350-tky v novém laku

Ako som sa po 89 roku potešil návratu rôznych "pôvodných" farbičiek, tak som teraz sklamaný takýmto nudným unifikovaným náterom ( nielen na 350 ). Ale však si zasa zvyknem... Inak na 810 to celkom sadne, vzdialene to pripomína 812 :wink: .

Tieto nové nátery je ďalšie výťaztvo ekonomického faktoru nad zdravým rozumom, tak jak aj všetko na slovensku. Na gorilách bol aplikovaný náter PUR pred dvoma rokmi, ktorý mal vydržať asi desať rokov. Odrazu nejaký mudrlant vymyslí nový náter, ktorý stojí tolko isto, ako komplet generálka na celej mašine. Len pre ilustráciu 350 011-3 bola natretá novým PUR náterom "kakadu" jak aj ostatné kolegine jej druhu a za pár dní bolo rozhodnuté o jej prestriekaní na tento nový nezmysel. To nehovorím o 240 081-volakolko, ktorú takto zohavili, pričom táto mašina patrila Cargu, za ňu sa platili iné peniaze... 754 033 bola vrátená späť do ŽOS na "reklamáciu", lebo odtieň rámu nevyhovoval norme, nech mi nikto nevraví, že v ŽOS nevedia odhadnúť odtieň... A idú mi tvrdiť, že sú neni peniaze na rekonštrukcie, to nech vravia koňovi, ten má väčšiu hlavu........

Dráčik napsal:
A idú mi tvrdiť, že sú neni peniaze na rekonštrukcie, to nech vravia koňovi, ten má väčšiu hlavu........
Dráčik, oni sa len tvária že niesú ... Lebo vždy je lepšie povedať niesú, a v duši ma hreje pocit že sú ... :wink:

A ja si zeasa nemozem pomoct, ze ten novy nater, obzvlast ked su za tym narubane vozne tiez v novom natere, vypada moc pekne ...

Mně se ten nový nátěr taky docela zamlouvá, jen se děsím toho až takto budou vypadat všecky vozidla ZSSK .

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
A ja si zeasa nemozem pomoct, ze ten novy nater, obzvlast ked su za tym narubane vozne tiez v novom natere, vypada moc pekne ...
No keď je to celé zoradené v súprave, tak to ako-tak ujde ... Uznávam.

Keď som ešte robil vedúceho posunu,tak nám vedúcim bola dobrá pomôcka pri identifikovaní rušňov na hranici depa práve ich farebné rozlíšenie. Teraz lutujem tých, čo na to boli zvyknutí,lebo nebudú vedieť rozoznať 263-ku od 363-ky. Čo sa týka zas Msts, tak zanedlho nebude na slovensku čo skinovať, ani čo fotiť. :roll: :roll:
Nehovoriac o tom, že si niekto zas poriadne nabalil vrecká.

dem: Ja zas poznám jedneho Púchovského výpravcu čo posielal osobné vlaky podľa farby mašiny ... čo ten bude robiť ...

JOHNZ napsal:
dem: Ja zas poznám jedneho Púchovského výpravcu čo posielal osobné vlaky podľa farby mašiny ... čo ten bude robiť ...
No vidíš, a já jsem si zase myslel, že lidi, kteří pracují na dráze by měli umět alespoň číst .... ale teď už chápu ty důrazy na barvocit :-D

No Dem má pravdu, že pak už se opravdu skinovaní slovenských strojů omezí pouze na záměny řadových tabulek.....

Martens napsal:
No vidíš, a já jsem si zase myslel, že lidi, kteří pracují na dráze by měli umět alespoň číst .... ale teď už chápu ty důrazy na barvocit :-D

No Dem má pravdu, že pak už se opravdu skinovaní slovenských strojů omezí pouze na záměny řadových tabulek.....
:P :P :P
Ibaže na hlavnom je hranica depa od stanoviska vedúceho posunu asi 200m.
Na to nepomôžu tuším ani jastrabie oči.
To Johnz: Tuším sa ten výpravca naučí čítať grafikon. :D

dem napsal:
Keď som ešte robil vedúceho posunu,tak nám vedúcim bola dobrá pomôcka pri identifikovaní rušňov na hranici depa práve ich farebné rozlíšenie. Teraz lutujem tých, čo na to boli zvyknutí,lebo nebudú vedieť rozoznať 263-ku od 363-ky. Čo sa týka zas Msts, tak zanedlho nebude na slovensku čo skinovať, ani čo fotiť. :roll: :roll:
Len absolútny umelec nerozozná 263 od 363, keby si napísal, že nerozozná 162/163 od 362/363, pochopil by som ... :wink: :lol:

Tax napsal:
dem napsal:
Len absolútny umelec nerozozná 263 od 363, keby si napísal, že nerozozná 162/163 od 362/363, pochopil by som ... :wink: :lol:
No doteraz sa dali rozoznať ... Teda ak dotyčný nebol farboslepý.Ale po novom už budú obidve rovnaké ...

Mirec napsal:
No doteraz sa dali rozoznať ... Teda ak dotyčný nebol farboslepý.Ale po novom už bude obidve rovnaké ...
Mirec, 263 má na rozdiel od 162/163/362/363 diametrálne odlišné bočnice ... a to ťažko niekto prehliadne

Back
Nahoře