Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Amazon napsal:
...zkouším toho "portáše" a nevim proč u přerova mi to vždycky zahučí napsal:
Mě to taky spadlo, bin 1.7.00812

Stejně jako já... Při nájezdu do Přerova pád - snižuju detaily, přeinstalovávám bin, namísto kabiny hledím někam do zahrádek, ale stejně to lítá ven...

Stavitelxx napsal:
..... Tak mě napadlo (taky už mi to několik lidí navrhlo), že bych mohl už přímo na DVD posílat nějaké aktivity. Já myslím, že by to nebyl špatný nápad, šlo by jen o pár úplně jednoduchých fiktivních aktivit bez trafficu, jen aby si i úplní začátečníci mohli po nainstalování tratě hned něco zahrát a netrápit se tím, že mají trať, ale neví co mají dělat dál.......
Udělal několik takových jednoduchých aktivit pro Dvoukolejku a k mému překvapení to má u začátečníků velmi kladný ohlas. Přestože vycházím z TBP a některá vozidla navíc si musí postahovat.

Psal jsem do aktivity klimi,že také do Přerova nedojedu.Patří to spíše tam,protože ve volné jízdě se stejnou dobou,počasím i binem jedu bez problémů.(I když u MSTS se nikdy neví).Stan

Zdravím , vždy když nahodím noc v Opavě a její blízkosti, msts mi vyhodí pri nacitani info , ze nejde nejaky soubor nacist.. Dam ok, normalne se vse rozbehne, ale textury jako kdyby prosvitaly.. tzn: Koleje prosvitaji vlakem, kostel je jenom pulka atd. Nevite co s tim? :(

selimny napsal:
Zdravím , vždy když nahodím noc v Opavě a její blízkosti, msts mi vyhodí pri nacitani info , ze nejde nejaky soubor nacist.. Dam ok, normalne se vse rozbehne, ale textury jako kdyby prosvitaly.. tzn: Koleje prosvitaji vlakem, kostel je jenom pulka atd. Nevite co s tim? :(

Napiš co přesně ti to píše při spuštění.

selimny napsal:
Musíš doplnit ty chybějící textury do složky NIGHT.

No, je tu vetsi problem.. Chybi mi hodne nocnich textur.. Treba strecha na nastupistich v CT.. Nebyli tyto soucasi aktualizaci 10?? Stahl jsem si je a rozbalil pouze part 1. Je to tak spravne? Opravny patch jsem dal.

selimny napsal:
No, je tu vetsi problem.. Chybi mi hodne nocnich textur.. Treba strecha na nastupistich v CT.. Nebyli tyto soucasi aktualizaci 10?? Stahl jsem si je a rozbalil pouze part 1. Je to tak spravne? Opravny patch jsem dal.

Taky mi chybí střechy nástupišt v České Třebové. Ale dále ještě portály tunelů mezi Krasíkovem a Zábřehem a estakády na Tatenické zastávce a u Dlouhé Třebové.
Jinak jsem taky rozbalil pouze "part1" a opravu.

Ahoj,vydíte nechtěli jste mi věřit.I dalším uživatelům to hlásí že chybějí noční textury.Ale rozkopírovat denní textury do nočních je jako jezdit někde v Las Vegas :D,tohle jsem udělal i při jedné maďarské trati v noci,myslím že to byla alfold verze 1.Veškeré objekty podél trati svítily v noci o půlnoci jako casina v Las Vegas.To asi není dobré.Lukáš Mach

No ja vam tedy neverim, pac mne zadne nocni textury nechyby. Bud neporadek v PC, nebo vynechana aktualizace

Naposled editoval moderátor:

No mne tiež chýbajú niektoré textúry, napr.aj strechy nástupišť v Českej Třebovej, ďalej pri jazde v jeseni je to briza15_1.ace, ... jazdu v zime z Mostov u Jablunkova som "nerozchodil". DVD mám po 9 aktualizácii + opravný súbor + aktualizácia 10. Zatiaľ všetko poctivo zapisujem a neskôr pošlem Martinovi.

Ono, pokud otevřete jenom první část a dáte zkopírovat, tak se vám tam ty 2 zbylé části nezkopírují. To platí pouze, pokud to otevřete v RARu. Tak, že si to laskavě dokopírujte a nepište tady, že vám něco chybý. Když vše je tam, kde má být. Mě to nehlásí ani jednu chybu a vše je v pořádku. Ještě jednou díky Martine.

alcapone napsal:
Ono, pokud otevřete jenom první část a dáte zkopírovat, tak se vám tam ty 2 zbylé části nezkopírují. To platí pouze, pokud to otevřete v RARu.....

Dobrý den,
nemyslím si,že máte pravdu.Původně jsem to v RaRu neotvíral a nyní jsem to zkusil a obě aktualizace jsou stejné. A některé noční textury mi chybí.Před 10.aktualizací jsem provedl novou instalaci trati a všechny aktualizace.
Ž.J.

Já jsem tam postupně hodil všechny 3 části a rozjel jsem se bez jediné hlášky jak ve dne tak v noci, kromě Bohumína.

Zdravím včechny hráče. Mám problém ( nevím jestli nenastal při přepisování aktualizací - tak se ptám jiných hráčů ), udělal jsem aktivitu EC 147 a podle sešiťáku je jízdní doba ze Zábřehu na Moravě do Olomouce od 14:20 do 14:54 při max. rychlosti 155 km/h. Jedu kolem 135 km/h a v Olomouci jsem už 14:40. Mám tam chzbu jenom já ?

efko3 napsal:
Zdravím včechny hráče. Mám problém ( nevím jestli nenastal při přepisování aktualizací - tak se ptám jiných hráčů ), udělal jsem aktivitu EC 147 a podle sešiťáku je jízdní doba ze Zábřehu na Moravě do Olomouce od 14:20 do 14:54 při max. rychlosti 155 km/h. Jedu kolem 135 km/h a v Olomouci jsem už 14:40. Mám tam chzbu jenom já ?
To jako že je krátká jízdní doba 14minut a 20sekund a pravidelná 14minut a 54sekund ?
Takový sešiťák jsem ještě neviděl. Někde máš error ... :(

Bob57_cz: efko3 asi myslel odchod zo Zábřehu o 14 hod 20min a príchod do Olomouca o 14 hod a 54 min. Ale on je už v Olomouci o 14hod a 40 min. Správne som to pochopil?

alcapone napsal:
Já jsem tam postupně hodil všechny 3 části a rozjel jsem se bez jediné hlášky jak ve dne tak v noci, kromě Bohumína.
No vidíš. Ja som urobil to isté a výsledok je iný. Takže otázka znie: v ktorej aktualizácii, resp. v ktorej časti aktualizácie č. 10 sú napr.: routes\Trat321\Textures\Autumn\briza15_1.ace
routes\Trat321\Textures\Snow\Sturc.ace ???
(mám obmedzený net a nerád by som zbytočne sťahoval zase 280 MB), alebo mali byť tieto textúry obsahom DVD? :eek:

Naposled editoval moderátor:

Myslím, že vím, kde je jádro pudla :)
Mezi Zábřehem a Olomoucí (podle JŘ 46 km) probíhají práce na koridoru, tudíž jsou asi uzpůsobené jízdní doby...
Při odjezdu 14:20 a příjezdu 14:54 mi vychází rychlost v = s/t = 46/(34/60) = 81,2 km/h
Při odjezdu 14:20 a příjezdu 14:40 ----------||---------- v = s/t = 46/(20/60) = 138 km/h

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře