Repainty Rocker & Vlado

Zdravím pánovia

Brány mojej virtuálnej ŽOSky dnes opustila dlhoočakávaná krásavica ZSSK 362.002 vo farbách Spoločnej zdravotnej poisťovne.Touto cestou sa chcem samozrejme aj poďakovať Vladovi za novú dosadenú klimatizáciu a Demovi za "farebnú" pomoc v finále.Vďaka chlapi.Snáď sa bude všetkým mašina páčiť.Zároveň je to aj vianočný darček pre vás a keďže sa neviete dočkať podľa počtu majlov,ktoré dostávam,dávam vám ho v predstihu.
S pozdravom Rocker

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img101.imageshack.us/img101/3052/002kd3.jpg[/URL]

Naposled editoval moderátor:
Gratuluji, ta 362 002 se ti opravdu povedla . A to skinovat takovýto nátěr opravdu není jednoduché. Měl bych jen jednu malou připomínku - nešlo by prosím "zhasnout" pozičky na čele? Přijde mi, že při jízdě z druhého stanoviště to zřejmě bude trochu rušit...

Ďakujem.Tie pozičky som nechal naschval takže neviem či ich zhasnúť.Z druhého stanovište bude aj tak vidiet figuru mašinistu tak akože ich zabudol zhasnúť lebo sa to stáva dosť často aj v reále :lol:

Aj ja sa prihováram aby boli svetlá defaultne zhasnuté. To je to isté ako keby autor modelu vyrobil pantograf v zdvihnutej polohe bez možnosti ovládania.

Rocker, neviem čo máš s webom, či je to preťažené ale po kliknutí na download zssk_362-002 sa mi asi za 5 sekúnd stiahne prázdny archív.

Tak je to predsa len pravda, na každom webe s touto doménou idú downloady dosť pomaly.Ale nevadí, ja si počkám :D:D:D.

Tak teraz už vôbec nechápem prečo raz ide a raz nie :lol:. Mne by to napriklad nešlo,tiež mi padla za pár sekund,ale stiahla až 1 .ace :lol:

Vypadá to opravdu skvěle. Ale nechápu, proč ffedit nechce převést soubor zssk_362.002_SZP.s z textové do binární podoby. Přece jen 8mb je docela dost.

NeilYoung napsal:
Vypadá to opravdu skvěle. Ale nechápu, proč ffedit nechce převést soubor zssk_362.002_SZP.s z textové do binární podoby. Přece jen 8mb je docela dost.
Rocker napsal:
Shape Shifter mi tiež vyhadzoval chybu.Do texťáku to nešlo ani mne.
Při použití správného souboru "newshape.bnf" bezproblémový obousměrný převod. :study:

Zmenšil som S súbor z pôvodných 8Mb na 390kb,nech to neni také veľké.Hádam vám všetko funguje.Pozičky na textúre som teda "zhasol" ale v engu sa moc neviem hrabať.Kto chce tak si ju môžete sosnúť odznova.Stále to na ic.cz ide pomaly takže neviem či to nebudem musieť riešiť nejakou zmenou...

Back
Nahoře