Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Rychlostníky na 260

Na serveru K-report jse našel tohle:

Jsem si v pátek všiml, že mezi Brnem a Skalici jsou osazeny nové rychlostníky pro Vvýj. Takže ve zkratce:
Hády - Bílovice místo 70 75
Adamov místo 75 80
Nový Novohradský tunel místo 80 90
oblouky u Blanska místo 70 75
oblouk u Skalice místo 85 90
Je možné, že už se těmito rychlostmi jezdí? Dneska ve Strele se mi zdálo, že se by to možná i mohlo být. Potvrdí mi to někdo?

A doplnění:

V Vvýj Vk
Hády - Bílovice 70 75 90
Adamov 75 80 95
Novohradský tunel 80 90 100 (nebo 105?)
oblouky u Blanska 70 75 90/85
oblouk u Skalice 85 90 110

... jen tak pro info...

Zbyněk Šemora napsal:
Jelikož se zvýší potřeba ruských návěstidel s indikátory ve staré návěstní soustavě, chtěl bych jen potvrdit, jestli to někdo ví jistě co tam kde svítí.
V Kolíně P/O...
nav.jpg
Kliknutim zobrazite plnou velikost

V pripade potreby dojedu zdokumentovat zbyla navestidla (napriklad u 10. nebo 8. koleje).

PS: Nezapomente se stavit u tratovky v Bechovicich, pripominam ;)

Tahle návěstidla v MSTS nemáme, musí zatím stačit Rus. Ale stále píšete o mě známých indikátorech. Otázka zněla
Co svítilo v Třebovicích směr Rudoltice.
Dle plánků je tam namalováno O/P

To návěstidlo ob příspěvek výše, je to v Kolíně směr vpravo na Lysou ?! A nebylo by to Zbyňku na záznamu ? Já se tam snad někdy dostanu s kamerou.

V Kolíně jsem byl několikrát ja je tam u 5.nástupiště.
Podobné návěsti nám nedávno instalovali na Smíchově jako náhrada původního rusa.

Ale já si myslím, že ten indikátor v MSTS by byl 100% nečitelný. Před AŽD musela být přece ruská verze. Asi bych to nechal jak to je.

On je ten indikator docela spatne citelny i v realu ve dne, zarovka za temer neprusvitnym stinitkem jentak mzoura. Ale nemel by byt problem v MSTS stinitko vycistit a dat novou zarovku. A navic, na 100% citelne stinitko neni nezbytne nutne, do Nymburka snad ani nemate v planu stavet, takze bude vzdy svitit jen "P".

Dle agentury JPP vydrzely v Koline mechaniky docela dlouho. Nenasel jsem tam jedineho rusa (mozna na svaznem pahrbku), takze bych veril i tomu, ze se z mechanik preslo rovnou na AZD. Ale jak pisu, dle agentury Jedna Pani Povidala, znalejsi ci pametnici jiste doplni, ci vyvrati ;-)

Zbyněk Šemora napsal:
Tahle návěstidla v MSTS nemáme, musí zatím stačit Rus. Ale stále píšete o mě známých indikátorech. Otázka zněla
Co svítilo v Třebovicích směr Rudoltice.
Dle plánků je tam namalováno O/P
Svítilo tam "O" - objízdná, pokud mne paměť neklame, což není vyloučeno.
Zdeněk Itterheim napsal:
To návěstidlo ob příspěvek výše, je to v Kolíně směr vpravo na Lysou ?! A nebylo by to Zbyňku na záznamu ? Já se tam snad někdy dostanu s kamerou.
Jistě je to v Kolíně na 14.koleji - Osek/Praha.

Ahojte.Mám jednu velkou prosbu:Po instalaci uz nevim jakeho packu,mi train simulator nejde rozjet.S trati 250.Jakozto,ze bych musel stahovat pres 70 baliku a to mi muj internet nedovoli,chci se vas zeptat/pozadat,jestli nemate nekdo aktualizace na hd a nebo tak.Jestli byste mi je nemohli vypalit a poslat.Vse bych zaplatil na dobirku.Opravdu bych to od vas potreboval.Treba jako jeden velkej instalacni balik,kdyby to slo.Mohli byste mi prosim pomoci??Muzete odepsat i na icq:304-986-793
Byl bych vam moc vdecny.S pozdravem Novak M.

Tak mam to po aktualizaci 60.Ale mam otazku.Ted se vsemi aktualizacemi..Kdyz spoustite ¨MSTS,jak dloho vam trva,nez se rozbehne samotny simulator?Predem dekuji za odpoved

selimny napsal:
Tak mam to po aktualizaci 60.Ale mam otazku.Ted se vsemi aktualizacemi..Kdyz spoustite ¨MSTS,jak dloho vam trva,nez se rozbehne samotny simulator?Predem dekuji za odpoved
Hoodně dlouho, pokud tam máš všechny aktivity, paths a v tranisetu všechny eng a wag soubory....

Tohle dokáže skrouhnout TrainStore, který nechá v instalaci jenom to nejnutnější a zbytek si odkládá...a pak to jede jako máslo....

selimny napsal:
Ahojte.Mám jednu velkou prosbu:Po instalaci uz nevim jakeho packu,mi train simulator nejde rozjet.S trati 250.Jakozto,ze bych musel stahovat pres 70 baliku a to mi muj internet nedovoli,chci se vas zeptat/pozadat,jestli nemate nekdo aktualizace na hd a nebo tak.Jestli byste mi je nemohli vypalit a poslat.Vse bych zaplatil na dobirku.Opravdu bych to od vas potreboval.Treba jako jeden velkej instalacni balik,kdyby to slo.Mohli byste mi prosim pomoci??Muzete odepsat i na icq:304-986-793
Stačí klepnout na odkaz a DVD si objednat. Opravdu to vyjde levněji než stahovat 60 aktualizací (pro prvních 10 technická podpora skončila) V čem je problém?
Bob57, já si myslím, že v Třebovicích bylo O jako Olomouc a P jako Prostějov. Ale jak se jezdilo do nesprávné, na přivolávačku? Ale teď Ti nevím ani jak to bylo v Kolíně do nesprávné koleje. Logicky přivolávačka. V Českém Brodě byly přece indikátory s číslem, na kterou kolej je postaveno. Asi to mám nalinkováno špatně. Stará návěstní soustava do nesprávné koleje rozsvítit asi nic kromě přivolávačky neumí. Když tak mne oprav nebo doplň. Poprosil jsem i JP o speciální návěstidla pro tuto návěstní soustavu, podobně jako u mechanických návěstidel. Pak se pojede na zelenou, ale na monitoru bude svítit 40km/h (při jízdě z odbočky)

selimny napsal:

No abych se Ti přiznal, tak platit za DVD, kde budou mraky aktualizací a bez záruky by se mi tedy rozhodně nechtělo.....to už si raději koupím aktuální DVD s poslední aktualizací....a podle všeho bych si určitě počkal na verzi 71......

Zbyněk Šemora napsal:
Bob57, já si myslím, že v Třebovicích bylo O jako Olomouc a P jako Prostějov. Ale jak se jezdilo do nesprávné, na přivolávačku? Ale teď Ti nevím ani jak to bylo v Kolíně do nesprávné koleje. Logicky přivolávačka. V Českém Brodě byly přece indikátory s číslem, na kterou kolej je postaveno. Asi to mám nalinkováno špatně. Stará návěstní soustava do nesprávné koleje rozsvítit asi nic kromě přivolávačky neumí. Když tak mne oprav nebo doplň. Poprosil jsem i JP o speciální návěstidla pro tuto návěstní soustavu, podobně jako u mechanických návěstidel. Pak se pojede na zelenou, ale na monitoru bude svítit 40km/h (při jízdě z odbočky)
O/P - není to jedno? Já někde četl objízdná. Zkus si sehnat starý SJR500 a v tabulce ( 11 či 12 ? ) Ustanovení místního významu bys to mohl vypátrat.
V Č.Brodě svítil indikátor jen do správné a na "0", do nesprávné se jezdilo proti "Stůj" na rozkaz Z + nasvěcovali "posun dovolen" ( pro kontrolu závěru výměn ) stejně jako na Smíchově ( rozkaz V bez autobloku ) - stejná ruská releovka, na nesprávnou nešla ani přivolávačka. Tyhle dvě stanice byly tímto specifické stejně jako vloženými návěstidly.

bob57_cz napsal:
Zkus si sehnat starý SJR500 a v tabulce ( 11 či 12 ? ) Ustanovení místního významu bys to mohl vypátrat.
Bob, aké staré konkétne? Ja mám z roku 1999 a 2000.Stačili by tie ? Alebo sú moc mladé?

Aktualizace bude brzy. Začátkem června. Ještě nějaké dodělávky. Zdržel mne úsek přes Hradec Králové. Nebude komplet hotov, ale bude sjízdný. Asi jako Kolín - Pardubice (který bych chtěl do aktualizace také konečně dostavět) Ale těch restíků je ještě hodně. Aktualizaci bych chtěl vydat co nejdříve i z důvodu rekonstrukcí tratě Pardubice - Zábřeh. Tímto bude celá trať komplet v kolejivu BP. (Další změny mohou být pouze v nedostavěných manipulačních kolejích na některých nádražích - chybí dokumentace)
Další aktualizace bude ve vozidlech, kde je vše předěláno pro přepínání kabin den/noc. Tohle už mám připraveno. Novinky v doplnění Trainsetu budou lokomotivy 122 a 123 (pro tlak ze strany uživatelů) které jsem upravil pro BP. Ladění chování dodal Roman Šubrt. Oba archivy už jsou ke stažení, ale objevil jsem překlep u cd_122021.eng.
Řádek Engine ( cd_122020 opravte na cd_122021. (není čas archiv vyměnit) Pro tvůrce aktivit je možné stáhnout po doplnění vzorečku cd_122.rar a cd_123.rar. Dále je doplněn zsr.Salon.rar

Zbyněk Šemora napsal:
Aktualizace bude brzy. Začátkem června. Ještě nějaké dodělávky. Zdržel mne úsek přes Hradec Králové. Nebude komplet hotov, ale bude sjízdný. Asi jako Kolín - Pardubice (který bych chtěl do aktualizace také konečně dostavět) Ale těch restíků je ještě hodně. Aktualizaci bych chtěl vydat co nejdříve i z důvodu rekonstrukcí tratě Pardubice - Zábřeh. Tímto bude celá trať komplet v kolejivu BP. (Další změny mohou být pouze v nedostavěných manipulačních kolejích na některých nádražích - chybí dokumentace)
Další aktualizace bude ve vozidlech, kde je vše předěláno pro přepínání kabin den/noc. Tohle už mám připraveno. Novinky v doplnění Trainsetu budou lokomotivy 122 a 123 (pro tlak ze strany uživatelů) které jsem upravil pro BP. Ladění chování dodal Roman Šubrt. Oba archivy už jsou ke stažení, ale objevil jsem překlep u cd_122021.eng.
Řádek Engine ( cd_122020 opravte na cd_122021. (není čas archiv vyměnit) Pro tvůrce aktivit je možné stáhnout po doplnění vzorečku cd_122.rar a cd_123.rar. Dále je doplněn zsr.Salon.rar

Mockrát děkujeme, a na jakem volebním lístku jsi, abychom tí mohly dát hlas (na hrad na hrad). Jsi jediný, který v této republice plní sliby.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře