Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
nebulus napsal:
Bol by záujem o takýto parný žeriav? Robil som to pre projekt nesúvisiaci s MSTS.... http://img222.imageshack.us/img222/9492/parnyzeriav.jpg

Týýve, to je mašinka - už len Jára Cimrman so svojim tragačom k nej chýba :D

Tak to doufám, že jsem nic neprozradil.
Na slezině ji ukazoval na projektoru a já že se s Gajdmou kamarádím, tak mě na slezině nechal projet aktivitu a předemnou na slezině dodělával na trati pískáčky a je to doopravdy nádherná trať a už se těším až bude ke stažení. ;)

Škoda že nemám postavené Zaječí, ty objekty jsou fakt moc krásné.
Ale chtěl jsem se zeptat, jak je to s objektem rýpadla (příspěvek 102) od "brzda1", je někde k dispozici? Docela by se mi časem hodil k dolům na Mostecku:oops:

Naposled editoval moderátor:
Brzda: Moc děkuju, Tovačovku stavím skutečně já, je před dokončením, ale zatím tady ještě nic prezentovat nebudu. Mnozí už stejně viděli v Praze.

Stavitelxx napsal:
Škoda že nemám postavené Zaječí, ty objekty jsou fakt moc krásné.
Ale chtěl jsem se zeptat, jak je to s objektem rýpadla (příspěvek 102) od "brzda1", je někde k dispozici? Docela by se mi časem hodil k dolům na Mostecku:oops:

pošlem ti aj iné mechanizmy do dolov.

Naposled editoval moderátor:
Skladová búda je downloade - skladové objekty. Alebo inak, nebudem tu stále vypisovať a zverejňovať, čo je hotové, všetky "objednávky" budú priebežne vybavované, takže sledujete stránky a nájdete si to "svoje"

Back
Nahoře