Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
To som si myslel, aký veľký model je to, myslím Chemosvit - má dĺžku 500m a on má v reále cez 1200m:).To je už na MSTS asi moc, model má síce vlastný terén na kompenzáciu povrchu MSTS, s umiestnením nie je problém, ale neviem, ako by sa to chovalo v prevádzke, má s tým niekto skúsenosti, s modelmi do MSTS veľkosti cez 1000m?

Nevím, jestli můžu radit, můj nejdelší objekt má 580 m, ale myslím, že delší objekty jsou zbytečné. Navíc hrozí, že pokud by hodně přesahoval do sousedního čtverce, tak by se pak načítal těsně před vlakem.

Navíc hrozí, že pokud by hodně přesahoval do sousedního čtverce, tak by se pak načítal těsně před vlakem.
To lze vyřešit zvětšením hodnoty LOD jako jsem to udělal u svého modelu ECHVA. Pak se nenačte těsně před vlakem, ale postupně se "vynořuje" v rámci 2km dohlednosti.

Tatranská Štrba je hotová, musím povedať, že sa mi to fakt pozdáva, je to veľmi zaujímavé miesto v reále a vzhľadom na možnosť, že príde naozaj k prekládke trate a zmeny pozície stanice, bude MSTS jediné miesto, kde toto bude možné vidieť " naživo", ako to vyzeralo.
Strba.jpg SFCAN152.jpg

Back
Nahoře