Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

nj ty pišty musím vystavit k downloadu ;-) Ale budou pouze s wag souborem, i když na žádost někoho jsem je kdysi upravil do "provozního" stavu.

Hm, tak toto mi nieje jasné, nemám s tým skúsenosti. Používam CB a 754 004 mi tam ide v pohode.

S tím prázdným políčkem v TS jsem měl problém u 754.040 a prý byl problém v engu...

Neviem o aký problém ide, ale je to kľudne možné, pretože som ako predlohu použil práve 754.040

No tak som sa cez víkend snažil jak fretka a čoskoro by mohla opustiť brány PC depa ,"Zuzanka" 362.011.
Síce mi trošku nesedia odtiene na skrini ale už fakt neviem ako to farebne vyladiť
Navyše už nemám ani chuť sa s tým babrať ale ktovie,možno ma niečo nakopne a ešte sa s ňou pohrám :lol:

Naposled editoval moderátor:

Na čele trochu stmav modrú farbu /vrch a okná/ a prispôsob ju bočniciam a hneď to bude iné.

No ja si myslím, že na začiatok pekná práca, gratulujem.
Akurát si mohol skomprimovať "s" súbor, zbytočne to zväčšuje archív.

Díky Duuso.Ale práve som zistil šokujúcu vec.Zabudol som upraviť okienka na streche nad strojovňou.Úplne som na to zabudol.Ej beda beda mi :twisted:
Mám to opraviť či kašlať na to? že som si to ja vôbec všimol :D

Už som mimo veľkého compu ale pozri to určite a prípadne vymeň archív na webe, však uvidíš, dopodrobna som ten skin nepreštudoval ale celkový dojem je z mojej strany dobrý.

Rocker napsal:
Od Vlada pribudla ZSSK 110.023
Žehlička je moc pěkná a Zuzanka to samé ( 362.011 ) a výborné by bylo kdyby byla na novém modelu to by nemělo chybu :wink:

Nuž ale povedzme si narovinu že by ten model nemohol mať krivé textúry a 21 tisíc polygónov, že jo. :wink:
Ináč výborná práca, aj ten peršing a aj žehla, v unifiku chýbala.

duuso napsal:
Nuž ale povedzme si narovinu že by ten model nemohol mať krivé textúry a 21 tisíc polygónov, že jo. :wink:
Ináč výborná práca, aj ten peršing a aj žehla, v unifiku chýbala.

... a ešte by sa určité partie museli podobať na ozajstnú 36X. :)

Tak sme radi,že sa vám repainty páčia.ďakujeme :wink:

Čoskoro vyjde ďalšia 363...(pssst 144) :lol:

Mám taký pocit, že pri tej 110 je zle pomenovaný .s súbor a tak mi AE robil problémy. Inak vyzerá dobre. Pekná práca.

Rocker napsal:
Čoskoro vyjde ďalšia 363...(pssst 144) :lol:
Bude to táto? :lol:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img59.imageshack.us/img59/7953/dsc00636tk1.th.jpg[/url]
Osobne s ňou v reále nemám dobré skúsenosti, pretože keď som s ňou išiel minulý mesiac z Bratislavy tak skončili sme cestu v Ilave :D Ešte pred odchodom z Bratislavy som bol pri rušňovodičovi, robil som si nejaké fotky a povedal mi, že bude rád keď s ňou dojde do Žiliny. Nepodarilo sa :D .Povedal, že je to veľmi zlá mašina, polovica z nej bola aj zhorená, často sa kazí a najlepšie na tom je, že deň predtým bola opravovaná na rovnakú poruchu v bratislavskom depe. :lol: Ale každopádne sa veľmi teším, že si s ňou zajazdím v MSTS pretože vyzerá fakt dobre :) . Ešte k tým vašim repaintom - sú nádherné. :) Ďakujem
Michal

Navonok to vyzerá tak, že v Blave vedia robiť maximálne sústruh dvojkolí. :lol:

Back
Nahoře