Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Málem jsi mě vyděsil, že jsem ještě někde chyboval, ale po kontrole je to vpořádku. Klacky v Blešně a Petrovicích jsem omylem neaktivoval v první pracovní aktualizaci před dvěma měsíci, ale ihned jsem to opravil. Právě jsem se díval do editoru aktivit a Blešno je OK, jak v zobrazování stanice (objeví se ve volbě při vytvoření servisu), tak i návěstidla jsou aktivní.bob57_cz napsal:Blešno, Petrovice,...mechanická oddílová návěstidla při jízdě v mém směru ukazují volno a zároveň ukazují volno i pro jízdu proti mně.
To už dostali hradláři padáka a klacky se neobsluhují ? Mechaniky ve stanicích fungují správně. Je to superpohled - zastavit si u vjezdu a G si přehazovat vexli a sledovat,jak je to hezky zvazbené. Móc pěkná práce.
Aktivitu s osobákem zatím asi neuděláme, Blešno vypadlo z osobních zastávek - nezobrazuje se v TM. .
No právěže jsou aktívní až moc. Když jedu já, tak v protisměru by měly bý na stůj, pokud se obsluhují.Zbyněk Šemora napsal:tak i návěstidla jsou aktivní.
Otevři si editor úkolu. Pokud uvidíš v Blešně červené puntíky (návěstidla) a bude vyznačený peron s nápisem Blesno, tak je vše OK a návěstidla proti při jízdě pak budou v poloze "stůj". Pokud otevřeš starou pracovní aktualizaci, tak v Blešně místo červených puntíků budou jen černá mezikruží a název zastávky tam myslím také ještě nebyl. Právě tohoto nastavení by šlo využít na krycí návěstidla v úseku Borohrádek - Choceň, kde je vždy volno. V MSTS mi to zatím funguje jako oddíl. Nechal jsem to ale raději aktivní, kdyby někdo chtěl do aktivity dát posun z vlečky (na vlečku) spojenou s křižováním vlaku hráče.bob57_cz napsal:No právěže jsou aktívní až moc. Když jedu já, tak v protisměru by měly bý na stůj, pokud se obsluhují.Zbyněk Šemora napsal:tak i návěstidla jsou aktivní.
Ale já žádnou pracovní verzi nemám, stáhnul jsem jen tu veřejnou !!! A stav je takový, jak jsem popsal. Z sk to stáhnout nešlo, tak jsem stáhnul z druhého kanálu ama. Třeba jsi dal tam tu druhou ?Zbyněk Šemora napsal:Otevři si editor úkolu. Pokud uvidíš v Blešně červené puntíky (návěstidla) a bude vyznačený peron s nápisem Blesno, tak je vše OK a návěstidla proti při jízdě pak budou v poloze "stůj". Pokud otevřeš starou pracovní aktualizaci, tak v Blešně místo červených puntíků budou jen černá mezikruží a název zastávky tam myslím také ještě nebyl. Právě tohoto nastavení by šlo využít na krycí návěstidla v úseku Borohrádek - Choceň, kde je vždy volno. V MSTS mi to zatím funguje jako oddíl. Nechal jsem to ale raději aktivní, kdyby někdo chtěl do aktivity dát posun z vlečky (na vlečku) spojenou s křižováním vlaku hráče.bob57_cz napsal:No právěže jsou aktívní až moc. Když jedu já, tak v protisměru by měly bý na stůj, pokud se obsluhují.Zbyněk Šemora napsal:tak i návěstidla jsou aktivní.
U mňa je to OK.Hneď pri zastávke dve návestidlá, kúsok od nich nefunkčné (iba šedý kruh bez červenej výplne).Zbyněk Šemora napsal:Otevři si editor úkolu. Pokud uvidíš v Blešně červené puntíky (návěstidla) a bude vyznačený peron s nápisem Blesno, tak je vše OK a návěstidla proti při jízdě pak budou v poloze "stůj". Pokud otevřeš starou pracovní aktualizaci, tak v Blešně místo červených puntíků budou jen černá mezikruží a název zastávky tam myslím také ještě nebyl. Právě tohoto nastavení by šlo využít na krycí návěstidla v úseku Borohrádek - Choceň, kde je vždy volno. V MSTS mi to zatím funguje jako oddíl. Nechal jsem to ale raději aktivní, kdyby někdo chtěl do aktivity dát posun z vlečky (na vlečku) spojenou s křižováním vlaku hráče.
bob57_cz napsal:Oběma směry funguje EDB ( pokud ji loko má definovanou pro oba směry ) i průběžná vlaková brzda .
Zbyňku, přečti si pomalu a pozorně, jak jsem napsal postup na připojování na přední spřáhlo. Když to dodržíš, problémy nejsou.Zbyněk Šemora napsal:Bobe, bacha na přední spřáhlo. ....
Mirku, Zvukový sloup vypadá ehmm....jako sloup, ale s jeho definicí je potřeba provést několik kroků a to :Mirec napsal:Môžem sa opýtať ako ten zvukový stĺp v RE vypadá?Zbyněk Šemora napsal:Je tam zvukový sloup, který je slyšet nejen v aktivitách, ale i v editoru tratě.Peta napsal:Ano, rád, a je ten rozhlas slyšet i při aktivitách?
Zkontroluj, jak máš nastavený v simulátoru zvuky okolí. Já je dal naplno a pak jsem hlášení v Hradci slyšel. Ale je pak slyšet také cinkáni přejezdu na stanoviště lokomotivy a to i při stošedesátce, což není to pravé ořechové. Není to poslední chyba jen u mě? Co na to ostatní? Díky.Peta napsal:Tak jsem to rozšlapal a je to výborná práce, akorát že nebyl v Hradci syšet rozhlas