Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Stavitelxx napsal:
Vysoké Tatry určitě stavět nebudu, co se týče těch tratí na Štrbské Pleso, z Popradu na Smokovec atd. Ikdyž nechci říkat definitivní NE, protože o Praze jsem taky říkal, že dál za Třebovou stavět nebudu, já jsem těch NE řekl víc a stejně se pak situace změnila. Ale prozatím Tatry nejsou v plánu...
Díky za odpověď, a je škoda, že to zatím není v plánu. Jinak hodně štěstí a pevný nervy!!!! Edie

Stavitelxx napsal:
LukyMichalovce napsal:
Chcel by som sa spytat autora trate ktory usek bude teraz v aktualizacii.
Dakujem.

Teď v aktualizaci bude úsek Poprad Tatry - Košice. Včera jsem na tom začal pracovat, už druhý den jenom modeluju kopečky, tak složitý terén jsem ještě v MSTS nezažil, to snad ani není možné, nesnáším ty ledovce, které se před miliony let sunuli Slovenskem :mad:
Vzhledem k tomu, co mě čeká, vidím dokončení tohoto úseku snad za rok
Tak si párkrát kousni do tatranky a z hor budou kopečky. :P

Naposled editoval moderátor:

Zdravím všechny příznivce MSTS,
Martine,chtěl jsem se zeptat,jestli by nebylo možné "dostavět" některé objekty na trati.Především mám na mysli dálnici u Bělotína a následně pohnout se stavbou mostu i u Lipníku nad Bečvou.Díky :salut:

Simons napsal:
Martine,chtěl jsem se zeptat,jestli by nebylo možné "dostavět" některé objekty na trati.Především mám na mysli dálnici u Bělotína a následně pohnout se stavbou mostu i u Lipníku nad Bečvou.Díky :salut:

Nic proti, ale když si přečteš, co Martin psal před pár příspěvky, že dělá na úseku Poprad Tatry - Košice, tak se ti tedka nebude srát s nějakou blbou dálnicí..

plukas napsal:
Simons napsal:

Nic proti, ale když si přečteš, co Martin psal před pár příspěvky, že dělá na úseku Poprad Tatry - Košice, tak se ti tedka nebude srát s nějakou blbou dálnicí..

Je mi to jasné...ale přečti jsi začátek mého příspěvku...píšu..že se chci "jen zeptat".Tak to pober v klidu.

Martine když nechceš dělat hory a kopečky,co zkusit použít demex,a satelitní snímky,které byly v jednu dobu nebo ještě jsou ke stažení z ftp serveru,já taky stavím podle demexu a kopečky nebo hory si už hlavu nedělám,vše je zatím v pohodě.Lukáš

Simons napsal:
Je mi to jasné...ale přečti jsi začátek mého příspěvku...píšu..že se chci "jen zeptat".Tak to pober v klidu.
Ještěže jsi nepřipomenul chybějící LPG pumpu v Bělotíně na oderské... :D

bob57_cz napsal:
Ještěže jsi nepřipomenul chybějící LPG pumpu v Bělotíně na oderské... :D

Zdravím,
no vidíš bobe57_cz,kdyby jsi se tady o té pumpě zmínil o měsíc dříve,už by byla nafocená. :cry: :D
Ale konec srandiček.Vzhledem k tomu,že nevím co s volným časem a především plnou nádrží benzínu,pustil jsem se do pořizování fotodokumentace veškerých objektů v úseku Prosenice - Petrovice u Karviné.O tom jsem na foru už ale někde psal,takže vyřešení otázky dosazování originálních objektů do Martinova /a časem snad i nejen jeho/ projektu je jen na modelářích,které fotodokumentací staveb průběžně zásobuji.Kompletně mám tedy nafoceny stanice Prosenice,Lipník nad Bečvou,Drahotuše,Polom,Jistebník,Ostrava-Hrušov /dnes již nefunkční/,Bohumín,Dětmarovice a Petrovice u Karviné.Ze zastávek jde o Bělotín,Jeseník nad Odrou a Dolní Lutyni.Zvěčněny jsou také budovy odboček Polanka nad Odrou a Závada.Samozřejmě se ale také dostalo na další stavby jako strážní domky,mosty /Jezernický viadukt,Hranický viadukt,most Polanecké spojky,most přes Olši u Dětmarovic,atd./a dokonce i na spínací stanice /Polanka nad Odrou,Bohumín/.Pravda,nejhorší mne ještě čeká /Hranice na Moravě či kompletní ostravský uzel/,ale snad se bude dařit.A Přerov? Tak ten bych přenechal někomu místnímu.Bohužel,zatím se mi žádný dobrovolník nepřihlásil. :wink:

David

Pri prechode stanicou Ostrava-Kuncice som si vsimol nejaky domcek vedla tratovej kolaje (ide o kolaj smer Vratimov). Ide asi o nejaky zeleznicny domcek. Je tam na nom
cedula "Breclav" :roll:

LukyMichalovce napsal:
Pri prechode stanicou Ostrava-Kuncice som si vsimol nejaky domcek vedla tratovej kolaje (ide o kolaj smer Vratimov). Ide asi o nejaky zeleznicny domcek. Je tam na nom
Za to určitě může David Cooperfield. Přemístil ho ze Zbyňkovy trati BP sem. Běžím se podívat, jestli u Zbyňka ten domek nechybí.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
LukyMichalovce napsal:
Za to určitě může David Cooperfield. Přemístil ho ze Zbyňkovy trati BP sem. Běžím se podívat, jestli u Zbyňka ten domek nechybí.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
On jich tam David Cooperfield přemístil povícero, aby nakonec vůbec nějaké baráky Zbyňkovi na trati zbyly. :D :P :D :P :D U nás se ztrácí vše, Tak proč ne už i baráky a nádraží. A Cooperfield k tomu není ani potřeba. :D :twisted: :D :twisted:

S pozdravem Dan.

Zdravím.Mám tu jeden problémik :|
Spojazdil som Trať 321 odznova,všetko ide,aj odznova nainštalovaný BIN,do hry som vložil zálohované Paths,Traffic,Services ale keď som vložil zálohované Aktivity,tak pri výbere tratí mi po kliknutí MSTS spadlo.Keď som tie aktivity odobral tak trať išla (a to som tam nechal zálohované Paths,Traffic...).Problém je tam len s Aktivitami.Neviete čo s tým je? Neviem si s tým vôbec rady.Ďakujem za pomoc :wink:

Rocker napsal:
Zdravím.Mám tu jeden problémik :|
Spojazdil som Trať 321 odznova,všetko ide,aj odznova nainštalovaný BIN,do hry som vložil zálohované Paths,Traffic,Services ale keď som vložil zálohované Aktivity,tak pri výbere tratí mi po kliknutí MSTS spadlo.Keď som tie aktivity odobral tak trať išla (a to som tam nechal zálohované Paths,Traffic...).Problém je tam len s Aktivitami.Neviete čo s tým je? Neviem si s tým vôbec rady.Ďakujem za pomoc :wink:
A zálohoval sis i consisty???

Kuba : Ejha,no to veru nie.Ale v Editore ked to otvorim,nic nechyba a ide to bez problemov.Az v hre to robí blbosti :roll:

Však ano, tam je chyba, stáhni si ty aktivity znova :-)

Len som prekopíroval Consists a vhodil naspäť,nechal prepísať a už to ide,juhuuuuu :wink:

Nazdar.

Chcel by som poprosit autora alebo kohokolvek ineho, tiez kompetentneho, ci by bolo mozne napisat tu strucne celkovy stav POSUNOVYCH NAVESTIDIEL na trati ako aj hlavnych navestidiel platnych pre jazdu aj posun.

Na viacerych miestach v tomto fore je spomenute, ze boli atrapy nahradene fungujucimi navestidlami, nedokazal som vsak z toho zistit, ci tie navestidla maju skutocne fungovat (ci sa na posunovych navestidlach meni modre svetlo na biele a ci na hlavnych navestidlach platnych pe jazdu aj pe posun svieti biele svetlo, kedze doteraz viem ze to este nefungovalo).

Ak niekde posunove signaly funguju, bolo by vhodne uviest, v ktorych staniciach a zaroven ci sa jedna len o posunove alebo aj o hlavne platne pre jazdu a posun. Hodil by sa tu nejaky uceleny prehlad.

Diki

S návěstidlama je to jednoduché, funkční jsou všechny na celé trati, kromě posunových trpaslíků a posunových návěstidel se dvěma světly.

Stavitelxx napsal:
S návěstidlama je to jednoduché, funkční jsou všechny na celé trati, kromě posunových trpaslíků a posunových návěstidel se dvěma světly.

Diki za odpoved. Pravda je taka, ze zatial mam len 9 aktualizacii a tam mi pri posune na hlavnych navestidlach svieti cervena (bez bielej). Posunovat musim s TABom alebo ked v tratovom okienku mam ze 30 km/h.

Znamena to teda, ze ak stiahnem 10. aj 11. aktualizaciu, tak mi na hlavnych navestidlach uz bude pri posune svietit aj biela? Lebo tak mi to vychadza z toho, co sa tu popisalo.

Diki

Bohužel ne.. Tohoto zatím v MSTS nejde docílit, uvidíme, jestli se s tím nějak vypořádá tvůrce MSTS Bin, ale do té doby budeme muset připojovat soupravu na červenou.

Můžu se, Martine, zeptat, v jakém průmyslovém úseku pracujete? Pokud to považujete za příliš soukromé, pak samozřejmě neodpovídejte. Zajímalo mě to v souvislosti s tím, co jste psal ve vlákně s tratí pana Šemory. Děkuji

P.S.: Tento týden jsem navštívil váš kraj a líbil se mi.. samé doly :) S pozdravem Tom

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře