Hawkovy aktivity (komentáře a připomínky) .....

Jenik21

Začátečník
Hawk napsal:
to je dobře....když tak si kup Semtex a bude to ještě lepší :wink:

čau! zkoušel jsem si projet tvojí aktivitu, ale nějake se mi to nedaří, vždycky se přede mne v poštorné nacpe ten nákladní vlak a je konec... že bych dělal něco špatně?

Jenik21 napsal:
Hawk napsal:
to je dobře....když tak si kup Semtex a bude to ještě lepší :wink:

čau! zkoušel jsem si projet tvojí aktivitu, ale nějake se mi to nedaří, vždycky se přede mne v poštorné nacpe ten nákladní vlak a je konec... že bych dělal něco špatně?

Jak souvisí Hawkova aktivita se 471? Zkuste prosím laskavě dodržovat alespoň to elementární....
přesunuto do aktivit....

To je hodně špatně...ten má jet po třetí koleji úplně mimo tebe...
Nejedeš náhodou špatným směrem?;-)...máš jet dozadu :wink:

Oznámení nové aktivity!

Zahájení tvorby nové aktivity>>>

S potěšením vám mohu oznámit zahájení prací na nové aktivitě tentokrát pro skvělou trať LUHAČOVICE Tomáše Volejníka.
Aktivita bude snad ještě lepší než Os 2337 pro BP a rozhlas bude samozřejmostí....průběžně vás o vývoji budu informovat nejspíš přes web nebo tento thread....
Aktivita je zatím ve stádiu papírovém :) a tak si budete muset chvíli počkat!...

Naposled editoval moderátor:
Hawk:
V Decembri 2005 si vydal svoju prvú aktivitu.
Pri priležitosti otvorenia svojej web stránky si nám sľúbil, že ďaľšie aktivity budeš sekať jak Baťa cvičky.
Teraz je Apríl 2006 a oznámil si radostnú udalosť, že si zahájil teoretické práce na novej aktivite. Vraj o 1-2 mesiace sa máme na čo tešiť. Pri takomto tempe by ten Baťa nezarobil ani na slanú vodu.
Radšej menej slov a viac činov.

není čas....ale rád bych řekl, že jsem nikde neprohlašoval, že budu dělat aktivity jak baťa cvičky..protože nastavování toho rozhlasu vydá 3x čas tvorby aktivity

Back
Nahoře