Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mirec napsal:
Stavitelxx napsal:
Taky jsem byl dneska v České Třebové, trochu jsem si ji obhlídnul a totálně jsem přestal mít chuť ji stavět. Měl si pravdu Zbyňku, i pro vraha za trest by to byl krutý trest :?
Fotky sú nadherné, dúfam že takisto nádherne to bude vypadať v MSTS.Musím uznať že aj "koridorový" úsek ČT - Hoštejn má určite svoje čaro.Ale ty to určite zvládneš.Ohľadne Českej Třebovej - myslím si že keď ju p.Šemora zvládol celkom slušne (nieje to ešte to pravé orechové, ale je to na veľmi slušnej úrovni.A hlavne že to vôbec je) tak tvoja ČT natom určite nebude horšie. :wink:
Mirec, co máš proti mé České Třebové? Máš nějaké lepší fotky? Tak je dodej. Ale osobní nádraží je 100% přesně. V nákladním je problém, že to ve full verzi do MSTS nevejde.

Naposled editoval moderátor:
Složku TRACK_K jsem schoval do Globalu, takže se nic nezmění, stále platí jen přehazování složky Global, jako tomu bylo doposud.

Česká Třebová bude asi moje smrt, každopádně mám výhodu, že už ji Zbyněk postavil, ta jeho trať bude pro mě takový "tahák" :D
Zbyňku asi tě zklamu, ten Krasíkov nemám vyfocený z boku, jenom nástupiště z obou stran z tratě, betony tam vidět nejdou.

Ještě se omlouvám za údaj "Západní portál tunelu Malá Huba" u jedné fotografie, on to není západní portál, ale východní. :eek:

V MSTS zveřejním trať Zábřeh - Česká Třebová až někdy koncem roku, listopad, prosinec... Musím počkat, až se dokončí úsek ze Zábřehu do Hoštejna, má to být tuším někdy v září.
Do té doby bych mohl udělat trať Poprad - Košice.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, co máš proti mé České Třebové? Máš nějaké lepší fotky? Tak je dodej. Ale osobní nádraží je 100% přesně. V nákladním je problém, že to ve full verzi do MSTS nevejde.
Nemám proti nej nič ... Veď vravím že je na veľmi slušnej úrovni.Možno mi chýba to depo, ale samozrejme som realista a viem že MSTS má svoje možnosti a strop.Možno keby sa dodali kulisy ako v Bratislave už by to bolo ešte o čosi lepšie.Veď som aj napísal - Hlavne že nejaká Česká Třebová aspoň je.A veľký dík za ňu.A nielen za ňu. :wink:

Mirec, to depo bych tam možná nějak kompromisně vecpal, ale nemám žádný materiál. (plánek, fotky) Také by to chtělo i nějakého modeláře z ČT, který by dodal modely. To samé se týká nákladních skupin, tam mám alepoň ty plánky v excelu. Ale dle možností MSTS se tato kolejiště musela maximálně zjednodušit.
Jinak obecně, pokud se dostanu s MSTS na nějaké větší nádraží, vždy je z toho noční můra, jak jej vyřešit.
Martine, klidně opisuj, Já pokud stavím nádraží už v MSTS postavené, také mám předlohu na jiném monitoru (024, 130, Východočesko). Ale doslovně neopisuji, vždy je tam mé řešení. V každém případě to urychlí práce. Také hráč MSTS by měl mít stejná nádraží v různých tratích v základních rysech totožná.
Ale jestli dotáhneš svou trať do Košic, to bude opravdu bomba.

Souhlasím se Zbyňkem,že opravdu velký stanice nelze udělat úplně totožný se skutečností.Mě stačila Plzeň a to mám jakž takž udělaný Domažlický zhlaví a bojím se tam zabrousit v editoru a doplnit jen pár dalších objektů aby mi to neposlalo víme kam,jako už mnohokrát.Jinak se moc těším na novou aktualizaci,protože mě trať Žilina-Košice strašně moc přitahuje tak doufám,že nás nenecháš dlouho čekat. Obrázky vypadají opravdu dobře.Šnek

Zbyněk Šemora napsal:
Romane, děkujeme za model koridorového telefonu.
Tiež ďakujem Romanovi a chcem sa p.Šemoru opýtať - "nezmestili" by sa do ČT aspoň nejaké kulisy mesta? Viem že s koľajami a spol. je to dosť problém, ale nejaké lowpoly kulisy by to hádam ešte znieslo? Nie?

Mirec napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tiež ďakujem Romanovi a chcem sa p.Šemoru opýtať - "nezmestili" by sa do ČT aspoň nejaké kulisy mesta? Viem že s koľajami a spol. je to dosť problém, ale nejaké lowpoly kulisy by to hádam ešte znieslo? Nie?
Jenom tak mne napadlo, a co použít technologii kluků z trati ZSR 130.....falešné koleje jako jeden objekt.....tím by se dala nasimulovat velká část kolejiště.....

Martens napsal:
Jenom tak mne napadlo, a co Zbyňku použít technologii kluků z trati ZSR 130.....falešné koleje jako jeden objekt.....tím by se dala nasimulovat velká část kolejiště.....
Zaujímaví nápad Martin ... Chodiť po tých koľajach sa nemusí, hlavne že to naberie vizuálny dojem. :)

Mirec napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Kulisy města obecně, je nutné nafotit panorámy těchto měst a vyrobit model, pak teprve se mohou osadit. Přece jen každé město má své dominanty.

Martens napsal:
Jenom tak mne napadlo, a co použít technologii kluků z trati ZSR 130.....falešné koleje jako jeden objekt.....tím by se dala nasimulovat velká část kolejiště.....
Tie koľaje kulisy sú mojim dielom. Ak by boli potrebné aj iné rozmery alebo vzhľad, môžem skúsiť niečo vyplodiť.

Miran napsal:
Stavitelxx napsal:
714.222-7 napsal:
Ke stažení jsou někde na http://www.trainstav.wz.cz.
Je to tam a nevíš kontakt na toho autora, je to nějaký Radek, ale kontakt nemůžu najít

Stačí kliknout na talčítko "Napište mi" a dozvíš se, že adresa je vaclav19@tiscali.cz. Jestli funguje to nevím ale takto je tam uvedena.
Ten mail je na inú osobu, Radek má tmt1@tiscali.cz ... ale už vyše roka sa neozval

Zdravím,
tak dneska jsem si prošel nově budovaný úsek Hoštejn - Lupěné včetně dvou Hněvkovských tunelů, a i přesto, že se tam usilovně pracuje, tak se vůbec nikdo nestaral, kde jsem se tam vzal...
Šel jsem si jak na procházce v parku a místo toho aby mě vyhodili, nebo se alespoň zeptali co tam dělám, tak mě ještě zdravili :D
Mám pocit, že ten zákaz pohybu osob v kolejišti je všem totálně ukradený. Za těch 600 km co jsem po trati nachodil, si mě všimli jenom jednou :D

No ale hlavní důvod proč tu píšu je ten, že potřebuji poradit.
Můžete mi někdo říct, jak mám zapsat určité typy kolejí do TSECTION.DAT, abych s nima mohl pracovat v Editoru MSTS, ale aby nebyl omezen maximální povolený počet objektů na čtverec ???
Pro přesnější stavbu kolejiště potřebuji do Globalu přidat koleje typu:
A2t250r1d
A2t500r1d
A2t750r1d
A2t1000r1d
A2t1500r1d
A2t2000r1d
A2t3000r1d
Soubory S a SD mám, ale nevím jak se to zapisuje do Tsection.dat.

Za pomoc předem děkuji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře