Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Martine máš natočený video Poprad-Košice,nebo obráceně.Stavitelxx napsal:Kouknu na to, díky![]()
Sice jsem z druhé půlky evropy,ale myslím,že by se pro natočení opačného úseku dalo něco udělat,ale to se domluvíme v SZ.Stavitelxx napsal:Šnek napsal:Martine máš natočený video Poprad-Košice,nebo obráceně.Stavitelxx napsal:Kouknu na to, díky![]()
Poprad - Košice - Cierna nad Tisou, v opačném směru ne.
KimiR napsal:Ahoj Martine,zkus tady,tady máš napsáno něco o Ružínském viaduktu + pár fotek a video http://vlaky.net/servis/objekt.asp?lang=1&id=1314&trat=53
Jinak já jel přes tenhle most 2* a to R 224,225 Šírava.A nezdálo se mi že by to mělo 40 m.Možná že by bylo vhodné spočítat cihly co jsou na těch pilířích a podle toho určit víšku mostu.Lukáš Mach autor PCR
Stavitelxx napsal:KimiR napsal:Ahoj Martine,zkus tady,tady máš napsáno něco o Ružínském viaduktu + pár fotek a video http://vlaky.net/servis/objekt.asp?lang=1&id=1314&trat=53
Jinak já jel přes tenhle most 2* a to R 224,225 Šírava.A nezdálo se mi že by to mělo 40 m.Možná že by bylo vhodné spočítat cihly co jsou na těch pilířích a podle toho určit víšku mostu.Lukáš Mach autor PCR
Ahoj, nezapomeň že zdání klameTen viadukt má 40 metrů, akorát je to počítáno ode dna, takže rozhodující je, jak vysoko je vodní hladina. Ta je ovšem pohyblivá, někdy je přehrada napuštěná, někdy vypuštěná, takže v MSTS je to +- pár metrů...
Tu stránku znám, ale děkuji.
Martin
Nejspíš proto, že v těch nových aktivitách bývají použita vozidla, která nejsou v základním trainsetu z trati BP a je třeba je pohledat na webu a nainstalovat, případně vyměnit za vozidla obsažená v základním TBP. Jak na to, je popsáno v sekci FAQ tohot fóra.Samuel222 napsal:Ahoj kluci poraďte mi...
Mám trať jak od p. Šemory (Bratislava/Hohenaou-Brno-Praha), tak od Stavitele (trať 321). Normálně si nainstaluju Train Simulator a pak zkusím dle návodu přidat trať 321. Jenže pak mi to začne hlásit, že nelze přečíst "train database" a tak to vyřve všechny potřebné vlaky.
Když tam ale přidám trainset od p. Šemory, tak všechno jede v pohodě bez jediného erroru. Což by bylo o.k., ale jakmile si stáhnu jakoukoliv aktivitu pro trať 321 a chci ji vyzjkoušet, tak ty errory se zase vrací. Prosím poraďte jestli nevíte co s tím...chtěl bych hrát i aktivity pro trať 321 od jiných autorů.
(Kdyžtak ICQ: 315-273-918)
Děkuji, Sam.
Vitas napsal:Jenom menší dotaz: Pracuješ teď nějak na Praze? Aspoň na hlavák. Takhle se musí aktivity stejně rozdělit na 2 díly, akorát se po tvé trati dá dojet o kousek dál.![]()
![]()