Končila mi šichta

Stav
nelze přidat další příspěvky.

151-tka

Cestující
mám akvitity od šemory a když ju spustím tak se mi ukáže:selhalo vytvoření pohledu z kabiny čím to je? :(

151-tka napsal:
mám akvitity od šemory a když ju spustím tak se mi ukáže:selhalo vytvoření pohledu z kabiny čím to je? :(
S aktivitou to nesouvisí....chyba je v definici engu z consistu hráče.....odkazuje se na neexistující cvf soubor.....doporučuji prověřit ve svém trainsetu.....tento a ani eng není distribuován s aktitivou

151-tka napsal:
trošku podrobněni nerozumím trošku tomu jsem lajk,děkuji
No jde o to, že v mašině, se kterou jedeš jako hráč je v eng souboru nadefinován odkaz na definiční soubor kabiny, tzv. cvf soubor, který neexistuje.
Takže postup pro laika (ikdyž těžko se to radí, protože každý to může mít nějak jinak) :
1) stáhnout si odpovídající řadu downloadu od Zbyňka Šemory z jeho stránek a zaktualizovat si i instalaci cabview....

Pokud se v tom chceš vrtat, tak :
1) z aktivity si zjisti, s jakou mašinou to jedeš....tuším bylo něco z řady 162 nebo 163 (už jsem ji dlouho nejel)

2) V adresáři Trains\Trainset si najdeš odpovídající model, pokud to máš podle aktuálního trainsetu, tak je to buď v adresáři cd_162 nebo cd_163.

3) Otevřeš si soubor dané mašiny s příponou eng ( je to texťák) a dáš si hledat řetězec ".cvf"

4) Teoreticky vzato, pokud máš stav trainsetu tak, jak to mají ostatní a jaký se zavedl standard, tak bys tam měl mít cestu k cvf souboru následovně : ../../common.cab/cab363/....

Pokud to tak nemáš, tak je potřeba to opravit na správnou cestu....ale jak říkám, bez toho abych neviděl stav trainsetu se těžko radí, protože to můžeš mít v podstatě jakkoliv

No a co jsi chtěl vědět, Martens ti tady odpověděl. Za ručičku tě nikdo vodit nebude. Ono to na dálku ani nejde....

A samozrejme v adresáry "common.cab/cab362/" treba mať tie príslušné súbory *.cvf, konkrétne 362, 362noc, 363, 363noc. Ak je teda v aktivite použitá loko 362/363.

máš stáhnutou cabinu?? Podivej se jak je v eng souboru dane loko nastavena cesta k ni a budeš hned vědět jestli to sedi nebo ni

Zdravím pánové,když už se bavíme o aktivitě končila mi šichta,měl bych jednu připomínku..Mi ta šichta opravdu končí v Chocni..Odvěsím náklad,udělám posun jakoby směrem do depa jak mi říkají,pak mám počkat na náklad od CT a jet pro náklad na trať. Ale náv. pořád stůj..Přijede osobák,čeká, pak ho pošle na odstavnou kolej a zmizí a já pořád Stůj.čekám tak 15 minut,popojíždím a nic .Tak jsem se naštval a dal si EC 174..když už nic

Mě se to stalo taky, ale našel jsem příčinu - otočné body. V Chocni jeď na zhlaví až za poslední výhybku směr Ústí a pak couvej... mělo by tě to poslat na tu správnou kolej, ze které se ti už správně postaví...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře