P
pavol85
Host
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)
Nejste náhodu líní na čtení návodu??? Já vše co jsem instaloval BP,321,130žsr, i cizí např. italské,maďarské,... tenkrát jsem četl návody jak správně instalovat a zacházet atd. Dodnes mi nedělá problémy doplňovat další modely, tratě (hlavně cizí), atd... Když mi něco nefunguje stejně dřív či později zjistím co mám špatně nastavené (hlavně globaly - teď mám vše označené co se musí použít atd...) anebo přečtu návod nebo vyhledat ve fóru. HLAVŇĚ POUŽÍVEJTE MOZKY!!! (ŠEDÉ BUŇKY) a né obrázky vše nakreslené jako pro malé děti. Měl jsem kdysi problém s nastavení s virtuální paměti, později jsem na to přišel jak na to a pak nastavil
. Jinak to Desatero nastavení PC je hodně snadné nastavit to by mělo snad zvládnout všichni stačí číst, číst, číst návody co tam píší.
Simons napsal:Zbyněk Šemora napsal:A ty máš pocit, že návody někdo čte? Já tedy ne. Proto jsem už na svých stránkách udělal verzi obrázkovou, ale nejlepší by asi byl komix nebo přímo video i se zvukem, kde by se uživatel navigoval, co má dělat.Stavitelxx napsal:Já nevím proč se to tu pořád řeší.
Trať BP se instaluje sama, tam není o čem mluvit a kdo si chce nainstalovat Trať 321, má k tomu na DVD stručný a jasný návod, tak ať se do něj podívá... :idea:![]()
Tak to máš teda Zbyňku pravdu...bylo by to nejlepší.Čtení návodů je strašně zdlouhavé...ale nedělejme si z toho legraci,teď vážně.Kdyby nebylo návodů,tak by většina lidí nevěděla,co má jak udělat aby to správně fungovalo.Ale musím uznat,že to s tím komixem není špatný nápad
![]()
![]()
Nejste náhodu líní na čtení návodu??? Já vše co jsem instaloval BP,321,130žsr, i cizí např. italské,maďarské,... tenkrát jsem četl návody jak správně instalovat a zacházet atd. Dodnes mi nedělá problémy doplňovat další modely, tratě (hlavně cizí), atd... Když mi něco nefunguje stejně dřív či později zjistím co mám špatně nastavené (hlavně globaly - teď mám vše označené co se musí použít atd...) anebo přečtu návod nebo vyhledat ve fóru. HLAVŇĚ POUŽÍVEJTE MOZKY!!! (ŠEDÉ BUŇKY) a né obrázky vše nakreslené jako pro malé děti. Měl jsem kdysi problém s nastavení s virtuální paměti, později jsem na to přišel jak na to a pak nastavil
Naposled editoval moderátor: