Conbuilder instalace

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CheetaL
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
C

CheetaL

Host
Dobrý den přeji,
Potřebovala bych poradit,jak nainstalovat a rozchodit Conbuilder+ShapeView.Nějak se mi to po několika pokusech nepodařilo.Všude se píše,pokud máte nainstalovaný a rozchozený CB,ale nikde,jak to zprovoznit.Proto prosím o nějaký srozumitelný návod,jak to zprovoznit.
Děkuji,pokud mi někdo poradí.CheetaL

Naposled editoval moderátor:
CheetaL napsal:
Dobrý den přeji,
Potřebovala bych poradit,jak nainstalovat a rozchodit Conbuilder+ShapeView.Nějak se mi to po několika pokusech nepodařilo.Všude se píše,pokud máte nainstalovaný a rozchozený CB,ale nikde,jak to zprovoznit.Proto prosím o nějaký srozumitelný návod,jak to zprovoznit.
Děkuji,pokud mi někdo poradí.CheetaL

Po instalaci zadáš pouze adresář hry a musí to jet.
Pokud chceš, aby Ti někdo poradil, tak napiš trochu víc.
A proč to nenapíšeš do příslušného vlákna a zbytečně zakládáš nové?

Naposled editoval moderátor:
Tady najdeš nejnovější CB
http://www.conbuilder.3dtrains.com/files/cbfull245.zip
Ten si rozbal, spust setup. Nejdriv se te to zepta, kam chces nainstalovat samotny CB. Klidne tam nech tu cestu jak je. Pri prvnim spusteni nainstalovaneho CB vyskoci hlaska o prirazeni cesty k MSTS - to aby vedelo odkud to ma sosat data. Zadas tedy adresar kde mas nainstalovan MSTS a melo by to fachat. Pak se to myslim ptalo i rovnou na cestu k ShapeVieweru.
ten se dá stáhnout zde:
http://www.3dtrains.com/cgi-bin/download.cgi?site=3&filename=SView1_3_129.zip.
Ten se instaluje podobnym zpusobem. Cestu k modelum myslim nebylo potreba zadavat, stejne jsou rozhazene po vicero slozkach.
Tudiz nejlepsi je nainstalovat SV a pak CB.....
Snad ti to trosku pomuze.

Instalovat SV se může kdykoliv,je tam na něj v CB možnost vyhledat složku se SV.Mimochodem,SV je už ve verzi 1.5.Ale pozor při instalaci CB,na té stránce je plná verze i update na vyšší verzi,to se nesmí zaměnit,jinak CB bude nefunkční.Ta samotná instalace CB není problémová,je to běžná instalace s instalátorem,veškéré cesty k dalším programům se dají kdykoliv nastavit po instalaci pomocí tlačítka Options v horní nástrojové liště.Pokud už máš nainstalovaný CB,raději ho odinstaluj a nainstaluj plnou verzi,přeinstalace vyšší verzí se nedoporučuje kvůli jedné systémové knihovně,která potom způsobí nefunkčnost celého CB.To už se tady na foru řešilo.Zkus to prohledat,řešila se tam spousta věcí okolo instalace CB,jeho nefunkčnosti a spolupráce se SV.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře