Repainty Rocker & Vlado

Poplietol som nick. Pozeral som mas tam obrazok 350 (avatar) a podobny ako mal Rocker. Myslel som ze to robil on.....

Vlado ta 240tka je perfektni:) skoda ze toto u nas nejezdi:'(-stejnosmerny proud:'(...a co 151 007??co si planoval?porad malo materialu??.....:cool:....jo kdybych byl z prahy...kdybych no:eek:

Naposled editoval moderátor:
To máš tak, ja som si povedal:Je žalostne málo slovenských jednosmeriek, kdybych byl ze Žiliny...:D ,sadol som na vlak, zaplatil 600,-skk spiatočný billet, odcestoval 200 km, jeden ochotný človek mi pomohol s nadviazaním kontaktu v RD Žilina a ...nafotil som potrebné veci, s ktorými vyjdeme neskôr von.A ako vidieť na fotke v mojom nicku, mal som tú česť dotknúť sa aj kontroléra prototypu bobinky.

Sciara18:
151 007 bude dokončený, pretože jeden fasa chalan Martin Wittich mi dofotil potrebné, ale s časom som v poslednej dobe na tom biedne, tak to ide hrozne pomaly. Vďaka za pochvalu.
Duuso:
V poslednej dobe som v kuse v práci a škoda, že cesta do Žiliny mi nevyšla. Domov chodím len spávať.

duuso napsal:
To máš tak, ja som si povedal:Je žalostne málo slovenských jednosmeriek, kdybych byl ze Žiliny...:D ,sadol som na vlak, zaplatil 600,-skk spiatočný billet, odcestoval 200 km, jeden ochotný človek mi pomohol s nadviazaním kontaktu v RD Žilina a ...nafotil som potrebné veci, s ktorými vyjdeme neskôr von.A ako vidieť na fotke v mojom nicku, mal som tú česť dotknúť sa aj kontroléra prototypu bobinky.

Vieš Dušan tak to vyzerá, že v našej rozprávkovej komunite platí pravidlo, že čo si sám neurobíš to nemáš. Ja som tiež cestoval do Bratislavy len preto aby som celý deň pobehoval po hlavnej s diktafónom a nahrával čo sa len dá...

vlado0001 napsal:
Po dlhšej odmlke spôsobenej tvorbou do trate ŽSR 130 ...
No vida, že by ďalší modelár objektov ? Od nich už potom neni tak ďaleko k mašinkám či vagónom :cool:

Tax napsal:
vlado0001 napsal:
Po dlhšej odmlke spôsobenej tvorbou do trate ŽSR 130 ...
No vida, že by ďalší modelár objektov ? Od nich už potom neni tak ďaleko k mašinkám či vagónom :cool:

Ahoj Tax. Nič nieje nemožné a ničomu sa nebránim. Robím to čo práve treba a uvidíme čo prinesie čas.

Včera som začal robiť repaint loko 736 102-5 ZSSK a zároveň som napísal autorovi o povolenie zverejniť skin. Po pokročení v práci som obdržal mail so zamietnutím povolenia repaintu od autora modelu 736 čo plne rešpektujem. Práce museli byť bohužiaľ zastavené.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/736 102-5 ZSSK.jpg

Mali by sme sa spoločne poskladať vrbamovi na fľašu slifky:D

Vyzerá to pekne, svojim spôsobom mám rád tieto mašinky, škoda.

S Vrbamom som pred časom o tomto hovoril, ide o to, že som ho požiadal o úpravu modelu hlavne čo sa týka zábradlia, ktoré je tenké a hranaté a taktiež ho bude treba na čelách upraviť kvôli verzii 736.1, tak uvidíme, snáď po úprave Ti ten skin zverejniť dovolí.V každom prípade to vypadá pekne.

Veľmi dobrá robota, vidím že si začal rozvíjať Tvoje modelárske ambície, čo je len dobré.

Back
Nahoře