Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Pawlik napsal:
Tak to jsem nepostřehl, že by se to poposunulo, ale i tak je to v T321 skalisko, zatímco reál je skromnější:
Tenhle sirotčí kopeček
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: ftp://trainuser:trainuser@ftp.train-sim.cz/Bob57/00.jpg
vypadá zblízka takhle
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: ftp://trainuser:trainuser@ftp.train-sim.cz/Bob57/01.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: ftp://trainuser:trainuser@ftp.train-sim.cz/Bob57/02.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: ftp://trainuser:trainuser@ftp.train-sim.cz/Bob57/03.jpg

Naposled editoval moderátor:

Miran napsal:
Simons napsal:
Mně ta 350 jezdí normálně v pohodě také,ale tohle udělá pouze v nových 2 aktivitách od Martina.V normální volné jízdě mi všechny lokomotivy jezdí tak jak mají,bez problému.Pouze ne v tomhle případě.
Ve volné jízdě nejsou monitory které hlídají tvoje chování a chování stroje vůbec zapnuty, t.j. nehlídá se červená, nehlídá se překročení rychlosti, zkrátka nic a proto ti to ve volné jízdě jezdí "bez problému".
Mirane, ale já vše testuji v aktivitách a například Den blbec je 100% test, kdy se polovina jízdy jede ze stanoviště 1 a druhá ze stanoviště 2.
Vše funguje 100%. Tyto chyby jsou opravdu problém vlastní jmenované aktivity.

Bobe, špatně jsem se vyjádřil. Když jsem psal přeložku, tak jsem myslel tenhle táhlý oblouk - přeložka z 50. let.
Při koridorizaci se s tím nehýbalo.

Musím pochváliť aktualizáciu,v noci sa teraz jazdí excelentne.Osvetlenie hlavne na zastávkach vyzerá skvelo.Dnes beriem R 423 Cassovia do Košíc,takže sa teším :wink:

Ahoj!

Stala se mi po aktualizaci 11 zajímavá věc. Jel jsem z Kolína do Bohumína aktivitu od kuby TS101 1.Turnusový den, druhá část. Prijedu do Ostravy na hlavní a nikde ani baráček a jenom pár kolejí. Jednalo se o jeden čtverec na dalších to bylo v pořádku. Něco podobného se mi už stalo na Svinově na aktualizasi 8 tušímže. Aktivitu jsem uložil a znovu nahrál = při načítání pád, ukončení simulátoru. Takže jsem ho spustil znovu nahrál save na Svinově a po dojetí na OH bylo vše v pořádku. Takže závěrem: Nebude mít načítání terénu nějakou vazbu na ujetou vzdálenost nebo na dobu spuštění simulátoru? Ještě teoreticky by s tím mohlo souviset odklepávání chybových hlášek (u "dřevolína" jsem neměl správně nasměrované zvuky). Co myslíte? každopádně Save/load to vyřešil.

Martine aktualizace je moc pěkná hlavně to osvětlení stanic!!!!! Jen nevím kde jsem udělal chybu nějak mi chybí koleje na přejezdech,občas je tam tráva,občas je tam silnice,nevíš jak bych to mohl opravit?

Čouda napsal:
Ahoj!

Stala se mi po aktualizaci 11 zajímavá věc. Jel jsem z Kolína do Bohumína aktivitu od kuby TS101 1.Turnusový den, druhá část. Prijedu do Ostravy na hlavní a nikde ani baráček a jenom pár kolejí. Jednalo se o jeden čtverec na dalších to bylo v pořádku. Něco podobného se mi už stalo na Svinově na aktualizasi 8 tušímže. Aktivitu jsem uložil a znovu nahrál = při načítání pád, ukončení simulátoru. Takže jsem ho spustil znovu nahrál save na Svinově a po dojetí na OH bylo vše v pořádku. Takže závěrem: Nebude mít načítání terénu nějakou vazbu na ujetou vzdálenost nebo na dobu spuštění simulátoru? Ještě teoreticky by s tím mohlo souviset odklepávání chybových hlášek (u "dřevolína" jsem neměl správně nasměrované zvuky). Co myslíte? každopádně Save/load to vyřešil.

Nechci se vytahovat, ale mě se stalo před pár hodinami úplně to samé, když jsem jel Alcaponeho R423 Cassovia :) Stačil save, ven do oken, zase load a všechno zase šlape jako po másle. Jen bych z toho nevinil Martina, ani aktualizaci 11, protože přesně to samé se mi stalo asi před dvěma měsící i u Zbyňka. To si takhle jedu pendolínem, a při nájezdu do Prahy mi přijde Liběň nějaká chudá... Najednou jsem dojel do prázdna, kde nebyly budovy, zeleň, dokonce ani koleje, jen zvlněná krajina a v ní se vznášel můj vlak. Nejdřív jsem si říkal, že těch pár kilometrů do Holešovic už to vydržím, ale fakt to nešlo, řídit sedmivozový letadlo v zelené pustině :D Takže problém bude jinde, než jen v tratích... Možná je to daň za to, jak nám kluci hezky nafukují MSTS za hranice jeho možností :)

Banán napsal:
... jen musím na Martina,nějak mi chybí na přejezdech koleje.
Kde ? Prolítnul jsem včera narychlo Libeň - Přerov a nechyběly.
Naopak v několika úsecích mezi Chocní a Zábřehem jezdila auta místy po trávě a plynule najížděla na pokračující silnici.
( Jel jsem to s parametrem mem1024. )

Mne mizne iba (zatial :lol:) stanica Žilina (nástupištia,budovy,stĺpy,návestidlá),po predposlednej aktualizácii,inak všetko šlape OK.
Veru neviem ako to napraviť :roll:

Podobná věc se mi stala kdysi dříve v úseku mezi Kralovanami a Ružomberkem (myslím že Lubochňa). V zimní aktivitě zmizely koleje, jel jsem po bílé pláni asi 2 km. :( Zároveň se zredukovaly objekty okolo tratě. Stalo se to jen jednou - víckrát ne. Při dalším průjezdu už to bylo v pořádku. :P Vysvětloval jsem si to tak, že MSTS asi nestíhal načítat objekty, protože "pan počítač" se v tu dobu zabýval nějakým jiným procesem. Zvláštní bylo, že se nevyskytovaly hlášky o chybějících objektech, jak tomu bývá obvykle...

Venny napsal:
Podobná věc se mi stala kdysi dříve v úseku mezi Kralovanami a Ružomberkem (myslím že Lubochňa). V zimní aktivitě zmizely koleje, jel jsem po bílé pláni asi 2 km. :( Zároveň se zredukovaly objekty okolo tratě. Stalo se to jen jednou - víckrát ne. Při dalším průjezdu už to bylo v pořádku. :P Vysvětloval jsem si to tak, že MSTS asi nestíhal načítat objekty, protože "pan počítač" se v tu dobu zabýval nějakým jiným procesem. Zvláštní bylo, že se nevyskytovaly hlášky o chybějících objektech, jak tomu bývá obvykle...

To se mi také stávalo.Při průjezdu Studénkou a potom následně za ní při jízdě na Olomouc a potom ještě za Kolínem.Také to nevyhazovalo hlášky nic a po nějaké době to zase bylo všechno o.k.

bob57_cz napsal:
Banán napsal:
... jen musím na Martina,nějak mi chybí na přejezdech koleje.
Kde ? Prolítnul jsem včera narychlo Libeň - Přerov a nechyběly.
Naopak v několika úsecích mezi Chocní a Zábřehem jezdila auta místy po trávě a plynule najížděla na pokračující silnici.
( Jel jsem to s parametrem mem1024. )
Všude,na všech přejezdech.Ale dnes mi Martin na slezině řekl že je možná neůplně stažená aktualizace,tak to jdu sosnout znova,uvidíme.V 10. aktualizaci tento problém nebyl.

Tak už je vše v pohodě,chtělo to přepsat Global.

Chcel by som sa spytat ci sa tiez niekomu stalo ze v zastavke Ropice mu chybaju svetelne kuzele. dakujem

LukyMichalovce napsal:
Chcel by som sa spytat ci sa tiez niekomu stalo ze v zastavke Ropice mu chybaju svetelne kuzele. dakujem
Myslím že se to stalo každému, protože v Ropicích-zastávka jsou blbé perony, nedával jsem tam osvětlení. Možná to někdy upravím.

Banáne, jsem rád, že už ti to funguje, 90% chyb v Trati 321 je špatně nakopírovanou aktualizací :wink: A těch zbylých 10% je bohužel tím, že pan počítač se zabývá něčím jiným, než MSTS, to je hlavně to mizení objektů...
Jinak už mi nemusíš dávat vědět, až se kamarád vrátí do práce, fíra mě vzal do mašiny, takže to mám natočené
I přesto děkuji za pomoc

Proč mi ve hře chybí plno modelů? (mosty, objekty atd).. furt se mi to vypíná a píše chybí model ten a ten.. takže se to nedá hrát. Přitom když jsem měl 321 naposledy nainstalovanou, tak to šlo bez problému. Nemůže být problém jen v nastavení?

Stavitelxx napsal:
LukyMichalovce napsal:
Myslím že se to stalo každému, protože v Ropicích-zastávka jsou blbé perony, nedával jsem tam osvětlení. Možná to někdy upravím.

Banáne, jsem rád, že už ti to funguje, 90% chyb v Trati 321 je špatně nakopírovanou aktualizací :wink: A těch zbylých 10% je bohužel tím, že pan počítač se zabývá něčím jiným, než MSTS, to je hlavně to mizení objektů...
Jinak už mi nemusíš dávat vědět, až se kamarád vrátí do práce, fíra mě vzal do mašiny, takže to mám natočené
I přesto děkuji za pomoc
Jo funguje a ještě se musím přiznat že jsem musel upravit nastavení MSTS,objekty.Potom již vše bez problémů!!!!! Tak z natočením to máš vyřešené,to jsem rád,kdyby jsi přeci jen potřeboval něco ohledně natočení (focení) tratě tady v okolí Prahy tak mi dej vědět přes SZ a domluvíme se.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře