Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

Nemam to vo zvyku, ale tentokrat musim. Chlapi, kazdy zacinal, aj ja a dodnes sa hambim za svoj prvopocin 751 128,810 603. Je pekne, ze valate jeden skin za druhym.... Mam vsak dojem, ze ide o kvantitu a nie kvalitu. Pozrel som len 752 069. To celo tak na 100% nebude. Ako tu uz zanelo, skin nie je o tom, ze ako je na fotke, tak to je v skutocnosti. Takze vyhrat sa s tym. Ako si nafotis, tak mas, to znamena, ked blbo, tak blby vysledok a viac prace s upravami. Dalsia vec, 752069, okna do strojovne, tak rozmiestnene urcite nie su. To je problem si porovnat s fotkou? Taktiez spoje v strede bocnic, spatne vyalfovana tabulka, alfa na oknach nesedi a strecha, to uz je naozaj mimo. Ja vas nechcem odradit, alebo buzerovat. Ale posledne som cital, ze sa budete zlepsovat. Ale bez urazky, nic take nevidim. Radsej jeden skin do mesiaca ale ozaj poriadny, ako 5 za tyzden a takychto. To je asi vsetko. Neberte to zlom.

Čelo na 752069 je už opravené a ak sa Rocker k tomu dostane bude vymenený download. Hekl. Nieje cieľom kvantita. Proste keby som tie skiny robil dva-tri roky, určite vyzerajú inak, ale skús porovnať svoje prvé skiny z mojimi a možno zmeníš názor. Neospravedlňujem sa, len vysvetľujem. Dúfam, že sa ťa to nedotklo, to by som nechcel.

Chci se zeptat proč se pořát skinuje starý model esa když už je dost dloůho nový od Jardy?

vlado0001 napsal:
Čelo na 752069 je už opravené a ak sa Rocker k tomu dostane bude vymenený download. Hekl. Nieje cieľom kvantita. Proste keby som tie skiny robil dva-tri roky, určite vyzerajú inak, ale skús porovnať svoje prvé skiny z mojimi a možno zmeníš názor. Neospravedlňujem sa, len vysvetľujem. Dúfam, že sa ťa to nedotklo, to by som nechcel.
Ano, uz som to napisal vyssie, ze moje prvopociny stali za hovno a to doslova. 753 237 bol moj treti skin a nemyslim, ze sa da porovnavat so 752 069-bez urazky (752 069 ked pocitam, tvoj terti skin rozhodne nebude). Ja som snazil kazdym skinom, a snazim sa doteraz,vyvarovat chyb predchadzajucich. A pokial si myslis, ze skinujem dva-tri roky, si na omyle skinovat som zacal v auguste minuleho roku. Dolezite je mysliet na jedno, ze detail tvori dielo. Mozno som puntickar, beriem, ale ak Ondro vymodeluje bertu, ktora je namapovana perfektne, ze mozem robit co chcem, tak preco to nevyuzit? Samozrejme, kazdeho vec, nikomu nevnucujem, ze mam pravdu, alebo patent na skinovanie a moje pociny su najdokonalejsie. Nie je mojim cielom vyvolavat hadku, ide mi len o to, venovat tomu viac casu, trosku trpezlivosti a doslednoti, nic viac, nic menej. Ak si s niecim nevies dat rady, staci sa opytat, nie je to hamba, nikto z neba uceny nespadol, aj ja stale prichadzam na nove veci. Robo by vedel porozpravat, ked mi nieco testuje, ako sa kolko krat rozculujem, ze clovek si da namahu, venuje tomu to malo casu, co ma a potom dostene tvrdu kritiku. Ale mam potom brouka v hlave a opravim to. Takze tolko chlapi. Je to moj pohlad na vec. :wink:

Kodl napsal:
Chci se zeptat proč se pořát skinuje starý model esa když už je dost dloůho nový od Jardy?
No skus Jarduv model naskinovat kvalitne a pak pochopis :lol:

Naposled editoval moderátor:

VIeš Hekl. JA som toto forum bral tak, že niečo keď hodím do placu, tak sa ozvu borci, ktorý povedia toto a toto je zle, oprav to , ale zrejme som sa mýlil, pretozže niektoré reakcie typu " v Photoshope to trvá 5 min" mi tak nepripadajú, ale nevadí. Len tak pre info. Photoshop absolútne neovládam a nerobím v ňom. KAždú radu, zoberiem a poteším sa, ale niektorý majú tendenciu zhadzovať a to ma trošku mrzí. Nemyslím vôbec teba ale kazdy si najde to co jemu patri

vlado0001 napsal:
VIeš Hekl. JA som toto forum bral tak, že niečo keď hodím do placu, tak sa ozvu borci, ktorý povedia toto a toto je zle, oprav to , ale zrejme som sa mýlil, ... i

Ono by to mělo být spíš tak, že vytvoříš skin na něčí model, autora modelu kontaktuješ a ten ti poví co se mu na tom nelíbí nebo naopak líbí. (A podle toho samozřejmě schválí nebo neschválí zveřejnění tvých textur.) Ty se podle připomínek autora pokusíš opravit chyby a pak vydáš až hotové úpravy. Můžeš se taky domluvit s nějakým zkušenějším skinařem, který pomůže. To, že ti nesedí dva barevné odstíny ale snad poznáš sám, nebo ne ? Stejně jako nenavazující textury, okna umístěná jinde než mají být apod. 8)

Vieš Pikku, iný autory netrvajú na tom aby reskiny dostávali k schvalovaniu. Tak napr. Ondra Janiš chce býť len vyrozumený, že sa skin konal.

vlado0001 napsal:
Vieš Pikku, iný autory netrvajú na tom aby reskiny dostávali k schvalovaniu. Tak napr. Ondra Janiš chce býť len vyrozumený, že sa skin konal.

Dobře, ale špatné textury zkazí i dobrý model. Víš to ty, vím to já, víme to všichni. Považuju to za základní pravidlo (byť jsem se to naučil až potom, co můj neschválený skin rozlítil nějakého - zahraničního - modeláře) Mě osobně už to prostě teď vadí taky :salut:

Pripravujem 4 nové repainty. BRKS 182.080 a 182.099.
ZSSK 754 004
Doprastav T 334 0785
Ak máte niekto kontakt na JOHNZa, prosím Vás oň, pretože na existujúce adresy, ktoré som našiel mi od neho neprrichádza žiadna odpoveď a bez jeho súhlasu 182 ky zverejniť nemôžem. Ďakujem.

Hekl338 napsal:
Kodl napsal:
No skus Jarduv model naskinovat kvalitne a pak pochopis :lol:

Inak najlepsie pri 363 077 co som skinoval na Jardov model bolo to ze pekne rovne fotky som musel krivit aby som ich naskinoval. To bola ina makacka. :)

vlado0001 napsal:
Pripravujem 4 nové repainty. BRKS 182.080 a 182.099, ZSSK 754 004, Doprastav T 334 0785

Spomínané repainty som práve uvolnik k downloadu.Kto chce,tak môžte sťahovať na našom webe

Hezký den.
Ta "Rosnička" Doprastav je parádní. Tak a teď ji jen zapřáhnout s prac. vozy ze stránek od Duusa a vyrazit na trať.
Dan :D

Na tú rosničku som Vlada "natiahol" práve preto, že sa hodí ako traffic do vlečky Doprastav v Senci, kde aj pracuje dodnes, nafotená bola keď sa vracala zo Zvolenskej ŽOS-ky.

Narazil jsem na malou chybku. U textury Brks_182099f.ace chybí alfa kanál. Nejsou průhledná okna...

No idem sa na to mrknúť.Nachvílu teda "odstavím" 180.099 a 754.004

Ahojte všetci. Dan J, vďakua:-). Ostatné drobnosti, ktoré ste našli sú už odstránené, takže v blízkej dobe to Rocky hodí na stránku.

Už som ich dal na stránku,tak dúfam,že bude všetko OK

_______________________________________________________________________________________________________________

Pridal som ešte k downloadu ZSSK 240.039

vlado001:nechystas se nekdy reskinovat 350 012 na ten novy model?.......jinak reskiny jsou goood :wink:

Back
Nahoře