Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
A od stanice Petrovice u Karvine smer Zebrzydowice a Katowice :wink:
(just a joke) :D

Zbyněk Šemora napsal:
Jak jsem koukal na Martinovy stránky, nic takového jako 170 neplánuje. Ale ikdyby je to přece jeho věc. On musí vědět, kam bude potřebovat se svými vlaky jezdit. Pro uživatele by bylo určitě lepší, kdyby se duplicity nestavěly, ale proč se nesvézt z Ostravy přimo až do Třebové. Také co stavitel, to jiný pohled na věc a když dva dělají totéž není to totéž.

Já jen zírám, proto jsem i reagoval nedávno, Martin oznámil opravdu nadlidský čin a to položení kolejí od Bratislavy do Čopu, což nechápu, jak to zvládl za tak krátkou dobu, ale reakce jsou typu, jestli to ještě nepostaví tam či onde nebo obráceně máte obavy, aby náhodou nestavěl někde , kde je to píseček někoho jiného. :cry:

Naprostý souhlas, jinak já bych velice rááááááááád, kdyby opravdu byl dostavěnej úsek Přerov - Brno, protože se moc těším na to, až se svezu z Ostravy do Brna, tu trať moc dobře znám a po Praze zas tak moc netoužím.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
Jiří Maxa napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
bláááá bláááá
Po čem toužíte Vy je mi určitě úplně šuma fuk - nemyslíte? A Martinovi určitě taky ....
Škoda, že nemôžeme Maxine pitomé - alebo rovno všetky - príspeky presunúť na to jeho znamenité fórum. Keby to šlo, aspoň by tam mal čo čítať

Tax napsal:
Martens napsal:
Jiří Maxa napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
bláááá bláááá
Po čem toužíte Vy je mi určitě úplně šuma fuk - nemyslíte? A Martinovi určitě taky ....
Škoda, že nemôžeme Maxine pitomé - alebo rovno všetky - príspeky presunúť na to jeho znamenité fórum. Keby to šlo, aspoň by tam mal čo čítať

Není důležité kdo po čem touží, ale kdo pro to něco udělá, kdo natočí video, kdo sežene plány........ Když má někdo snahu a pomůže, tak není problém takovému člověku vyhovět, ale jinak je mi úplně jedno, jestli někdo něco chce...

prosim o radu: pri spustani aktivit na tejto trati sa mi objavi hlaska, "inicializace terenu selhala"... vie mi niekto poradit, kde je chyba a co mam robit?

ramelow napsal:
prosim o radu: pri spustani aktivit na tejto trati sa mi objavi hlaska, "inicializace terenu selhala"... vie mi niekto poradit, kde je chyba a co mam robit?
To se stává u všech aktivit nebo jenom u některých ? (myslím na této trati)

tomes: stalo sa mi to pri tvojej aktivite 7836, aj pri nejakej starsej IC Krivan, ci Gerlach...mam dojem, ze je to odvtedy ked som nainstaloval aktivitu EC102 odklon...
pocasie som uz vsak vratil na povodne...

Počasí by s tím nemělo mít nic společného, zkoušel jsi i jinou aktivitu ? Zrovna ta 7836 je dost náročná na HW. Vyzkoušej, prosím tě, nějakou jinou, třeba plukas teď vydal EC 109 - to je reklama :lol:

hm, bohuzial, ani ten Comenius mi nejde...
nemoze to byt v consistoch? mam v tom bordel, tak to vseljak prepisujem, len aby mi to islo...

naposledy mi isla aktivita EC 102, ale to som skoncil pred Cadcou, lebo mi tam chybal nejaky slovensky motorak(tusim 812)

ramelow napsal:
Pokud reinstaluji MSTS a v adresáři Routes ponechám ostatní tratě, tak se tyto tímto způsobem všechny poškodí. Jediné řešení, znovu je reinstalovat. Možná by pomohlo znovunahrání poslední aktualizace. Nevím, tento stav jsem po tomto poznání už nezažil.

Mám takový problém když jsi spustit aktvitu z Popradu tak mi to napíše inicializace terénu selhala už jsem i celou trat zmazal a potom zase dal ale nic.

ramelow napsal:

Přesně tohle se stalo mně. Stáhni si a nainstaluj nové počasí od Blackwolfa. Odkaz na své stránky má jistě v profilu. :)

dakujem za rady, bolo to naozaj tym pocasim, teraz uz vsetko funguje ako ma a mozem si zajtra vychutnat tomesovu aktivitu Os 7836.

Neviete mi niekto poradit?? Ked hrajem prohlizeni trate tak sa mi cela MSTS zamrzne v troch bodoch:
1. za Krasikovem za zastavkou smer C.Trebova
2., 3. za Zilinou v oboch smeroch.

LukyMichalovce napsal:
Neviete mi niekto poradit?? Ked hrajem prohlizeni trate tak sa mi cela MSTS zamrzne v troch bodoch:

Tento problém mám i já. Vypadne mi celé msts :cry:

LukyMichalovce napsal:

Asi chybí nějaké textury či shapes, mě nic takovýho nezlobí :wink:

P.S. Tím chci říci, že je nutné doplnit tyto chybějící textury či shapes.

Jiří Maxa napsal:
LukyMichalovce napsal:

Asi chybí nějaké textury či shapes, mě nic takovýho nezlobí :wink:

P.S. Tím chci říci, že je nutné doplnit tyto chybějící textury či shapes.
A ako to mam aktualizovat???

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře