Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

To je zajímavé, jak je trať Přerov - Břeclav v kurzu. I jám mám nejvíc dotazů, kdy budu mít tento úsek. Asi se zde nachází silná větev naší komunity. Když ten den má jen 24 hodin a člověk by místo do práce musel chodit do MSTS. Alespoň, že máme Martina, který tento úsek dokončí dříve než já.

Ahoj Martine,
screeny z trati jsou supr, jen tak dal. Ale co treba pro ostatni co neznaji az tak sousedske uzemi, tak nahodit na sve stranky nejake to video z vlaku abychom videli jak obtizna prace te ceka, nebo jak to tam vypada ve skutecnosti.
Ono by bylo dobre i jakekoliv jine video z realu :wink: .
Diky

lucky.J napsal:
...
Diky

Zdravím,
tak v tom případě se s Martinem potom rychle rozlučte. Kdyby totiž ono video na síti vyčmuchali tajní agenti Železničnej polície,byl by Martin odsouzen na dvacet let těžkého žaláře za špionáž.

David

Naposled editoval moderátor:

David Hájek napsal:
lucky.J napsal:
...
Diky

Zdravím,
tak v tom případě se s Martinem potom rychle rozlučte. Kdyby totiž ono video na síti vyčmuchali tajní agenti Železničnej polície,byl by Martin odsouzen na dvacet let těžkého žaláře za špionáž.

David
Tak to ten člověk co dal na net video Zábřeh - Hranice, a Hranice - Púchov asi už sedí :D :D :D

Až to tam postavím, tak si to projedeš v MSTS a budeš vědět, jak to vypadá i v reálu :D

Navíc video z mašiny mám určené jen pro stavbu tratě v MSTS a mám přísně zakázáno ho komukoliv jinému poskytnout.

Som tu napisal odporucania co by sa dalo spravit pri budovani krajiny na vychode, by ma zaujimalo, preco ten prispevok admini zmazali.

milan.luxembursky napsal:
Som tu napisal odporucania co by sa dalo spravit pri budovani krajiny na vychode, by ma zaujimalo, preco ten prispevok admini zmazali.
Odporúčať, navrhovať ... čo ako a kde postaviť, na to je tu odborníkov na hafo, len robiť nemá kto ...
Opakujem ešte raz aj tu na tomto mieste: všetky príspevky typu Urobte toto alebo ono a tak alebo tak pôjdu tam, kam patria ...
Ak chceš niečím rozumným prispieť, môžeš tie cigánske osady a gotické kostoly vymodelovať ... rečniť a odporúčať dokáže každý

Stavitel pisal, ze na trati nefunguju biele svetla pri posune: "Posun by se dal nastavit pouze na některé odstavné koleje. Ale když budeš potom tvořit aktivitu, tak stejně nebudeš vědět, kde ty posunové návěstidla fungují a kde ne. Takže se smiř s tim, že bílé světlo prostě nebude."

Ale ked som v Bohumine posunoval, zasvietilo mi biele svetlo:

http://bordel.breakdance.sk/bielanaposun.jpg

Takze ako je to teda s bielimi svetlami?

Kurnik sopa! Ako sa tu vkladaju obrazky?! Do kelu!

Dakujem.
Pozn. moderátora: Obrázky sa vkladajú cez tag Img - to je jeden z tých šedých štvorčekov pri editácii príspevku. Ak chceš vložiť obrázok, nemal by presiahnuť šírku 640 bodov, inak budú príspevky pri nižšom rozlíšení monitora zbytočne natiahnuté do boku.

Pro milan.luxembursky

No vidíš a můžeš posunovat o stošest :D

Ani já nevím, že by v Bohumíně byl někde nastavený posun, asi se ta trať dolaďuje sama, no aspoň mi to ušetří práci :D :D :D

Pozn. moderátora: Obrázky sa vkladajú cez tag Img - to je jeden z tých šedých štvorčekov pri editácii príspevku. Ak chceš vložiť obrázok, nemal by presiahnuť šírku 640 bodov, inak budú príspevky pri nižšom rozlíšení monitora zbytočne natiahnuté do boku.
Ahoj Milane.
Prosím, mohu se zeptat co je to za loko a kabina na tom obrázku :?: Omlouvám se za odbočení od tématu tratě 321.
S pozdravem Dan. :D

Dan J. napsal:
Ahoj Milane.
Prosím, mohu se zeptat co je to za loko a kabina na tom obrázku :?: Omlouvám se za odbočení od tématu tratě 321.
Myslím že to bude nějaká polská lokomotiva.

Zdravím, tak jsem teď narazil na problém při tvorbě aktivity. Při vjezdu do žst. Krásno nad Kysucou, směrem od Oščadnice nejde přehodit výhybka, tek, abych vjel do Krásna nad Kysucou na kolej 2. Jsou to ty výhybky, co tvoří kříž na vj. zhl.. Všechny ostatní jdou, ale u této se mi vůbec nezobrazí "nebídka pravým myšítkem přehodit výhybku", jako by tam žádná nebyla. :?:
S pozdravem Dan.

Ondra.H napsal:
Dan J. napsal:
Ahoj Milane.
Myslím že to bude nějaká polská lokomotiva.

Polská lokomotiva EP09

Zdravim!

Ked chcem vlozit obrazok, stlacim gombik Img, vpise sa mi do textu img/img v hranatych zatvorkach a nic. Neponukne ziadny vyber, odkial tam obrazok vlozit. Takze by som bol vdacny za podrobnejsie info, ako s tymi obrazkami.

To je polska lokomotiva EP09, sice sa dobre riadi, ale zial, neda sa presadnut do druhej kabiny. Len v jednej.

Ak sa ta trat nastavuje sama na posun, tak keby sa tak chcela prestavit vsade, nech svieti biele svetlo :)

Skusal som sa v aktivite napojit na trafik. Vyrobil som trafik, ktory sa objavil na mojej kolaji v stanici. Nastavil som mu cestu tak, ze po objaveni sa posunul par metrov a ostal stat na vyckavacom bode 2 minuty. Medzitym som sa na neho napojil, presadol som do trafikovej lokomotivy a pokracoval som v ceste nie podla mojej cesty ako bola nastavena, ale podla trafikovej cesty. A fungovalo to. Cize som sa premenil na trafik.

Ked chcem vlozit obrazok, stlacim gombik Img, vpise sa mi do textu img/img v hranatych zatvorkach a nic. Neponukne ziadny vyber, odkial tam obrazok vlozit.
Jak prosté - odkaz na ten obrázek vložíš mezi ty tagy
.

Dan J. napsal:
Zdravím, tak jsem teď narazil na problém při tvorbě aktivity. Při vjezdu do žst. Krásno nad Kysucou, směrem od Oščadnice nejde přehodit výhybka, tek, abych vjel do Krásna nad Kysucou na kolej 2. Jsou to ty výhybky, co tvoří kříž na vj. zhl.. Všechny ostatní jdou, ale u této se mi vůbec nezobrazí "nebídka pravým myšítkem přehodit výhybku", jako by tam žádná nebyla. :?:
S pozdravem Dan.
Zdravím, takže podrobnější zjištění. :D Ty vyhybky do kříže fungují všechny, až na tu jednu. Takže, když chci pro změnu jet (křižující traffic) od nástupiště kolej 2 směe Oščadnica a přejet na kolej vlevo (výluka traťové koleje pro správnou jízdu vpravo), tak mi automaticky skočí při přehození výhybky doleva na protilehlé výhybce koncový bod.
Dan

Dan J. napsal:
Dan J. napsal:
S pozdravem Dan.
Zdravím, takže podrobnější zjištění. :D Ty vyhybky do kříže fungují všechny, až na tu jednu. Takže, když chci pro změnu jet (křižující traffic) od nástupiště kolej 2 směe Oščadnica a přejet na kolej vlevo (výluka traťové koleje pro správnou jízdu vpravo), tak mi automaticky skočí při přehození výhybky doleva na protilehlé výhybce koncový bod.
Dan

Tam totiž žádná vyhybka není. při jízdě od Čadce do Žiliny se mi na ústí té výhybky neustále rozpojovaly soupravy, několikrát jsem to spravoval, výhybku také zkoušel posunout o pár metrů dál, ale nic nepomáhalo, většinou má cesta na Slovensko skončila právě v Krásnu nad Kysucou. Takže jsem tu výhybku zrušil a dal tam obyčejné průjezdné koleje, aby to jako výhybka jenom vypadalo.
Je ale dost možné, že se mi tam souprava rozpojovala kvůli špatně nastavených spřáhel, jezdil jsem vlastními vozy a né těmi vyladěnými z trainsetu BP. Občas se mi stalo, že se mi souprava rozpojila i někde jinde na trati, třeba v Českém Brodě, Čadci, už nevím kde všude to bylo. Ale teď jak používám trainset BP, tak už se mi to nerozpojilo nikdy, takže je možné, že už by nebyl problém ani v Krásnu nad Kysucou.
Tak nevím, buď to nechám tak, anebo tam tu výhybku zkusím vložit znovu, ale tím rozhážu hotové aktivity...

Ahoj. No já už jsem scénář upravil dle možnosti tratě. :D :D :D Nicméně stejně většina aktualizací rozhodí aktivity, ale jestli by se měly trhar soupravy, tak to ať radši zůstane jak je. Mě se zase, už je to dlouho, trhala před vjezdem do Hnojníku od Těšína Regionova v aktivitě od Josky Alcaponeho a když jsem to dal, tak po měsíci znovu, tak jsem projel.
S pozdravem Dan.

Stavitelxx napsal:
..., takže je možné, že už by nebyl problém ani v Krásnu nad Kysucou.
Tak nevím, buď to nechám tak, anebo tam tu výhybku zkusím vložit znovu, ale tím rozhážu hotové aktivity...
Při té příležitosti by si pak zasloužily opravu i výhybky v Čadci ( opačně orientované ).

bob57_cz napsal:
Stavitelxx napsal:
..., takže je možné, že už by nebyl problém ani v Krásnu nad Kysucou.
Při té příležitosti by si pak zasloužily opravu i výhybky v Čadci ( opačně orientované ).

No prý budu muset kompletně předělat i Český Těšín, kamarád povídal...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře