Repainty Rocker & Vlado

Ano, už je to v pořádku ale ještě je třeba opravit
Kód:
PassengerCabinFile ( 754058.s )
na
Kód:
PassengerCabinFile ( zssk754004.s )
;)

vlado0001 napsal:
Zdravím všetkých. Dnes pribudla do môjho depa 263 012-7 ZSSK
Bravo, tvoje www už se chová úplně jinak - Opera už nemá problém ( alespoň konečně vidím, že moje SZ ti došla ).

Díky moc chlapi. Vzhľadom k tomu, že dnes mi končí dovolenka a znovu bude menej času ako doteraz, tak som dnes dokončil aj reskin 162 002-0 ZSSK. Už je na stránke.

passion napsal:
Stránka http://vlado-msts.xlan.sk/ práve teraz nefunkčná.

Passion, keď je búrka, nefunguje viac vecí, ale musel to byť len okamžik. Možno stačilo kliknúť ešte raz zachvíľku.

Ahoj, no je to možné, lenže u nás bolo v tú dobu krásne vychádzajúce slniečko, tak som ani len netušil, čo sa deje v inom kúte Slovenska. :D. Môj neúspech trval včera od asi 7:30 do 8:30. Potom som už neskúšal.

passion napsal:
Pekná práca, ty ideš ako na bežiacom páse :D
Koľko ťa trvá jeden skin?

Ahoj passion. Keby mal človek ozaj čas len pre skinovanie, tak za deň sa jeden skin dá podľa mňa spraviť, ale nie vždy je konštelácia hviezd naklonená tomuto.

Zdravím Vás.
Tak som trochu popracoval,kedže som bol doma,a pohol som s ZSSK 363.144.Ak čas dovolí,tak v najbližšej dobe bude na mojej stránke.

590d83de179e5e29d4738d621aca64b5.jpg

Naposled editoval moderátor:
Práve som nad tým rozmýšľal pri tomto a pri Heklovom skine, že keď sa na tú Starého 363 dá dobrá textúra tak je to celkom podarené a k svetu. A čo sa BP a ZSR169 tratí týka je to aj rozumnejšia voľba na väčších staniciach. Takže by som ja osobne nezatracoval Starého 363.

To Rocker: Tak sa stretneme ak mi do toho lekári nezakafrú......Potom pokecáme...

Chcel som vyskúšať zväčšené textúry a kedže som mal kvalitnú fotodokumentáciu (aspoň si myslím) tak som neváhal a skúsil ako to bude vyzerať.Síce to ešte neni nič moc,ale snažil som sa najviac ako viem:D možno nabuduci tyzden to bude hotové.
Starého model je jeden z mojich oblubenych,na nový som si ešte nezvykol takže asi tak...A keď sa to niekomu nepáči,tak nech si to naskinuje sám,mám úplne u riti že to neni na modeli ako niekto chce.Ja si robím na ktorý ja chcem a komu sa to nepáči má smolu;)

Dem,máme tam peknú barmanku takže pivečko to istí :D

Back
Nahoře