ad Kebarko: Priznávam niektoré "seky",ale niektoré boli vytvorené piamo už pri finálnej tvorbe videa,čo som nevedel ovplyvniť.
ad latich: Postup nie je vôbec tajný, len je trochu pracný a niektorí možno budú namietať, že sa to dá aj jednoduchšie. Základom je samozrejme Simulátor a trať ( trate ), na ktorých sa video má robiť.Ja som si zámerne zvolil trate AZD a ZZO pre ich jednoduchosť,málo objektov a možnosti pohľadu 7.Ďalej treba mať program, ktorý dokáže zachytávať video z plochy, resp. z otvoreného okna. Ja som použil program Fraps.Nasleduje vhodný výber scén a záberov. Potom treba už len vytvoriť videosekvencie a tieto si podľa potreby upraviť do použiteľnej podoby.Ja som použil program Arcosft VideoImpresion. Tam som vložil hudbu, videosekvencie a texty, prispôsobil sekvencie hudbe a časovej osi, a dal vyprodukavť konečný film vo formáte *.avi,s rozlíšením 800x600, za použitia Divx 5.0.2. Film mal po vyprodukovaní 100 MB.Tento "veľký" súbor som ešte prehnal cez program WinMpg opäť za použitia Divx 5.0.2 s nezmenením rozlíšením a výsledný produkt má 52 MB.Po zbalení do rar alebo zip to ešte stiahne nejaké 4 max 5 MB.