Repainty Rocker & Vlado

dem napsal:
163 a 162 sa líšia prevodovým pomerom. Ostatok je ten istý.

... a stroje ř.162 by měly mít na podvozcích dodatečně namontovány tlumiče vrtivého pohybu,stejně jako je i případ lokomotiv ř.362. Ovšem nevím,jak je tomu u strojů ŽSSK.

David

David Hájek napsal:
dem napsal:
163 a 162 sa líšia prevodovým pomerom. Ostatok je ten istý.

... a stroje ř.162 by měly mít na podvozcích dodatečně namontovány tlumiče vrtivého pohybu,stejně jako je i případ lokomotiv ř.362. Ovšem nevím,jak je tomu u strojů ŽSSK.

David
Prave ZSSK tie tlmice nemaju. Neviem, ci vsetky, ale co som videl, tak nemali. Aspon u 162 ZSSK.

Neni zač Vlado, šak ja sa mám ešte čo učiť...Ešte to neni z mojej strany tvorba akú si predstavujem. Mám čo dobiehať.
Tak teda nech sa darí v tvorbe

Rocker napsal:
Neni zač Vlado, šak ja sa mám ešte čo učiť...Ešte to neni z mojej strany tvorba akú si predstavujem. Mám čo dobiehať.
Tak teda nech sa darí v tvorbe

Myslím, že asi každý to tak cíti, že neije dokonalý, teda až na pár úplne dokonalých :-)

duuso napsal:
Vlado, nejako Ti štrajkuje stránka.

Hm, no neviem. Dnes tam bolo skoro 90 ľudí a nikto sa nesťažoval. U mňa je všetko v poriadku. Ak ešte niekto má so stránkou problém, dajte mi prosím vedieť.

Toto bol najkrajší náter aký 350 tka kedy mala. Pekná práca Vlado.

p.s:Pozerám, že Jirko spravil úpravu pre tú dobu. Je to pekné, ale zabudlo sa na tlmiče. Tie boli až po rekonštrukcii. :)

http://www.rail.sk/arp/slovakia/rolstock/photos/350009.jpg

Back
Nahoře