Fiktivní trať Ztracená

krupan

Cestující
Sice je to tu samý starý ostřílený harcovník, mající za sebou stovky a tisíce kilometrů vytvořených tratí, přesto se odvažuji zveřejnit svůj malý pokus. Směšných 33 km fiktivní tratě.

http://www.pool-magic.net/msts/

Odtud si to můžete stáhnout. Je tam i krátký popis, který vám napoví, jestli má vůbec cenu to ládovat do kompu.
Křupan

Naposled editoval moderátor:
Každý nějak začínal. Mně se to podle screenshotů líbí. Třeba se někdy vypracuješ na úrověn p. Šemory :wink:.

Re: Fiktivní trať "ztracená"

krupan napsal:
Sice je to tu samý starý ostřílený harcovník, mající za sebou stovky a tisíce kilometrů vytvořených tratí, přesto se odvažuji zveřejnit svůj malý pokus. Směšných 33 km fiktivní tratě.
Křupan

Já jsem se už projel a líbí se mi to. Je to taková příjemná oddechovka. Dobrá práce

Re: Fiktivní trať "ztracená"

Tonda Ježek napsal:
krupan napsal:
Křupan

Já jsem se už projel a líbí se mi to. Je to taková příjemná oddechovka. Dobrá práce

Příjemná oddechovka na pročištění hlavy.....a určitě není problém updatovat, rozšířit a mohla by z toho být štreka, kde by se dalo jezdit párama a dalšími staršími vozy a loko z dílen Pikka a Taxe....

Na to, že je to Tvoje první dílko, tak docela dobré .....

Tak som si to prešiel a podobnosť so Slovenským Rajom nie je čisto náhodná - aj nič netušiaca priateľka sa pýtala či to nie je Slov. Raj, kde sme boli v lete pri Palcmanskej Maši. :lol:
Inak trať Ztracená je pekná a asi najväčším nedostakom je použitie defaultného koľajiva ( predsa som už rozmaznaný :) ) a to že vegetácia ( hlavne stromy ) sú iba v blízkosti koľají. Predsa takéto holé svahy pôsobia v takomto "horskom" teréne divne. Ale nemáš za za čo hanbiť, trať s prehľadom predčí defaultné trate. Len tak ďalej.

Ano i já se připojuji k tomu že trať je pěkně udělaná prostě že je to oddychovka,sám jsem se už na ní projel,jen k těm aktivitám-nemohl by mi někdo poslat consisty,neumím je totiž vytvořit tak aby to bylo přímo do úkolu :cry: ,Díky

consisty

DEJV00 napsal:
Ano i já se připojuji k tomu že trať je pěkně udělaná prostě že je to oddychovka,sám jsem se už na ní projel,jen k těm aktivitám-nemohl by mi někdo poslat consisty,neumím je totiž vytvořit tak aby to bylo přímo do úkolu :cry: ,Díky

Jestli mas Conbuilder tak ho zapni otestuj consisty a vyjede ti seznam, ktere consisty jsou nekompatibilní.

no jo no,už se mi to nějak povedlo,ješte mám problém-před zastávkou Pusty Hamr z obou směrů, mi vlaky stojí na návěstidle a až se přiřítím z vlakem tak teprve potom se rozjedou do zastávky :roll: poraďte prosím

Ono to tak má fungovat. To je křižování. Protijedoucí traffic stojí před vjezdem, dokud vlak hráče nevjede do stanice na odbočnou kolej. Tím se uvolní úsek a protijedoucí vlak dostane volno. Hráč pak po projetí tohoto vlaku může pokračovat.

Jinak jsem trať updatnul, je o 8 Km delší.

Aha tak to je docela škoda,protože jsme přidel nějaký vlaky a všichni čekaly před stanicí a ty co přijíždely tak jim udělaly do zadku bum a byl konec aktivity :cry: ,

-Ten update tam nikde nevidím,asi sem slepej :roll:

Pekne ale ta tex prazcu mi tam nepadne, radeji bych tam videl dreveny prazce a bude to perfektni.

Aj telefónne stľpy popri celej trati by vhodne doplnily atmosféru. Ale keď už, tak také poriadne. Ak nie je vhodný model stľpu k dispozícii, môžem ho vymodelovať. Stačí povedať. :salut:

Ještě otázečka-platí na počítačový provoz .trf třeba rychlost do 30km/h nebo podobné věci???? tvořím si aktivitu a potřebuji to :eek: Díky

nebulus napsal:
Aj telefónne stľpy popri celej trati by vhodne doplnily atmosféru. Ale keď už, tak také poriadne. Ak nie je vhodný model stľpu k dispozícii, môžem ho vymodelovať. Stačí povedať. :salut:

Berem ta za slovo,nejake stlpy v msts uz su,len im treba domodelovat betonove patky,v mojej trati by mali byt zatial v osobitnom adresari ak som ho tam nechal,ak tam nie su,tak ti ich poslem,lebo BB-Vrutky a BB-Brezno rovnako aj ZV-Sahy ich je plno a pekne modely sa zidu.

Modely francúzskych stľpov sa na naše trate moc nehodia, takže vyrobím niečo z domácej produkcie.

nebulus napsal:
Modely francúzskych stľpov sa na naše trate moc nehodia, takže vyrobím niečo z domácej produkcie.

Dobrý večer!
Vidím, že jste nabídl tady "kolegovi", tvůrci rovněž fiktivní tratě, tvorbu sloupů. Byl byste případně ochoten pro mou fiktivní trať vytvořit nejzákladnější sloupy trolejového vedení pro tramvajový provoz??? Předem díky za odpověď.

Back
Nahoře