Repainty Rocker & Vlado

Paráda Rocky, keď chceš, dohodím ti na ňu klímu. oproti starého modelu ju treba posadiť len troškou nižšie, inak pasuje

Vlado :
Nová klíma by sa tam hodila,veď ju v reále aj má,ale stará tiež nie je špatná.Najprv mašinu teda celú dorobím a potom sa môžeme vrhnúť na klímu.Škoda že teraz mám ozaj málo času,navyše keď sa treba učiť

Naposled editoval moderátor:
Dobry den preji docela jste me dostaly stou 362 001 ani nevim ze jezdi ja blbec si myslel ze se zacina od 2 no neva aspon mam doplnene znalosti a jeji skin je hotovy i kdyz vlastne jako posledni ze vsech kolegin,ted k ty 2 to cumim a taky jsem netusil ze je v planu druhy reklamni lak u ZSSK aspon neco u nas je to o nicem,ja nevim jak muze nekdo tvrdit ze jedna o reklamni lak s reklamou to fak nema nic spolecnyho,reklama na CD a jejich partnery neni reklama,musi to byt nezavisla firma a mit nejake jmeno treba vase Coca Cola ta je super,mam malej dotaz ta nova reklama chapu dobre ze je to na vasi zdravotni pojistovnu jestli ta slova chapu dobre,jen tak dal ve vasi tvorbe s pozdravem Pegaus.

Cargáč Mates :lol:

Ak myslíš 163.107, tak na tej sa tiež pracuje

pegaus napsal:
Dobry den preji docela jste me dostaly stou 362 001 ani nevim ze jezdi ja blbec si myslel ze se zacina od 2 no neva aspon mam doplnene znalosti a jeji skin je hotovy i kdyz vlastne jako posledni ze vsech kolegin,ted k ty 2 to cumim a taky jsem netusil ze je v planu druhy reklamni lak u ZSSK aspon neco u nas je to o nicem,ja nevim jak muze nekdo tvrdit ze jedna o reklamni lak s reklamou to fak nema nic spolecnyho,reklama na CD a jejich partnery neni reklama,musi to byt nezavisla firma a mit nejake jmeno treba vase Coca Cola ta je super,mam malej dotaz ta nova reklama chapu dobre ze je to na vasi zdravotni pojistovnu jestli ta slova chapu dobre,jen tak dal ve vasi tvorbe s pozdravem Pegaus.

Nie som za to aby sa ludia buzerovali za pisanie, ale priatelu toto som nepochopil ani na treti krat.

Mates : vyjde vtedy keď bude hotová,nestanovujem presný dátum.Vyčkaj času ako hus klasu :lol:

dem napsal:
pegaus napsal:

Nie som za to aby sa ludia buzerovali za pisanie, ale priatelu toto som nepochopil ani na treti krat.

cau holt sme kazdej jine narodnosti

Tá poisťovňa vypadá veľmi dobre, bude to fajn oživenie, som rozmýšľal s Dráčikom o nafotení Coca-coly, predsa len terazky už vypadá "lepšie" ako keď bola nová.

Zdravím hoši ta 362.001 je velice povedený stroj a hned jsem si ho dal na EC 170 Hungaria a už se těším až bude hotová 362.002 . Byl by to pěknej dárek pod stromeček:)

nechme se prekvapit od MISTRA
sorry ze pisem od temy ale neviete niekto kontakt na veduceho depa RD Spišská nová ves

Ale ale páni. Necítim sa majster, sú tu na fóre chalani, ktorý už dokázali iné veci. ešte ani sám neviem čo bude 50 repaint. osobne v tom nevidím nič, či už bude štyridsiatydeviaty alebo päťdesiaty prvý, je to jedno. Robím to pretože ma to baví a nie preto, že ich chcem spraviť 50. Vkaždom prípade ďakujem všetkým za dôveru a podporu.

Back
Nahoře