Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
Na polských stránkách mají nějaké nové polské návěstidla, jak světelné, tak i mechanické.

Zdravím,
pravda,jde o balík s většinou nových modelů návěstidel PKP. Jejich tvůrci nám některé kousky poskytli pro trať 310 již pro čtvrtou pracovní aktualizaci tratě. Bylo sice přislíbeno,že finální modely mechanických návěstidel /použitých i v 310-tce/ budou mít také svítilny a vznikne i model uzávěry koleje,ale jestli jsem se dobře do balíku koukal,uzávěra koleje ani svítilny na "mechanikách" bohužel k mání nejsou. V žádném případě ale nejde o tragédii a nové modely návěstidel i přesto patří k parádním a především užitečným kouskům. Autorům děkuji.

David

Darček pre Mikuldu:

Po dlhom, predlhom čase je dokončený mostecký kostol:

bd0e7343febaf5688c4af986250278c6.jpg

Mám pocit, že komunisti ho presťahovali za podstatne kratší čas, než ho Tax vymodeloval

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zdali někdo nemá nebo neví, kde bych sehnal objekty z této trati. Před rokem se mi po drahném hledání povedlo stáhnout něco připomínajícího tuto trať. Ovšem polovina objektů, které jsou na snímcích chybí. Jedná se mi hlavně o tu elektrohuť, sklady železného šrotu a svitků, vysoké pece, odvaly pro klopení žhavé strusky či jakékoliv haly a hlavně industriální objekty. Z TrainSim.com mám jen toto.

Děkuji, Tom.

http://www.3dtrains.com/forums/lofiversion/index.php/t12731.html

Problém nevyřešen. steel_p1.zip je přesně ten obrázek The Steelworks. Ten balík už mám. :(

Po dlouhé době všechny zdravím a doufám, že si na mě tady ještě někdo pamatuje:). Potřeboval bych vědět, kdo je autorem tohoto stožáru TV:
01.JPG

Díky.

Michal napsal...
To bude nejspíš model z Tišnova od Lubomíra.

Omyl, to není můj model a není ani z Tišnova.
S pozdravem Lubomir

No ještě mě napadl Deterio. Ten tuším dělal taky nějaké brány TV. Nicméně od toho kotevního sloupu bych potřeboval i další varianty. Po strašně dlouhé době jsem si totiž sedl k Route editoru...

VolejnikTomas napsal:
.... Po strašně dlouhé době jsem si totiž sedl k Route editoru...
COŽ JE SKVĚLÁ ZPRÁVA!!!
Ty sloupy by mohly být možná od Tomiho. Nevím. Jen mě to tak napadlo, ale na druhou stranu je mi divné, že nikdo z "Mistrů" neví.

Tak jsem vyčkával,že se autor ozve,po poslední zprávě že by to mohlo být od Tomiho,jsem začal hledat,jelikož jsem pár těchto věcí upravoval ze zdrojových souborů,které mám s jeho svolením k dispozici.Úplně přesný jsem nenašel,ale Tomi těch modelů má mnoho,hledání jde pomalu,já kdysi při pádu PC o některéré svoje zdrojáky,tedy upravené z Tomiho přišel.Problém je že se někdy alespoň u mých modelů těchto úprav z počátku každý zdroják přesně nejmenuje jako model.Prostě pokud se nikdo nepřihlásí,napiš jak by to nový mělo vypadat a já zkusím něco sestavit,nebo ještě najít.U mě na stránkach je toto:
01.jpg
k čemu zatím ten zdroják nemohu najít,ale jak jsem psal,originály mám komplet

Já jsem také vyčkával, abych dal prostor mladším :D TV začal dělat Tomi a po něm to převzal Tygy a Mates, jak píše v příspěvku výše. Ale revoluci v kvalitě sloupů udělal Pawlík precizním zpracováním. Současně už na další vývoj nemá čas, tak v jeho šlépějích pokračuje Deterio. Lubomír nedělal stavěbnici, ale sloupy přímo na míru stanice Tišnov. které jsou přímo dokonalé. Další speciální sloupy dělal Miran, ale jako součást modelu měníren.

Tak tak, včera se mi Deterio doznal že ten stožár je jeho, pokud jsem ho dobře pochopil:D. A skutečně soudě dle výložníku a textur to má kořeny v Pawlikových sloupech.

Všetko je to samozrejme veľmi pekné ale nedá mi nespýtať sa: K čomu tie rýpadlá budú ? Žeby sa chystala nejaká trať z okolia SHR ?

duuso napsal:
Všetko je to samozrejme veľmi pekné ale nedá mi nespýtať sa: K čomu tie rýpadlá budú ? Žeby sa chystala nejaká trať z okolia SHR ?
Kdysi se mluvilo o trati č.140,že by tam? Anebo někdo to udělá ve 130?

Back
Nahoře