Repainty Rocker & Vlado

Zdravím pánovia,

Po dlhej dobe som zavesil na môj web slovenský peršing ZSSK 163.107 z rušňového depa Košice.
Repaint vznikol ešte pred 362.002, ktorá mala samozrejme prednosť ;-) a na tento sa pozabudlo, a zapadol prachom.
Neviem či je 107ička až tak hodná vydania ale kto ju chce môžete sťahovať. Prajem vám pohodové jazdenie po krásnych MSTS štrekách.

S pozdravom Rocker

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img21.imageshack.us/img21/8392/163107.png

Naposled editoval moderátor:
Pekná je. Už som si myslel že si si to rozmyslel. :)

p.s: mimochodom ako sa ti išlo s tou 702 kou ? :)

No veď som rozmýšlal či ju vydať alebo nie ale veď aspoň mi nezavadzá na discu.

Dobre sa mi išlo,v Piešťanoch si prisadla veľmi pekná slečna ;-):twisted:

Rocker veľmi pekná práca tak som sa jej konečne dočkal :D:D
Vydal si ju aboslútne super, pretože jeden aktivitár momentálne pracuje na jednej aktivite kde je potrebná 163 funkčná na obidva zberače takže sa to super hodí a už čoskoro sa objaví v aktivite ;-)
P.S. Prepáč prosím, že tam na tých fotkách bolo vidno moc odlesky, ale to Slnko je fakt sviňa-nezájde za mraky ani za svet keď niekde stojí nejaká krásavica :D

Nevím co dělám blbě, ale nejde mi ta mašina stáhnout. Zkouším to ve FF, IE, Opeře a v Google Chrome a nic. Mohl by někdo poradit?

Matýsek napsal:
Nevím co dělám blbě, ale nejde mi ta mašina stáhnout. Zkouším to ve FF, IE, Opeře a v Google Chrome a nic. Mohl by někdo poradit?

Teraz som to skusil a ide to . Najnovsi Firefox..

Práve som si ju skúsil stiahnuť a ide všetko ako po masle. Mám Internet Explorer. Dúdam,že ostatným to teda funguje bez problémov.

...A vďaka hoši ;-)

Rockere, 163-107 moc pěkná, ale v eng. ji máš nastavenou jako 162. Max rychlost 154, zvuky jsou směrovaný taky na 162.
Je to tak úmyslně?
Samozřejmě konkrétní mašinku neznám, tak nevím jestli ve skutečnosti je to trochu jinak.

Pravda je taká,že v engu som sa moc nehrabal ale vyzerá to tak,že sú to pôvodné nastavenia. Ale ak to tak vadí môžem to zmeniť ( I keď mi bude treba pomoc )
V živote som bol iba jeden jediný raz na 163 (aj to z depa do stanice,cca 3 minuty) a to som zvuky vôbec neriešil kedže 162 zase nepoznám.
Kto chcete tu máte UPRAVENÝ ENG z pôvodnej 162 na 163. Ďakujem Robovi a 3michalovi.

Eng ZSSK 163.107

No konečne! Už som myslel,že začnem pátrať či nemáš nastavené nejaké blokovanie :D.Tak hádam sa bude teda mašina páčiť
S pozdravom Rocker

Back
Nahoře