Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Kedže mi po 10.AKT.miznú objekty v Žiline pri vjazde z Bratislavy,pri vjazde od Košíc mi vyhodilo hlášku s SMS,takže sa idem uklikať donekonečna,chcel som sa spýtať či by som mohol do traťe znova nakopírovať 10.AKT a potom aj 11tu.Malo by to vlyv na tie predchádzajúce alebo treba nahodiť celú trať odznova? Bez tohto ide inak všetko bez chýb.Nejak si s tou Žilinou neviem rady,čo robiť :( Vďaka za pomoc :wink:

Rocker napsal:
Kedže mi po 10.AKT.miznú objekty v Žiline pri vjazde z Bratislavy,pri vjazde od Košíc mi vyhodilo hlášku s SMS,takže sa idem uklikať donekonečna,chcel som sa spýtať či by som mohol do traťe znova nakopírovať 10.AKT a potom aj 11tu.Malo by to vlyv na tie predchádzajúce alebo treba nahodiť celú trať odznova? Bez tohto ide inak všetko bez chýb.Nejak si s tou Žilinou neviem rady,čo robiť . Vďaka za pomoc.
Mi to dělalo totéž za vjezdu do Přerova od Dluhonic. Po několika marných pokusech odkliknutí chybové hlášky jsem zkontroloval složku zvuků a žádaný objekt.sms byl přítomen a v pořádku. Přesto jsem jej dal přepsat sebou samým ( kopie jinam a odtud přepis původního ), odkliknul poslední visící chybovou hlášku a už to fungovalo normálně. ( Bylo to na disku s NTFS, na disku s FAT32 se mi tohle ještě nestalo.)

Bob57 :
Ok,tak skúsim to teda prekopírovať a uvídim čo to spraví. A ako vyriešim tie miznúce objekty? Skúšal som otvoriť Route Editor 321 a dať Save,ale ani to nepomohlo keď som hral aktivitu,mal som len kolaje a to je všetko,možno ešte stĺpy :lol:.Žeby opäť niečo prekopírovať? World?
ďakujem :wink:

Rocker napsal:
Bob57 :
Ok,tak skúsim to teda prekopírovať a uvídim čo to spraví. A ako vyriešim tie miznúce objekty? Skúšal som otvoriť Route Editor 321 a dať Save,ale ani to nepomohlo keď som hral aktivitu,mal som len kolaje a to je všetko,možno ešte stĺpy .Žeby opäť niečo prekopírovať? World?
ďakujem.
Něco se dá napravit tím, že se "chybějící" textury.ace přesunou z Textures v Global do Textures v trati. Našel jsem tam dost textur, které patří do trati, ale byly nesprávně vloženy do Gobalu. Snadno se celkem identifikují některé díky českým názvům, pro hloubější identifikaci je potřeba použít Michalův TrackReport.

Bob57
No moc to nepomohlo,stále mi tam zahlási SMS a potom klikám večne :roll: Dal som aj subory zo SOUND do SOUND v zložke trate a tiež nepomohlo.
Nebude to kvôli tomu,že tá AKT 10 bola vtedy rozdelená na tri časti ? Robil som to tak ako sa má a stále to blbne.Takže komplet aktivitu Košice - Bratislava si nemôžem zahrať...A vlastne nemám šancu dojsť ani do Žiliny na perón :( ach yo :(

Spravil som si pred vjazdom do Žiliny Save a potom po nahratí to ide OK,ale komu sa to chce stále ukladať...Fíra v reale tiež nesaveuje :lol:

Rocker napsal:
Bob57
No moc to nepomohlo,stále mi tam zahlási SMS a potom klikám večne :roll: Dal som aj subory zo SOUND do SOUND v zložke trate a tiež nepomohlo.
Nebude to kvôli tomu,že tá AKT 10 bola vtedy rozdelená na tri časti ? Robil som to tak ako sa má a stále to blbne.Takže komplet aktivitu Košice - Bratislava si nemôžem zahrať...A vlastne nemám šancu dojsť ani do Žiliny na perón :( ach yo :(

Spravil som si pred vjazdom do Žiliny Save a potom po nahratí to ide OK,ale komu sa to chce stále ukladať...Fíra v reale tiež nesaveuje :lol:

A nedáváš náhodou SOUND místo TRAIN SIMULATOR/SOUND do TRAIN SIMULATOR/ROUTES/TRAT 321/SOUND ???
Kdyžtak zkus znovu stáhnout aktualizaci 10 a nahrát a potom aktualizaci 11 a nahrát.

Martin,a nebude to mať vplyv na predchádzajúce aktualizácie ? aby sa mi náhodou niečo nepototo... :eek:
Lebo včera som premýšlal že dám AKT 10 a následne aj 11 len som sa bál žeby to zblblo a musel by som robiť všetko odznova

Čo sa týka toho zvuku tak súbory zo Train Simulator/SOUND som dal kópie aj do ROUTES/Trat321/SOUND

Naposled editoval moderátor:

Rocker napsal:
Martin,a nebude to mať vplyv na predchádzajúce aktualizácie ? aby sa mi náhodou niečo nepototo... :eek:
Lebo včera som premýšlal že dám AKT 10 a následne aj 11 len som sa bál žeby to zblblo a musel by som robiť všetko odznova

Čo sa týka toho zvuku tak súbory zo Train Simulator/SOUND som dal kópie aj do ROUTES/Trat321/SOUND

Můžeš nahrát kteroukoliv aktualizaci, ale potom musíš nahrát všechny následující, takže když třeba nahraješ aktualizaci 6, tak potom musíš i 7, 8, 9, 10, 11...

Ten štvor písmenkový dement MSTS je asi fakt ...

Opravoval som chýbajúce consisty,ktoré mi chýbali v Servisoch v aktivitách aby bolo všetko OK a nevyskakovali chyby v Activity Editore pri tvorení aktivít.
Keď som všetko opravil aby bolo všetko v poriadku spustil som MSTS.Hra sa načítala bez problémov a prišiel som k menu výberu trate.
Všetky defaultné pôvodné trate išli ale keď som klikol na Trať321 naskočila čierna obrazovka a bolo po výbere...
Nehrabal som sa v trati,len som prekopiroval SOUND do Routes/Trat321/SOUND a textury z Globalu do textur v ROUTES/Trat321,ale neprepisoval,len nechal doplnit chýbajúce.To bola celá robota.
Žeby to bolo dôsledok toho? alebo nebodaj nevie stráviť consisty,že sú v poriadku? Poobede som veselo hral IC 404,dokonca nejde načítať ani ten Save a to som s aktivitou nič nerobil...
Asi zase platí za dobrotu na žebrotu :mad:

Ak by ste vedeli pomôcť,ďakujem za každú radu :wink:

Rocker napsal:
Ten štvor písmenkový dement MSTS je asi fakt ...

Opravoval som chýbajúce consisty,ktoré mi chýbali v Servisoch v aktivitách aby bolo všetko OK a nevyskakovali chyby v Activity Editore pri tvorení aktivít.
Keď som všetko opravil aby bolo všetko v poriadku spustil som MSTS.Hra sa načítala bez problémov a prišiel som k menu výberu trate.
Všetky defaultné pôvodné trate išli ale keď som klikol na Trať321 naskočila čierna obrazovka a bolo po výbere...
Nehrabal som sa v trati,len som prekopiroval SOUND do Routes/Trat321/SOUND a textury z Globalu do textur v ROUTES/Trat321,ale neprepisoval,len nechal doplnit chýbajúce.To bola celá robota.
Žeby to bolo dôsledok toho? alebo nebodaj nevie stráviť consisty,že sú v poriadku? Poobede som veselo hral IC 404,dokonca nejde načítať ani ten Save a to som s aktivitou nič nerobil...
Asi zase platí za dobrotu na žebrotu :mad:
Ak by ste vedeli pomôcť,ďakujem za každú radu :wink:
Tak to není "za dobrotu na žebrotu", ale "za blbost se platí".
Na co jsi dělal to harakiri s kopírováním zvuků a textur ?! To je tak, když si někdo přečte A a místo dalšího kroku B pak udělá vlastní "lepšovák" Z, aniž by věděl vocogo.
Alespoň máš další zkušenost a vidíš, že tudy cestička nevede a že to přecejen chce trošku hloubání a studování.
Nelze jen tak beztrestně nasmolit vše všude. Každá komponenta má své místo a jen v některých případech náhradní umístění. Ne dual !

To všetko kvôli texturám ? No spravil som to kvôli tým nezobrazujúcim objektom že či náhodou,no ale asi to nejde :mad:
Tak to asi teda nahodím odznova,asi ani nič iné neostáva :roll:

Dal som všetko tak ako bolo predtým,no nejede a nejede,asi ani nepojede :mad: To je vážne všetko v pr....?

LukyMichalovce napsal:
Chcel by som sa spytat autora trate ktory usek bude teraz v aktualizacii.
Dakujem.

Teď v aktualizaci bude úsek Poprad Tatry - Košice. Včera jsem na tom začal pracovat, už druhý den jenom modeluju kopečky, tak složitý terén jsem ještě v MSTS nezažil, to snad ani není možné, nesnáším ty ledovce, které se před miliony let sunuli Slovenskem :mad:
Vzhledem k tomu, co mě čeká, vidím dokončení tohoto úseku snad za rok

Stavitelxx napsal:
Teď v aktualizaci bude úsek Poprad Tatry - Košice. Včera jsem na tom začal pracovat, už druhý den jenom modeluju kopečky, tak složitý terén jsem ještě v MSTS nezažil, to snad ani není možné, nesnáším ty ledovce, které se před miliony let sunuli Slovenskem .
Vzhledem k tomu, co mě čeká, vidím dokončení tohoto úseku snad za rok
Šoupni tam 100m od koleje kulisu, a kdo poruší předpis o vzdálení se od vozidla a poleze přes palisády, tak skončí na Jupiteru. :lol:

Ty to určitě vzládneš.. Zase to bude krásný ... držím palce, ať z toho nezešílíš.. ikdyž podle těch smailiků.. Ti k tomu asi moc nezbývá :-)
:D :D

Tak to jsi mi udělal velkou radost.Loni jsem si byl kopečky za Košicema projít a nádherný,ale tu práci Ti nezávidím.

Taky se na to těším, jenom bych měl otázku,budou do autualizace zadapad i Vysoké Tatry??? Tarty mám moc rád tedy jenom ty Vysoké v Nízkých jsem nebyl, mám je niž projité, a jestli bude i železnička ze Štrby na Štrbské Pleso, a pak dále do Popradu??? Pokud to již stojí, tak se omlouvám. Tuto část trati jsem už dlouho neprojížděl, tak nevím jaký je stav..

Edie napsal:
Taky se na to těším, jenom bych měl otázku,budou do autualizace zadapad i Vysoké Tatry??? Tarty mám moc rád tedy jenom ty Vysoké v Nízkých jsem nebyl, mám je niž projité, a jestli bude i železnička ze Štrby na Štrbské Pleso, a pak dále do Popradu??? Pokud to již stojí, tak se omlouvám. Tuto část trati jsem už dlouho neprojížděl, tak nevím jaký je stav..

Vysoké Tatry určitě stavět nebudu, co se týče těch tratí na Štrbské Pleso, z Popradu na Smokovec atd. Ikdyž nechci říkat definitivní NE, protože o Praze jsem taky říkal, že dál za Třebovou stavět nebudu, já jsem těch NE řekl víc a stejně se pak situace změnila. Ale prozatím Tatry nejsou v plánu...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře