Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já stahovačky osazoval dle reálu z videa, měly by být na místě. Když tak dejte obrázek, abych nemusel procházet všechnyES 499.0001 napsal:Dobrý večer pane Šemora, chtěl bych se zeptat jestli v brzké době neuvažujete úpravě "podmínečných stahovaček" na některých místech tratě. Nešli by posunout trochu blíže ke kolejích aby nebyly schovány za sloupy TV? Je nemozne stihnout shodit vykon ze 100% a stahnout sberac když to svíti....např. MORAVANY nebo mezi Kolínem a Starým Kolínem...děkuji za případné vylepšení.
Do Global se rychlostníky ani žádné statické objekty nedávají, vše je v Breclav - Praha/Shapes (Textures) . Vypadá to na vynechanou aktualizaci a hodně starou.mixmouses napsal:Tak mám zase velkou prosbičku - už delší dobu mi nějak chybí v Globalu téměř všechny rychlostníky a ve Shapes soubor NEP1-2.s. Pravděpodobně špatný přenos aktualizace, ale nevím které (nebo že by klasika židle - klávesnice?). Předem díky za radu. motorová Myš
Aha, zase jsem o něco moudřejší. Dám se do hledání ve starších aktualizacích. Díky. motorová MyšZbyněk Šemora napsal:MSTS nejprve hledá v trati a když nenajde, tak hledá v Global, proto píše chybu v Global.
Móc népochitit ja toho smislu věta...Malby024 napsal:Nazdar
Já jsi jeno vedet par informaci.
Já chci vedet...jak dlouho poslu balík do prahy tuto tvorenou trasu Praha-bratislava..
Rád bych vedel jseli plánuje do ostravy.
Když chci objednat...bude-li stači jen adresu.dík.
Proč toto?Vždyď to nemusí být zrovna člověk české národnosti.Glagol napsal:Móc népochitit ja toho smislu věta...Malby024 napsal:Nazdar
Já chci vedet...jak dlouho poslu balík do prahy tuto tvorenou trasu Praha-bratislava..
Jooo porominula teä kocoure... delal sz srnduli s dítě neb disgramofonik nedela sje
Glagol nechápu, proč tyhle svoje cancy píšeš tady a jakou mají souvislost s daným vláknem....Glagol napsal:Móc népochitit ja toho smislu věta...Malby024 napsal:Nazdar
Jooo porominula teä kocoure... delal sz srnduli s dítě neb disgramofonik nedela sje
72 vyjde..........začátkem července mám slezinu se J. Švecem, bude mít pro mě nějaké stavby, doplním, doladím. Vše hotovo určitě nebude, ale budu se snažit 72 dát ven co nejdříve.poison napsal:Krása,Zbyňku jsem v koncích.Jen kdybych měl čas dodělat aktivitu již několik týdnů rozdělanou.Je nějaká představa o datu bptrat72?Dík.![]()
Zbyněk Šemora napsal:72 vyjde..........začátkem července mám slezinu se J. Švecem, bude mít pro mě nějaké stavby, doplním, doladím. Vše hotovo určitě nebude, ale budu se snažit 72 dát ven co nejdříve.poison napsal:Krása,Zbyňku jsem v koncích.Jen kdybych měl čas dodělat aktivitu již několik týdnů rozdělanou.Je nějaká představa o datu bptrat72?Dík.![]()
Zatím nejezděte do Opatovické elektrárny, posouval jsem traťovou kolej.
V Pardubicích je opraven šturc manipulační koleje směr Rosice.