Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
I mě je líto co se stalo.. :( trať jezdím denně.. tak když se vám to nechce stavět z nova..tak můžete dodělat alespon useky které nejsou... např Budišov.., Opava,...což si myslím že jsou 100krát hezčí useky než Slovensko.

irisbus: Keby si bol niekedy poriadne na tom Slovensku, tak by si zistil, ze tomu tak nie je a Slovensko je krajsie :lol: :lol:

Já bych se spíše přiklonil k dostavbě úseku na tom Slovensku,ostatní lokálky mohou počkat.Navíc Košice je velké město a to by se pánečku tvořily aktivity z Prahy do Košic :lol:

stavitel

Nemyslíte si,že záleží na autorovi tratě jestli bude pokračovat nebo ne? Už udělal dost dobré práce.Osobně bych ho k ničemu nepřemlouval nebo nenutil.S traí která má takové parametry může konkurovat panu Šemorovi.Jeden zvolil jižní průtah druhý severní.Alespoň tak se tomu říkalo když jsem se podílel na vystavbě releových a zabezpečovacích stanic.Jednalo se o roky 1976 až 1982.S pozdravem.latich

Znicena data

Zdravim,

To Stavitelxx

Asi uz te napadla nejaka profesionalni firma na obnovu dat, ze.

Pokud ne, staci dat do googlu obnova dat.

V praci nam vyhorel HD a obnovili nam z nejake takovehle firmy uplne vsechno (to by jeden neveril). Samozrejme to stoji penize, ale to by se dalo dohromady. Kazdopadne nesrovnatelne s vlastnimi pokusy o obnovu - jdou do fyzickych struktur disku a to je o necem jinem nez o Easy Recovery.

Proste napad jak neztratit vynalozenou praci, co ty na to? Pokud jsi ten disk uz nezahodil...

ZSR

Tak jeste doplnim napr.

http://www.datahelp.cz/

Jsme schopni získat data z médií poškozených:
softwarově (smazaná data, zformátování, po nákaze virem, přepsaná servisní data)
el. proudem, přepětím
mechanicky (poškrábaná datová vrstva)
výrobní vadou (zadřená ložiska disků, utržené hlavy,vadný motor)
požárem (u HDD), povodní

O povoden se nejdna:-)

ZSR

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ: jako neber to jako urážku na slovensko.. já neříkam že je hnusné, ale jelikož jsem prajzák, a část Opavy patří pod prajzkou tak bych rád jezdil tu.. hlavně Hlučín - Opava.. škoda že neumím dělat traťe, bych si ji hnedka postavil.

irisbus_4293 napsal:
... škoda že neumím dělat traťe, bych si ji hnedka postavil.

Všetci autori čo pre MSTS niečo vytvorili alebo vytvárajú predtým "neuměli" - a - naučili sa... :D

Tak jsem se po delší pauze opět podíval na MSTS, něco malého postavil a výsledek můžete vidět na stránce Tratě 321, snad se bude líbit...

Stavitelxx napsal:
Tak jsem se po delší pauze opět podíval na MSTS, něco malého postavil a výsledek můžete vidět na stránce Tratě 321, snad se bude líbit...
Něco malého??? Podle mě to dost práce a jsem rád že si dal na chvíli pauzu a vrátil se ke stavbě mé oblíbené tratě.

Tím jsem si chtěl trošku šplhnout, aby si mi to dostavěl do Opavy když nám to budou brzy otevírat.

Stavitelxx napsal:
Vítej zpátky.....koukám, že pauza se vyplatila, hlava vyčistila, vztek opadnul.....dobrá práce....

Taky jsem rád,žes MSTS nezavrhnul a po delší pauze se pustil do práce.
Třeba se ještě někdy vrátíš na Slovensko.Byl jsem před měsícem se trochu motat kolem Margecan a Kysaku,je to tam nádherný.Tak hodně elánu Šnek

Skvělá práce Martine , ale máš tam menší chybku, ta trať má být ČD 270 :wink:.

Stavitelxx napsal:
A já měl strach, že už jsi na MSTS zanevřel. Vítej zpět.

Good work,jsem rád,že ještě žiješ,že jsi nespáchal sebevraždu k vůli výbuchu oněch 200 km postavené trati. :lol: Jinak příjdeš na Slezinu ? Udělal jsi mi ohromnou radost,že je postaven úsek Zábřeh-Č.Třebová.Screenshoty jsou fakt dobré.Přeji další práci a chuť v MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře