Repainty Rocker & Vlado

Ale ale. Každý jeden skin mašiny, ktorá nieje v simulátore vždy príde vhod. Len škoda je to že skinárov je málo.

Ďakujem. Baví ma to, tak skinujem:-) A o to viac to človeka baví, keď vidí, že sa jeho práca ostatným páči.

jo,tak to nekoho kdo je kousek od brna.........pokud vim tak cd ma jen dve tyto princezny ne??.jinak vlado.smekam klobouk:)

pocka,263 a do lomouce???....tam je stejnosmerna trakce ne??spis jede rychlik z brna do breclavy a z breclavy jede 363 nebo 362 ne?

jezisi,pardon....blbe sem to pochopil,prosim o smazani predchoziho meho prispevku a i tohodle,dekuji

263.002 alias "Dáša" už je opravená po požáru na konci roku 2008? Totiž na K-reportu je zmínka, že kabeláž je už O.K., ale ještě se čeká na trakčáky a jiné maličkosti.

Vlado : Vidím,že sa opäť v tvojej dielni spustil výrobný pás :wink: .Perfektná prácička :razz:

Otík,je ozaj nutné citovať obrázky,hlavne keď sú o príspevok vyššie ? Trošku zbytočné podľa mňa...

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Rocky. Potreboval som pauzu od skinov, ale teraz som už zase späť, takže ideme ďalej, kým sa zase neobjaví dôležitejšia práca.

Mám taký problém s repaintom 362 002 SZP, v hre ide normálne zapnúť, no akonáhle prepnem na pohľad zvonku, tak mi hra padne. Všetky súbory čo som stiahol som nakopíroval do originál modelu. Kde asi robím chybu?

Back
Nahoře