Aktivita Mirec_Prilis_3....

Peter01

Cestující
Dobré Jitro,

pro
pak ve nstalování zadáním, rozdílná
íslo verze? Mirec´s: 15114;

moje: 150968 (BP69, datum 09.03.2006)

Peter

Peter01 napsal:
Dobré Jitro,

pročpak ve nstalování zadáním, rozdílná číslo verze? Mirec´s: 15114;

moje: 150968 (BP69, datum 09.03.2006)

Peter
Hallo Peter,

das ist daswegen - ich habe die version BP69.1, aber ich weiss nicht warum sie Zbynek Semora noch nicht zum download anbieted.Aber die aktivität geht auch under der BP69.

Na jiném místě Mirec píše,že jeho aktivity jsou dělaný tak aby co nejvíce odpovídaly realitě a že se nemusí jet až nadoraz.No tato aktivita je ale upně jiná.Pokud nejedu,alespoň o 3km nad povolenou rychlost,tak to nestihám dojet včas a na zhlaví to do mě napálí za mnou jedoucí rychlík.Toto by se přeci normálně nemohlo stát.Za mnou jedoucí vlak přeci taky jede na návěstidla a tam by určitě nemohlo být volno.Jo a ještě mě překvapilo na konci když najíždím k další 350tce,že má stejné číslo jako moje loko.Myslím,že by lepší vypadalo kdyby tady bylo jiné loko.

Matýsek napsal:
Na jiném místě Mirec píše,že jeho aktivity jsou dělaný tak aby co nejvíce odpovídaly realitě a že se nemusí jet až nadoraz.No tato aktivita je ale upně jiná.Pokud nejedu,alespoň o 3km nad povolenou rychlost,tak to nestihám dojet včas a na zhlaví to do mě napálí za mnou jedoucí rychlík.Toto by se přeci normálně nemohlo stát.Za mnou jedoucí vlak přeci taky jede na návěstidla a tam by určitě nemohlo být volno.Jo a ještě mě překvapilo na konci když najíždím k další 350tce,že má stejné číslo jako moje loko.Myslím,že by lepší vypadalo kdyby tady bylo jiné loko.

Matýsek,

ja som to prešiel asi 10x a vždy som mal časovú rezervu ... Ak si videl príspevok na mojom webe naposledy (tá nehoda) tak to bol jeden z prvých testov a vtedy to EC vyšlo skoro, tak som ho posunul ... A nikdy som neurobil aktivitu aby si išiel nad limit.Proste mám 160 idem 160, mám 100 idem 100.Ale môže to byť spôsobené tzv. "Blanským syndrómom" - pred stanicou Hodonín ti naskočí Výstraha, musím znížiť rýchlosť zo 160 na 120, od vchodového po odchodové návestidlo stanice Hodonín musíš ísť maximálne 120 a potom už máš maximálku 160 ... Ešte k tej druhej 350-ke - asi si nepochopil predlohu aktivity.Išlo tam oto že sa tam stretli 3 a navyše ešte jednofarebné gorily ... A ja zato nemôžem že nemáme kopletnú flotilu 350-tiek ... Ostatne aj načo?

Oznam!
Táto aktivita bola vypracovaná pod aktualizáciou 69.1, ale ako som sa dozvedel od p.Šemoru je to len pracovná aktualizácia, ktorá je určená len pre modelárov a aktivitárov, teda nebude verejne prístupná.Takže aktivitu nainštalujte na aktualizáciu 69bptrat, po odkliknutí dotazu o iných verziách databáz sa aktivita normálne rozbalí a je funkčná.Za zmätok z mojej strany sa týmto ospravedlňujem.

Back
Nahoře