irisbus_4293
Začátečník
Má někdo nějaké modely pracovních, nehodových a podobných vlaků popř. vozů? například vozy na opravdu trolejového vedení..díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslíš MUV69?Tomas Lee napsal:Když už mluvíte o těhle strojích tak si dovolím zeptat se jako laik. Náhodou taková ta "drezína" co má takovou tu červenou kabinu a vzadu volnej prostor (bohužel nevím označení) asi do MSTS není, že :?:
Jo,jo, to je ono ale asi není do MSTS že?Martens napsal:Myslíš MUV69?Tomas Lee napsal:Když už mluvíte o těhle strojích tak si dovolím zeptat se jako laik. Náhodou taková ta "drezína" co má takovou tu červenou kabinu a vzadu volnej prostor (bohužel nevím označení) asi do MSTS není, že :?:
Jedna MUVka existuje, ke stažení tady http://zeldop.wz.cz/aktivity/muv.zipTomas Lee napsal:Jo,jo, to je ono ale asi není do MSTS že?Martens napsal:Myslíš MUV69?Tomas Lee napsal:Když už mluvíte o těhle strojích tak si dovolím zeptat se jako laik. Náhodou taková ta "drezína" co má takovou tu červenou kabinu a vzadu volnej prostor (bohužel nevím označení) asi do MSTS není, že :?:
irisbus_4293 napsal:nebulus: jenže já myslel takovou tu 810 z pantografem.. na opravdu troleje
Vlado napsal:irisbus_4293 napsal:nebulus: jenže já myslel takovou tu 810 z pantografem.. na opravdu troleje
Tak MVTV-2 ještě není.
Pikku napsal:Vlado napsal:irisbus_4293 napsal:nebulus: jenže já myslel takovou tu 810 z pantografem.. na opravdu troleje
Tak MVTV-2 ještě není.
Není, ale brzy bude
Pikku napsal:Nikdy nemluvím do větru, MVTV2 samozřejmě bude, a doufám že i docela brzy.