Jednotka řady 835 - Marfuša

Ronoath

Posunovač
Nevíte kde sehnat tento model? Stačila by mi i jiná než ČD verze. Skutečný kousek jsem nějak nestihl...
Díky za odkazy

Pokud vim, tak Madari techto jednotek maji spoustu, takze je vetsi sance se podivat u nich. U nas je jen jeden kus a to moc k vymodelovani nelaka.

Tak jsem asi slepý, ale nenašel. Zkusím hledat dál... Ačkoli nějaký přímý link by neuškodil:-)

To jsem rád, už jsem si myslel něco o své slabomyslnosti:-)
Nemá třeba někdo v plánu přeskinovat možný esistující model?

Ronoath napsal:
To jsem rád, už jsem si myslel něco o své slabomyslnosti:-)
Nemá třeba někdo v plánu přeskinovat možný esistující model?

Jenze to by musel 1) existovat ten model, 2) vedet kde ten existujici model je a za 3) najit nekoho, kdo to udela. A to je nerealne. Navic zrovna 835 je IMHO hnus fialovej :lol:

Ajajaj, další kritika.... No nevím, myslím si, že model musí někde existovat. Vždyť marfuša je relativně rozšířené vozítko.

Ronoath napsal:
Ajajaj, další kritika.... No nevím, myslím si, že model musí někde existovat. Vždyť marfuša je relativně rozšířené vozítko.
Rozšířené možná, ale ne u nás.....na tohle lze říct asi jediné.....hledej šmudlo....

835

Jak říkal feldkurát Katz, hledejte trpělivě, protože nesmírné je milosrdenství Boží - kdysi jsem zahlédl na ruských MSTS stránkách screeny z vývoje tohoto obskurního vozidla. Ale je to více než rok, a navíc to byla jakási verse pro metro někde v Rusku.

Ad Ronoath:
Hlboko sa ospravedlňujem, prepáč, pomýlil som si to s úplne niečím iným.

No, je to super, ale křížek po funuse... Nyní si MSTS už nezahraju :x :x :x
Nicméně, mockrát DÍKY Pikkovi!!!

835

Přeskinovaný maďarský, podle mého názoru velice povedený model, je na mých stránkách. Nějak se mi zdálo, že to stačí vyvěsit jen do minidiskuse. Sosejte a užívejte si, má svojí kabinu i soundy a Jacek pro vás připravil vyladěné engy. http://pikku.msts.cz/obr/CD835.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře