Repainty Rocker & Vlado

Robo napsal:
Pekný skin, ozaj, len škoda, že v poslednom čase praktizuješ na posledné skiny techniku - "z polovice boku urobím celé 2 boky". Tu to až tak nevyniká, hoci obe stanovištia sú označené ako 2, jedna strana má dvojku dokonca opačne.
Skinuješ dobre, to sa musí uznať, ale mohol by si aspoň skúsiť zakamuflovať určité časti, nech to nie je dvojnásobná zrkadlovka.

Ahoj Robo. Chybu s "dvojkami" som si všimol a už je odstránená. Áno, pripúšťam, jedna strana je robená z druhej, ale má to svoj dôvod. Fotografie radov 1... sú pre mňa od Nových Zámkov vzácne, preto skinujem z toho čo mi poskytnú priatelia. 163 124 bola fotená z oboch strán, ale za slnečného počasia, tak som radšej volil kópiu častí bokov ako z originál foto, pretože sa mi ich nedarilo vyvážiť. Nieje to preto, že by sa mi chcelo robiť len jednu stranu. Ďalšia vec, keď je mašina po čerstvom laku, ťazko robiť každú stranu inú kým je lak všade rovnaký.

Je to pekné, potešiteľné že sa robia aj jednosmerky, len jedna vec mi trocha na tomto skine vadí, na tomto modeli sa nedajú vyalfovať výrezy v pluhu ? Apropo, zhodou okolností mi dnes z východu dorazia fotky ma textúry 183 017...

duuso napsal:
Je to pekné, potešiteľné že sa robia aj jednosmerky, len jedna vec mi trocha na tomto skine vadí, na tomto modeli sa nedajú vyalfovať výrezy v pluhu ? Apropo, zhodou okolností mi dnes z východu dorazia fotky ma textúry 183 017...

Ahoj Dušan. Díky za postreh. Pluh som mal vyalfovaný, ale zrejme pri exportovaní došlo k chybe, teda bol vyexportovaný bez alfy. už je všetko ako má byť. Ak foto posunieš, spravím. Ale chce to čas, pretože medzičasom sa našlo pár ochotných ľudí, kotrý niesú lenivý zobrať foťák a vybehnúť na stanicu niečo nafotiť.

Rocker: Tak to je náhoda. Asi pred dvoma týždňami som poslal Vladovi fotky tejto mašiny a povedal že ju spraví :D:D:D:D:D:D:D A keďže si sa už do toho pustil nechcel by si poslať ešte nejaké fotky na doplnenie? Mám to dosť detailne nafotené. Možno ti niečo pomôže ;)

Vravel som ti ze po uprave od Davida su tie textury na Jardovu 363 v pohode...a dokonca si na tom velmi dobre s pracou...Oslavime to pivom v Strecne..

3Michal :
O 163.107 som už mal dávno záujem,len neboli fotky,takže keď Vlado ponúkol hneď som sa vrhol do práce.Sú kvalitné,takže je to všetko Ok.Hádam mašinu nejako nesprasím:D.Ak teda ešte niečo máš do správy ti napíšem majl.

dem :
Tak tak,úprava je fajn takže zatial to ide,len mám málo času,prevádzka je prevádzka,za dva týždne pokecáme a dáme pejvo

Naposled editoval moderátor:
dem napsal:
Vravel som ti ze po uprave od Davida su tie textury na Jardovu 363 v pohode... .

Zdravím,
pozor,pozor chlapi,David /tedy myslíte-li Hájka :)/ žádné textury či jejich mapování na původní Jardovy modely neupravoval.
Vše,co se týká změn v mých původních texturách,jejich mapování či úprav modelu je práce Jirky Tovačovského.:!::!::!: :D

David

ANo David. Tak som to aj myslel. Viem ze to robil Jirko, ale tak nejak ako team to nazyvam podla tvojho mena lebo je to verejnosti znamejsie. Jirko ale odviedol dobru pracu. To sa musi nechat.

dem napsal:
vlado0001 napsal:

Pekne...Si sa dost rozbehol..(aspon na dva tyzdne co?)

Ahojte
Duuso, ten reflektor skusim upraviť, ale zázraky sa s tým moc nedajú robiť.
Dem, prečo "na dva týždne"? Moc som sa nerozbehol, práve spomalil. Dva týždne som do repaintov ani nepichol. Snažil som sa pomôcť Ivanovi s traťou 130, ale modelár zo mňa asi nebude:-(

Back
Nahoře