Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Otázka číslo 2. Pozná to někdo?
http://imageshack.us/photo/my-images/141/otazka21.jpg/

Tak byla to reakce na mikuldovu žádost, tak jsem myslel, že si to někdo dohromady :).

ok modelárov je na tie objekty až, až, takže ja pozastavujemm práce na modeloch z príspevku 262 a pokračujem vo"svojich ":).

jóóóój a ešte aby som nezabudol, to Mikulda..veľmi dobre nafotené aj celkový kocept dokumentácie stavby vrátane dispozície z mapy..... dobrá práca.

Kdyby chtěl někdo modelovat, tak rád poskytnu fotky na textury. Mám nafoceno: Dolní Lipka (stanice a skladiště), celou trať 025 , včetně Hanušovice zastávky a odbočky Morava kromě Hanušovic.
Dále má nafocenou trať 021 z Dolní Lipky až do Štítů.

Hledám vášnivého fotografa, který by mi mohl poskytovat fotky na textury pro trať Liberec-Tanvald. Najde se nějaký nadšenec?

Ahoj všem.tak jak jsem projížděl toto téma.Tak nabízím Textury na Dresden HBF po novu.Mates mi tento objekt vzdal.Já mám zatím po staru tam hozený jako předlohu.Ale ta nová verze vypadá úplně jinak než stará verze z roku 1980.Lukáš

Lukáši,pochopím,že po Drážďanech toužíš,tak hledáš,kdo ti je postaví.Ale proč u toho zmiňujěš,že jsem to vzdal?Vzdát můžu jedině to co začnu a já je přeci nezačal ani nic nesliboval.Jenom jsem ti při neustálém naléhání odpovídal,že mě tento objekt neláká.Zatím tu mám pro mne zajímavější věci na zhotovení a dělám především pro své potěšení a tak to i zůstane.

Back
Nahoře