Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kuba napsal:Hele Martine když ses tak pustil do té modernizace, nechceš se mrknout i na úsek Kunčice - hlavní??? Jezdí tam náklady, elefanti a v příštím GVD i vlak IC, to by už stále za námahu ne???
Hele, to je v pytli ! To si už na Karolínu a Josefku ze "středu" nezajedem ...Kuba Hele napsal:Hele Martine když ses tak pustil do té modernizace, nechceš se mrknout i na úsek Kunčice - hlavní???
bob57_cz napsal:Hele, to je v pytli ! To si už na Karolínu a Josefku ze "středu" nezajedem ...![]()
Jo jo, taky pamatuji a co se mi hodně líbilo, byly lanovky s uhlím. Za Vítkovickým nádražím je ještě pozůstatek, most ned místeckou ulicí.David Hájek napsal:bob57_cz napsal:Hele, to je v pytli ! To si už na Karolínu a Josefku ze "středu" nezajedem ...![]()
Jsem rád,že jsem tu dobu měl čest zažít.Neberu ovšem v potaz tehdejší politickou situaci a ekologickou zátěž.
Za chvíli nám Karolinu "zapráskají" jakýmsi novým komerčním centrem a ...,ale tak to v životě chodí.Čest památce jedinečnému průmyslovému spojení důl Hlubina - koksovna Karolina - železárny Vítkovice. :salut:
David
A halda přímo za Černou Loukou a ... a ... a ...Dan J. napsal:Jo jo, taky pamatuji a co se mi hodně líbilo, byly lanovky s uhlím. Za Vítkovickým nádražím je ještě pozůstatek, most ned místeckou ulicí. S pozdravem Dan.
Říká ten co s tím FW začal. :idea:bob57_cz napsal:A halda přímo za Černou Loukou a ... a ... a ...
Je čas přestat nostalgicky poplakávat.![]()
A co má být ? ! Ty jej strkáš do " koridorových" předělávek. Teď už tam můžou i krabice.Kuba napsal:Říká ten co s tím FW začal. :idea:
Kuba Hele napsal:Hele Martine když ses tak pustil do té modernizace, nechceš se mrknout i na úsek Kunčice - hlavní???
Jasně, každá trať se nějak vyvíjí a pokrok nezastavíš.bob57_cz napsal:A halda přímo za Černou Loukou a ... a ... a ...Dan J. napsal:Jo jo, taky pamatuji a co se mi hodně líbilo, byly lanovky s uhlím. Za Vítkovickým nádražím je ještě pozůstatek, most ned místeckou ulicí. S pozdravem Dan.
Je čas přestat nostalgicky poplakávat.![]()
Myslíš Rendez alebo Českú pivnicu ? Lebo z Českej Ťa na fotke mám.Ale neviem presne kedy to bolo.Stavitelxx napsal:Zdravím,
mám takový hodně blbý požadavek, navíc to sem ani nepatří, ale je to důležité. Jde o poslední setkání příznivců MSTS v Bratislavě (myslím že to bylo loni), chci se zeptat, jestli tam někdo fotil a jestli mě má někdo na fotce? Seděl jsem v restauraci naproti Zbyňkovi, měl jsem tmavé vlasy se světlým melírem. Pokud mě někdo máte na fotce, tak mi ji prosím pošlete, děkuji.
duuso napsal:Myslíš Rendez alebo Českú pivnicu ? Lebo z Českej Ťa na fotke mám.Ale neviem presne kedy to bolo.Stavitelxx napsal:Zdravím,
mám takový hodně blbý požadavek, navíc to sem ani nepatří, ale je to důležité. Jde o poslední setkání příznivců MSTS v Bratislavě (myslím že to bylo loni), chci se zeptat, jestli tam někdo fotil a jestli mě má někdo na fotce? Seděl jsem v restauraci naproti Zbyňkovi, měl jsem tmavé vlasy se světlým melírem. Pokud mě někdo máte na fotce, tak mi ji prosím pošlete, děkuji.
Stavitelxx napsal:duuso napsal:Myslíš Rendez alebo Českú pivnicu ? Lebo z Českej Ťa na fotke mám.Ale neviem presne kedy to bolo.Stavitelxx napsal:Zdravím,
Myslím že to byla Česká pivnice, ale nevím to jistě. Jestli mě máš na fotce, tak mi ji prosím pošli. Díky
David Hájek napsal:Nazdar Martine,
zítra dělám do dvou,tak se stav a já Tě vyfotím.Myslím,že slečně se potom bude snímek určitě líbit.![]()
![]()
![]()
Měj se fajn.
David
Proto jsem Tě na slezině nemohl poznatStavitelxx napsal:David Hájek napsal:Nazdar Martine,
zítra dělám do dvou,tak se stav a já Tě vyfotím.Myslím,že slečně se potom bude snímek určitě líbit.![]()
![]()
![]()
Měj se fajn.
David
Já mám fotek dost, ale potřebuju tu fotku z Bratislavy, protože to je jedniná chvíle, kdy jsem měl ve vlasech melír![]()