Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vaneja napsal:Zajímalo by mě kdy se plánuje další aktualizace.![]()
Šnek napsal:Mám k tomu jenom dvě slova JSI BLÁZEN.
Pokud mám na mysli to co Honza, tak jenom blázni dokážou to, co Ty.....ale je to fantastickéStavitelxx napsal:Šnek napsal:Mám k tomu jenom dvě slova JSI BLÁZEN.
A já mám k tomu jen jednu otázku: PROČ?
Šnek napsal:přesně tak,u sebe si to vůbec nedokážu představit.
Robo napsal:Šnek napsal:přesně tak,u sebe si to vůbec nedokážu představit.
Ak by si staval pol na pol reál/fikcia a vynechával by si nejaké objekty, určite by si bol ďalej, ale dúfam, že k týmto sklonom neprepadneš, pretože 180+183 vyzerajú výborne.
Tak to jsme dva.Stavitelxx napsal:... už se spíš těším na tu další...
Tak tomu nevěřím, že by jsi za dvě hodiny denně postavil, co jsi napsal. Právě jsem se chtěl zeptat jestli někdy chodíš i spátStavitelxx napsal:Teď už u toho sedím tak průměrně dvě hoďky denně, takže to už nejde tak rychle :?
Každopádně tato aktualizace byla spíš předělávací, než tvořící, tak už se spíš těším na tu další![]()
Zbyněk Šemora napsal:Tak tomu nevěřím, že by jsi za dvě hodiny denně postavil, co jsi napsal. Právě jsem se chtěl zeptat jestli někdy chodíš i spátStavitelxx napsal:Teď už u toho sedím tak průměrně dvě hoďky denně, takže to už nejde tak rychle :?
Každopádně tato aktualizace byla spíš předělávací, než tvořící, tak už se spíš těším na tu další![]()
Nejvíc práce právě dá položit ty koleje, pokud to chceš mít v určité přesnosti s reálem.
Doufám, že jsi tam nenechal hardisk se všemi zálohami......Stavitelxx napsal:Zradááá!!! Počítač jde dneska do servisu kvůli montáži nové grafické karty a sdělili mi, že bude hotový až ve čtvrtek, takže vydání aktualizace odkládám na čtvrtek.![]()