z-line

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna s.kocour
  • Datum začátku Datum začátku
S

s.kocour

Host
Zdravicko,
mam dotaz pro ty, kteri prohaneji vlaky po Z-Line:
nekde po internetu se pry povaluje nejaky activity pack pro tuto trat. Na Z-line strankach ovsem neni a na hlavnich madarskych trainsim strankach jsem nasel pouze trainsety. Google taky celkem mlci. Vite nekdo kde to stahnout? Dik :)

Ahoj, tak už jsem je taky nenašel, ale jestli chceš, tak ti je můžu poslat mailem z domova.

Tu trat predelavam na verzi ČD pro rychlost 140 km/h, v koridorove verzi.

Vrbam napsal:

Ja som stiahol trať Zline bez súboru Zline.ref (ktorý tam chýba). Ty ho máš keď ju prerábaš do verzie ČD? Alebo to robíš aj bez tohto súboru?

Kebarko napsal:
Vrbam napsal:

Ja som stiahol trať Zline bez súboru Zline.ref (ktorý tam chýba). Ty ho máš keď ju prerábaš do verzie ČD? Alebo to robíš aj bez tohto súboru?

Bez toho souboru, ref jsem si doplnil vlastni, stejne ten jejich tam bude mit spoustu madarskych objektu, ktere se moc nehodi.

Zdravíčko, ten .ref tam není potřeba, já už potahal několik tratí, ve kterých .ref soubor vůbec nebyl a fungují naprosto bezproblémově včetně Z-Line.

Lord napsal:
Zdravíčko, ten .ref tam není potřeba, já už potahal několik tratí, ve kterých .ref soubor vůbec nebyl a fungují naprosto bezproblémově včetně Z-Line.
Obecně - ref soubor v trati je potřeba pouze v případě, že tu trať chcete editovat.

Martens napsal:
Lord napsal:
Obecně - ref soubor v trati je potřeba pouze v případě, že tu trať chcete editovat.

No vida, zase jsem o něco chytřejší... :D

Zdravíčko, mám taký problém. Stiahol som si trať Z-Line z netu. Nainštaloval som si ju. Ale- keď spustím MSTS tak sa mi tá trať neukáže v ponuke tratí. Nemám v nej žiadne aktivity.
A ešte niečo. Lorde z tvojej stránky som si stiahol aj trainset k tej trati. Ale on je vo formáte .uha Čo s tým :?:

Lord používá jiný komprimační program,stáhni si jej od něj,je v downloadech hned nahoře.Píše,že je o hodně lepší než běžné kompresní programy,já to ještě neměl čas vyzkoušet.

Zdravíčko, přesně jak píše kolega, komprimováno je to prográmkem WinUHA, který se dá stáhnout na té samé stránce, kde trainset. Používám ho z toho důvodu, že dokáže zmenšit soubory mnohem více než třeba WinRAR nebo WinZIP a na webu se každý ušetřený MB hodí. :D

Ronoath napsal:
Vrbam: Bude "ČD Koridor" veřejný nebo ho děláš jen pro sebe?
Taky zalezi jestli to dodelam, protoze uz se v tom vrtam hodne dlouho.
Ale mohl bych dat posledni zalohu na net.

No to je skutečně problém, sice řešitelný, ale HODNĚ nepříjemný. To tam přidáváš nějaký další kotel nových objektů?

Ronoath napsal:
No to je skutečně problém, sice řešitelný, ale HODNĚ nepříjemný. To tam přidáváš nějaký další kotel nových objektů?
Puvodni instalace ma 1,4 GB a zalohy maji tech 1,2 GB. Sorry na ty jsem zapomnel.

Je tam spousta ceskych objektu postahovanych z netu.

Back
Nahoře