Repainty Rocker & Vlado

Rocker napsal:
Ja som sa na RELAY pýtal asi 3x ale nikto neodpovedal,takže asi tak...

Rockere bohužel fotauž nemám. Ale když tivlakoto přislíbil pomoc, tak to tolik nevadí

Pekne Vlado :wink:

Už som sa bál,že vlákno zapadne prachom lebo u mňa ešte potrvá kým pribudne mašina

velmi povedena prace,uprime sem cekal kdy zas neco od Vlada vyjede....je radost se na to koukat,kdyz je to precizne udelane,takze snad brzo zas neco pribudne a to same od Rockera....:)tak drzim Vam palecky chalani:)

Rocker napsal:
Pekne Vlado :wink:

Už som sa bál,že vlákno zapadne prachom lebo u mňa ešte potrvá kým pribudne mašina

Nazdar Rocky. Nezapadne vlákno prachom. Mám pár vecí nafotených vďaka 3michalovi a aj niečo svoje, takže hlavne "rýchlikári" si prídu na svoje.

hezky stroj:).nebude v budoucnu i nejaka ceska 162??ci 362,koukam ze vy slovaci,respektive kolegove jich mate dost a my moc ne......:'(nevim ci je to zpusobeno,mozna asi i tim,ze nase 362 vypadaji povetsinou stejne

Sciara18 napsal:
hezky stroj:).nebude v budoucnu i nejaka ceska 162??ci 362,koukam ze vy slovaci,respektive kolegove jich mate dost a my moc ne......:'(nevim ci je to zpusobeno,mozna asi i tim,ze nase 362 vypadaji povetsinou stejne

Iste príde aj česká, zatiaľ aspoň toľko, že je rozrobená ČD 263 001

Takže pekne,pribudla 163.104,onedlho sa k nej pridá odo mňa sestra 163.107.Potrebujem však dorobiť ešte zopár úprav takže ešte musíte počkať,ale vydaná bude určite...No teda keď bude povolenie na zverejnenie.Opäť pekná práca Vlado

S pozdravom Rocker

Naposled editoval moderátor:
Sciara18 napsal:
A bol si na Čoudovej stránke ? Tam je českých peršingov kopa.

Back
Nahoře