Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

Montoya : No keď Vlado spravil 012 na starý,ja by som mohol skúsiť na nový :lol:

Naposled editoval moderátor:

budes moc hodny kdyz to zkusis(zalezi na tve vuly a chuti:) ).nerikam ze model stareho je spatny....to ne,ten reskin se me paci..ale tak kdybych umel reskinovat bo spis byl v tomto trosku zbehlejsi nez sem,tak sem mel vzdy sen,ze budeme mit 350tku v nateru kakadu na novem modelu:)

______________________________________________________________________________________________________________
Pozn. moderátora: Keď nemáš čo napísať, tak nepíš nič, informačná hodnota 0, čitateľnosť príspevku :puke_l:
Myslím, že nikoho nezaujíma to, že nič nevieš alebo sa ti nič nechce. Takisto ti neprislúcha hodnotiť modely, posudzovať, či sú dobré alebo nie !

Nič Ti nebráni naučiť sa skinovať, chce to pár programov, trocha citu pre farby a estetiku a trpezlivosť-výsledok sa už potom dostaví.Ja som tiež začínal "snami", ktoré som potom menil na skutočnosť.

TAkteda najbližší repaint gorily bude na novom modely, ale ktorá gorila to bude nepoviem

Rocker: Prosím Vás neplánujete urobiť aj repaint nejakej lokomotivy ZSSK 363 v novom nátere? Pretože 162,163,362 už mám :D chýba mi už len 363.Ďakujem za odpoveď

ZSSK 363 v Blonski ? No nemám zatial foto ale uvidíme ak sa podarí.Dosť dlho sa snažím vyfotiť 363.133 :twisted:
Ja najprv musím dokončiť čo mám rozrobené,len neni času kurnik :|

3michal : Len už asi nie je taká čistá ako na foto :lol:

Rocker napsal:
3michal : Len už asi nie je taká čistá ako na foto :lol:
To je v pohode. Keď je špinavá ešte lepšie to vyzerá :D :D :D :D

Kua Rocker: Dnes som behal okolo 362 016, celkom dobre stála, ale utekáááál som...

Miro,utekááál si radšej domov,čo? :lol: Ale nie,v pohode,možno niekedy nabudúce ak sa ti podarí :wink:
Ja ju mám nafotenú mobilom ale ta kvalita stojí tak za velké oné :compress:

Rocker alebo Vlado.Chcel by som vediet ci sa niekto z vas nepusti aj do 350 017-0.Na trati BA-Praha mi tam chyba a jazdi tento okruh odjakziva.Ta 350 012 je vydarena.Dobra praca.A chcem sa opytat ci by sa nedalo ju spravit aj s stiahnutymi modrymi roletami na stanovisti.

tak sem mel vzdy sen,ze budeme mit 350tku v nateru kakadu na novem modelu:)

Ked chces tak sa mozem vykaslat na to co teraz robim. Na nieco co este nie je vonku. Bude to na novy model 350 nieco co este v MSTS nie je. Ale ked chces tak sa na to vykaslem a mozes dalej len snivat.

Chegi napsal:
...Na trati BA-Praha mi tam chyba...
Mne chýba doma v garáži Aston Martin DB8 s 20 palcovými diskami pozlátenými 48 karátovým zlatom bez roletiek, čo by sa stalo keby si skúsil namiesto bedákania čo Ti chýba niečo naskinovať Ty, nie je to ťažké, fotiek mám hafo, stačí mi napísať.Čo Ty na to?

dusso-keby ze mam viacej casu a rychlejsi net bo tu mi 10 Mb stahuje asi hod. tak by som sa aj do toho pustil ale podmienky mi to nedovoluju,bo teraz pracujem v Anglii a nemam vobec cas.Ja som sa len pytal a to nieje zlocin.

jo,350 017 me tam taky chyba,ale tak co nadelame,treba bych to zkusil,kdyby byl material,casem se to podda to skinovani :lol:

By ma zaujímalo, jaký je rozdiel medzi 350 017 a ostatnými 350. Okrem toho modré roletky som si teda doteraz ani na jednej nevšimol.

Miro on myslel asi zelené vyťahané od slnka...ale je to jedno

Zdravím vás páni.
Takže k veci...
Chegi : 350.017 - No nemám/nemáme žiadne fotky 17tky.Mám jedine čelo,ale to tiež som fotil,keď pršalo...Možno kebyže sa tu niekto nájde s fotkami povedzme,že možno by sa dalo niečo porobiť.Ja však nemám momentálne absolútne čas na skinovanie čo ma velmi mrzí lebo by som chcel dorobiť aspoň 362.011 alebo aj ďalšie ktoré som tu nespomínal.Ale no čas...

Upútala ma debata o roletách :lol: No uznávam,že aj mne sa páči keď tam je roleta,ale na väčšine foto,ktoré sme mali k dispozícii neboli rolety zatiahnuté...
:lol:

Back
Nahoře