Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

no,vlastne je pravda ze je ostatne jdno jaky repaint to bude,jde spis o to,ze kakadu nater by se mohl udelat na ten novy model......jinak je skoda,ze rocker nema cas,protoze na tu 362jku sem se velice tesil:),tak snad nekdy priste:) :wink:

rocker-To je v pohode.Tak vela stastia pri dokonceni tej 362 011.

Montoya napsal:
no,vlastne je pravda ze je ostatne jdno jaky repaint to bude,jde spis o to,ze kakadu nater by se mohl udelat na ten novy model......jinak je skoda,ze rocker nema cas,protoze na tu 362jku sem se velice tesil:),tak snad nekdy priste:) :wink:

Nechapem kto ti brani. Prihlas sa u duusa o fotky. Model mas tak ze hor sa do toho. Ono repainty sa sami nerobia a uzivatel s tymto nickom :by se mohl udelat uz na toto forum nechodi.

Takže čo sa týka rakiet krátkeho doletu tak 362 003 som poskytol Vladovi /hotové/, 362 011 Rockerovi /rozpracované/, 363 142 Heklovi /rozpracované/, 362 005 Mulderovi /rozpracované/, na výrobu a prípadného záujemcu čakajú fotky 362 009.Takže čakám.

Chegi, bude aj 350.017, len vyčkaj času. Nejde všetko naraz. Teraz som dokončoval jednu 350ku, ale nepoviem ktorú. Ke´d už bola vo finále, prenášal som ju na kľúči a kľúč mi zľahol, takže začínam odznovu.

vlado0001 napsal:
Chegi, bude aj 350.017, len vyčkaj času. Nejde všetko naraz. Teraz som dokončoval jednu 350ku, ale nepoviem ktorú. Ke´d už bola vo finále, prenášal som ju na kľúči a kľúč mi zľahol, takže začínam odznovu.
Najvacsia blbost Vlado nenchat zalohu na compe.

aj,skoda,no stane se.....zalohy radeji davam na cd-rw a mam klid:pak to smaznu a je to

Montoya napsal:
aj,skoda,no stane se.....zalohy radeji davam na cd-rw a mam klid:pak to smaznu a je to

To je prave blbe. Kym to nie je na serveri tak nechavam aj na compe. Nie je zaruka ze po napaleni to potom znova otvoris. Alebo ti padne a poskrabe sa a podobne. Uz som zopar naskinovanych veci takto stratil. Ibaze ja to odznovu nerobim. Posli tak nech idu kade lahsie.

sem se chtel zeptat ak to vyzera s tou krasavici 362 011:)

jej,skoda,takova krasna masinka:'( a kdepak prace stoji?na case?......snad to neni top secret:)

Práca momentálne stojí a stojí aj na čase.Možno tento víkend ak bude konečne čas a ak bude chuť...ale to musí byť super chuť

Naposled editoval moderátor:

tak snad bude,snad se podari,sem koukal na fotky,je to naprosta bohyne :P

V blízkej dobe na našu stránku pribudne 263.011 a 350.006. 350.006 znova na Starého modeli, pretože....

Spomínané Vladove mašiny som práve pridal na našu stránku.Kto chce,môžte sťahovať

Dobrá práca Vlado, už sa to začína viditeľne lepšiť. Tej červenej jedenástke chýba už len model...Len tak ďalej.

Mám problémy s vaším blonski brejlovcem (754.004). Po vytvoření consistu vyberu 754.004ku v TrainStore, ale žádný consist u ní není, jen rozbalovací nabídka s jedním prázdným políčkem. U jiných loko se mi to zatím nestalo. Nevíte, zda je chyba na mé straně?

radekedar napsal:
Mám problémy s vaším blonski brejlovcem (754.004). Po vytvoření consistu vyberu 754.004ku v TrainStore, ale žádný consist u ní není, jen rozbalovací nabídka s jedním prázdným políčkem. U jiných loko se mi to zatím nestalo. Nevíte, zda je chyba na mé straně?
Zdravím, tak tohle by mne taky zajímalo. Mě se to zrovna stalo taky, ale u Pišty T466.0110 a 0113 od Čoudy. Když udělám con v editoru MSTS tak v pohodě, ale když přeuložím přes CB tak ten samý připad jako s tím Brejlounem. :?:
Dan

Back
Nahoře