Zvuky pre pomaranče 775/776

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Teda neviem aké su tie TEM2 zvuky ( ani mne to nejde stiahnuť ) ale tie zvuky čo boli doteraz neboli až také zlé. Keď už, tak spraviť originál zvuky na pomaranč. Hlavný je ten motor, ostatné zvukové komponenty sú podobné starším lokomotívam z ČKD.

Ja teď dodělávám originál zvuky které mám od kámoše na řady 720, 721, 749, 751 a na 820. Pak bych chtěl ještě 770, 771 a snad i 781. Na kazetě mám i zvuky pomeranče a tak se s tím pokusím něco udělat.

Kebarko napsal:
Mne FlashGet stiahol na prvý pokus zvuky, kabínu aj model lokomotívy.

Rozbalený archívy (t.j. model+zvuky+stanovište) majú dokopy príšernú veľkosť, až 44MB !!!

ja som postupoval nasledovne. Upravil som zvuky, ktoré používam na 775 - t.j. zvuky na model hektora 721. Vymazal som zvuky motora a nahradil ich zvukmi motora z TEM2 bez turba. Samozrejme musel som sa hrabať v sms súboroch.

Luděk napsal:
Ja teď dodělávám originál zvuky které mám od kámoše na řady 720, 721, 749, 751 a na 820. Pak bych chtěl ještě 770, 771 a snad i 781. Na kazetě mám i zvuky pomeranče a tak se s tím pokusím něco udělat.

A kde to bude zverejnené Luděk ? Lebo ja, Dem a Dráčik plánujeme nahrať zvuky 770, tak aby sme nerobili dvojitú robotu.

Zveřejníme je na naši nové strance,kde chceme prezentovat naše fotografie z provozu na železnici v Čechách a na Slovensku. Nahrávky na čmeláky nejsou zatím celé, ale máme hotový zvuk na 770 bez tlumiče a ten bych chtěl dodělat. O zveřejnění dám včas na tomto fóru vědět.

To je potešujúce, ak by si chcel môžem prispieť do fotogalérie, mám nafotených celkom dosť slovenských lokomotív.Ináč ten zvuk 770 bez tlmiča je ako koncert troch tenorov, bude to super.

Keď sa už pretriasaju tie pomaranče, tak som si prehral ich zvuky čo mám na natočené na videu a to je krása. Aj keď je motor podobný 770, zvuk je úplne iný a jedinečný.

Nuž veru pomaranč sa nedá porovnávať s čmeliakom, má síce 310-nový motor ale o dva valce viac.

Zdravím chlapi. Viem, že to tu nepatrí ale nechcel som kôli tomu zakladať nové vlákno. Chcem sa spýtať či sú niekde ešte pomaranče okrem duusových stránok u Havla ich bolo po milu jarmilu a už sa po nich zľahla zem. Ak máte niekto nejaké info o týchto mašinách dajte vedieť...

no presne ten už mám a mám aj 012 z duusových stránok a všetky 3 pomaranče z taxových stránok. Zvuky asi ešte stále neexistujú však?

Zvuky nejsou, i když se o ně průběžně pokouším už několik let. Problém je v tom, že strojvedoucí vždycky přidá hned několik stupňů najednou, takže motor nemá ani chvilku stejné otáčky. Chce to kvalitní nahrávku.

Jacek napsal:
Zvuky nejsou, i když se o ně průběžně pokouším už několik let. Problém je v tom, že strojvedoucí vždycky přidá hned několik stupňů najednou, takže motor nemá ani chvilku stejné otáčky. Chce to kvalitní nahrávku.
Pri poslednom pokuse o nahratie zvukov zaúradoval alkohol ... človek, čo mal natočiť pomaranča mal večer pod čapicou, na druhý deň ráno zaspal a vstal neskôr, ja už som nemal čas čakať, kým sa pomaranč zahreje na potrebnú teplotu a vyrazí na trať ... možno nabudúce sa podarí. Najlepšie by bolo dať ho na vodný odpor a nahrať to tam - len netuším, či sa niektorý z pomarančov na ten vodný odpor dostane. Takže ostáva len vyčkať, keď zas bude nejaká akcia a pomaranč bude pripravený na jazdu. Samozrejme musím mať zas poruke kvalitný diktafón ... :?

Tax napsal:
Samozrejme musím mať zas poruke kvalitný diktafón ... :?
Stačí klidně i digitální foťák zvládající videosekvence.
Zatím můžu udělat dobré ozvučení trafficu a postrkové verze, ukázka zde: http://jacek-msts.ic.cz/776_nahravka.mp3 , protože tam je to vázané na rychlost. Pro ozvučení ovládané verze by se muselo zatím vyrobit nějaké provizorium

Naposled editoval moderátor:
Ináč ak by chcel niekto fotomateriál na skiny tak mám ešte "teplé" fotky T 678 0012,016 a T 679 0019 v súčasných stavoch. 12-ka a 19-ka pochádzajú z akcií a 16-ku som si bol nafotiť v Dopravnom múzeu Bratislava.Mimochodom tá 12-ka čo som sa snažil niekedy pred dvoma rokmi urobiť nestojí za nič, takže ak niekto chce foto nech sa ozve a môže vyhotoviť všetky tri slovenské cénuly.

Back
Nahoře