Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Mě jede aktualizace jak má,akorát mi global vyhazuje plno chyb.
Nebylo by lepší nasdílet celý global?
Samozřejmě jsem si ho updatoval,ale pořád to tu něco píše.

klimi napsal:
Tak já jsem na tom podobně,ve třetí části aktualizace pod složkou Global jsem nenašel nic,ale nevím jestli je to tak správně.

Zkouším to znova a znova a nic nového

Teda lidi....mně to nic nedělá,jede všechno tak jak má. :D :bounce:

Lidi neblbněte, Já tohle moc nestíhám sledovat, mám leta nainstalovanou verzi 8, aktualizoval jsem 9, dnes 10 a vše šlape jak hodiny. Komu to nefunguje nebo vyhazuje chyby, asi bude závada na jeho příjmači.
Jen pro info, pro každou trať mám jejich Global. Není Xtrack jako Xtrack.

Už je to v pohodě, z aktualizace 9 mi chybělo pár souborů do Globalu.

Šnek napsal:
klimi napsal:
Tak já jsem na tom podobně,ve třetí části aktualizace pod složkou Global jsem nenašel nic,ale nevím jestli je to tak správně.
Taky jsem ve třetím partu nic nenašel. Ale teda vše co jsem našel jsem hodil do hry. Načtu hru, vyberu si začátek v praze, rychlík a dám spustit. Hra najede, ale co nevidím. Nevidím nic... Vidím jen koleje, peron, a zelenou plochu všude kde se podívám... Tak jsem si říkal co to je. Tak jsem zkusil začátek v Bohumíně. Při načítání mi to vyhodí plno chyb, že něco nemůže najít v SHAPES. Vše odkliknu OK a hra dojede. Zobrazí se mi bohumín a všude okolo takové bílé jakoby budovy. Tak že se podívám okolo vlaku. Otáčím kamerou a najednou mi bohumín zmizí a mám jen zase zelené pole. Tak vrátím kameru o kousek blíž a Bohumín je zpět...

Neví někdo co by to mohlo být? Aktualizaci jsem tam zkoušel dávat 2x a stále stejný výsledek. A v Praze je zelená louka stále. Ať točím co točím kamerou, obraz je furt stejný...:( Díky za radu.

Dobrý večer,
mám pár postřehů po aktualizaci 10. Uvedu příklady :

Žilina – Čadca :
Aktivita - 4.kolej – místo do Čadce jedu k Billovi.
Aktivita – 3.kolej - OK
Prohlížení tratě : stojím na 3.koleji + STUJ (do se pouze couvat až do Košic). VOLNO je asi na 2.koleji

Bohumín – Poprad :
Prohlížení tratě : před načtením chybějící
Textutes/TOCNA.ACE;
Track_K/shapes/AA1t1mStrt.s + AA1tEndPnt3d.s + AA1tYPnt3d.s

Zbyněk Šemora napsal:
Lidi neblbněte, Já tohle moc nestíhám sledovat, mám leta nainstalovanou verzi 8, aktualizoval jsem 9, dnes 10 a vše šlape jak hodiny. Komu to nefunguje nebo vyhazuje chyby, asi bude závada na jeho příjmači.
Jen pro info, pro každou trať mám jejich Global. Není Xtrack jako Xtrack.
V Xtrack mám pouze 321-ku. Chyby vykazuje (jak je uvedeno) hlavně v nepřítomnosti souborů.

Závěr : Když se spojíme v odladění chybějících souborů tak trať bude SUPER (teď je jen na 99%). Jinak pro Stavitelexx hluboká poklona !!! :salut:

S pozdravem Bob2084.

Dobrý den, už dlouho mě 321 vypisuje že chybí TOCNA.ace a A1tsmturnable.s - nebo nějak tak. Vim že je to model té točny. Kde bych tyto soubory našel. Diky.

PS: Kdyžtak pošlete na e-mail. Dík

Jinak akt. 10 SUPR,SUPR

Ked spustim trat 321 volnu jazdu tak ked si to dam na pohlad iny ako z kabiny tak to padne do Win.Preco :cry:

Dobrý večer....Tak to padlo aj mne v Kolíne...najprv nejaká hláška "error US2 Frigle alebo tak nejak a potom až do restartu...
nuž čo sa dá robiť...určite prídu aj nejaké opravy............treba vydržať........ :wink:

Dobrý večer. Tak já to zatím jakž takž rozjíždím. Krom tedy chybných hlášek co se objevují při načítaní Bohumína ve stylu chybí/nemůžu najít: global/shapes/track_k/shapes/AA1t1mStrt.s a prázdnou zelenou desku ve stanici Praha - Liběň, kdy krajina začíná až u stanice Praha-Běchovice. Ale to nevím, čím může být... :(

Jinak teda opravdu musím pochválit, moc se mi aktulizace líbí. :)
Petr

To záleží jaký máte PC. U mně to funguje bez problému od Prahy do Ostravy ve kterém jsem vytvořil vlastní fiktivní aktivitu a bez jediného pádu!!! A můj Notebook má jenom AMD 2GHz, paměť 1GB, grafika GeForce 128MB a zvládá to bez problému i přes Chocně ve kterém v prohlížení v Editoru na jeden čtverec přes 2200 objektů a projel :-) jen minimální cuknutí když načítá nějaká souprava anebo objekty :D

jinak perfektně vypracovaná krajina :-)

ryba napsal:
Dobrý večer. Tak já to zatím jakž takž rozjíždím. Krom tedy chybných hlášek co se objevují při načítaní Bohumína ve stylu chybí/nemůžu najít: global/shapes/track_k/shapes/AA1t1mStrt.s a prázdnou zelenou desku ve stanici Praha - Liběň, kdy krajina začíná až u stanice Praha-Běchovice. Ale to nevím, čím může být... :(

Jinak teda opravdu musím pochválit, moc se mi aktulizace líbí. :)
Petr

Já si myslím, že jěště není dokončená krajina a chystá se stavět novéspojení :)

A moze dobudowac odcinek Otrokovice-Zlin Stred dla pary Ex 520/521 :idea:
Pozdrawiam

Re: Trať Č�ŽS�Olomouc - Ostrava - Žil�a - (Košice�

Panove, nevim kde ty chyby berete. Ja udelal vse jak se ma a funguje to na 100% :D

LukyMichalovce napsal:
Ked spustim trat 321 volnu jazdu tak ked si to dam na pohlad iny ako z kabiny tak to padne do Win.Preco :cry:

zkus vypnout v menu stiny, některe mašiny je musi mit vyple aby ti jely... např nove 15x/350 pokud se nepletu

blazo napsal:
LukyMichalovce napsal:

zkus vypnout v menu stiny, některe mašiny je musi mit vyple aby ti jely... např nove 15x/350 pokud se nepletu

Diky za radu ale medzitym problem vyrieseny :P Vymazal som nove subory ktore su v priecinku PATHS a uz to bezi bez problemov.

Pěkný večer,já si vzal Ic 519 Manažer a jel z PHA na Bohumín a během té jízdy mi vyskákalo tolik chyb,že by se to nevešlo na jednu A4.Chyběly převážně noční textury a pak dlouho i nabíhající zdivo na třebovický tunelu za stanicí třebovice v čechách.Jinak jak psal Zbyněk,marin má položené skloníky,ale ty neodpovídaly,jel jsem v jednom úseku,kde byly skloníky 25 dolů,ale jel jsem po rovině.Mě hlavně zajímalo jak je to řešeno s těmi kužely v zastávkách a ve stanicích,jestli to bylo opravdu tak jak mi psal mates.Kužely mi neosvítily vagony,vagony byly v průjezdu ve světelném kuželu tmavé,tak jako když tam žádné nebyly,akorát koleje a nástupiště byly osvícené.

Dobrý večer
Jel jsem z Prahy do Bohumína a musím říct...že mi žádné chybné textury ani jiné hlášky nenaskakovaly.Prostě cesta bez problémů.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře