Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravým, hledám objekty pro mou trať jako jsou právě na těchto stránkách ( http://www.trainstav.wz.cz/ ), ale tyto stránky jsou již nefunkční. Zkoušel jsem to pře webarchive, některé soubory ovšem stáhnout nelze. Nevíte, kde by se dali tyto soubory sehnat? ( staniční cedule, vzdálenostní upozorňovadla pro hlavní náv., ale i např. nějaká nástupiště apod. )

Doporučuji jakoukoli trať co je ke stažení. Tam je toho 100x víc a v mnohem lepší kvalitě. Jen jsou nutné základní znalosti, jaké soubory je třeba vybrat a jak zapsat do ref. Ale to předpokládám, že každý začínající stavitel má nastudováno.

Zdravím vespolek

Hledám tento vodní jeřáb. Nevěděl by někdo kde jej sehnat nebo nemá jej někdo ?

Přílohy

• vodni jerab.jpg
    vodni jerab.jpg
    202.6 KB · Zobrazeno: 0
Ahoj všem,
nemohu nikde dohledat modely výhybek A1tPnt3dRgt........ v úpravě s českými návěstmi a pohony. V tomto vydání jsou levé výhybky v počtu 12 kusů včetně ruční výhybky, ale pravé výhybky mám jen 4 kusy a to tyto :
A1tPnt3dRgt_D_MP.s ( levá .......Lft_D_ML.s )
A1tPnt3dRgt_K_MP.s
A1tPnt3dRgt_MP.s
A1tPnt3dRgt_O_MP.s
Výše uvedené v provedení levá jsou a mám je.

Potřeboval bych ty ostatní pravé, které jsou v provedení níže ve výpisu jako Levé ( levých je celkem 12ks ) :
A1tPnt3dLft_D_mlp.s - ( A1tPnt3dRgt_D_mpp.s nebo mpl.s ) - motorová vše vpravo nebo vlevo na dřevu
A1tPnt3dLft_D_rlp.s - ( A1tPnt3dRgt_D_rpp.s nebo rpl.s ) - ruční vše vpravo nebo vlevo na dřevu
A1tPnt3dLft_K_mlp.s - staré betony
A1tPnt3dLft__K_rlp.s
A1tPnt3dLft_mlp.s koridor
A1tPnt3dLft_O_mlp.s
A1tPnt3dLft_O_rlp.s
A1tPnt3dLft_rlp.s
Díky za případnou pomoc. Jen podotýkám, že se nejedná o modely z XTracks, bohužel jsem nedopátral, kdo je vyrobil a kde by mohly na webech být.

Ahoj, co jsem koukal do zálohy, tak v archivu s výhybkami s přestavníky je to zrovna tak, jako to máš ty. Myslím, že ty výhybky dělal Regedit, ale jeho web, resp. fórum je už také nefunkční.
No zítra ještě pohledám, jestli je potřebuješ nutně, tak by asi nebyl problém je dodělat.

Já ten archiv mám, ale dané modely jsem tam nenašel. Chce to někdo poslat?
Měla by to být ta složka "Výhybky s přestavníky". Dle reakcí to vypadá, že fakt tyto modely nejsou nikde k dispozici. Bylo by dost milé, kdyby to někdo dokázal domodelovat i s animací. Šetří to dost práce pak s dalším "zbytečným" osazováním návěstí k výhybkám. Šetří to i zápis do TDB včetně objektů na čtverci.
Pokud v té složce nejsou ty potřebné, je to zbytečné posílat.
Díky za snahu a předem díky za případné domodelování.

Tady je výpis výhybek A1tPnt3d......., které jsou k dispozici v porovnání levá / pravá. Pravé v tomto provedení jsou jen 3 druhy, levých je 9 druhů.
Vexle_výpis.jpg
Koncové označení _ML.s a _MP.s jsou levé a pravé dvojče. Chybí defacto všechny pravé s malými písmenky v dovětku názvu modelu. (_D_mpl.s atd.)
Zkuste se podívat, zda je někdo z Vás nemá???
Díky.

Tak já už nechápu, co vlastně chceš. Tohle jsem ti poslal - je to to samé akorát zrcadlově otočené:
IMG_20240106_164610.jpg

Tam bude podle mne zakopaný pes! ;)
To Tom K.:
Áááááá, blik. Tak to jsem Tě mystifikoval stejně jako sebe. Myslel jsem, že je balíček stažený, ale teprve teď je hotovo. Tak děkuji a omluvenka za mystifikaci.;):cool: Rozhazuje mě španělský vítr, dnes neskutečně fičí, včera to nebylo lepší.
To Mikulda :
Výhybky 3dB používám taktéž, ale občas má někde především místo obloukových vexlí právě tyto 3d, někde je mám i v depech a rád bych, aby bylo vidět, kam jsou ty vexle hozené, původní 3d i ty3dB mají divně jazyky moc blízko k vnitřní straně kolejnic, tak sám víš, že je to na prd vidět. ;)

To nevim, jak je to vidět, já jsem si udělal vlastní modely ;)
Ty umíš, já ne.:confused::cool:. Tyhle typy, které jsem sháněl, jsem dostal od Karlose, ale zjevně nebyly všechny. Takový jen drobný povzdech - ta točna kdyby byla, jéééé.o_O:rolleyes:

... Áááááá, blik. ...
Tak hlavně že se to vyjasnilo! Už jsem fakt nechápal! Šacoval jsem jsem to spíš na to, že chceš 3dB a spletl ses. :D
(Vzpomněl jsem si jak kdysi dcerka chtěla pustit "Táty tuty" a my jsem furt nevěděli co to je. Byli jsme z toho zoufalí, včetně ní - až když asi po dvou hodinách se slzičkami v očích zazpívala melodii, pochopili jsme že se jedná o "Páni kluci")

PS: Deteriovi se omlouvám, že jsem mu upřel autorství. ;)

Back
Nahoře