Modely pracovních vozů--

Skin MVTV-02-12 /modrý/ už mám asi rok hotový,ale zatiaľ mu chýba tá plošina, zberač a búdka.

MVTV2

Bohužel ten skin budeš muset Duuso zahodit, čekám až přijede oldřichovský 2067 z PARS, pak bude i modrý a bude to pěkná funglovka. Zatím je jen umolousaný střekovský oranžový, mám rozpracovaný i rozvinovaci vůz a jeřábek. Časem dám nějaké screeny k sobě na web. BTW, nikdy bych neřekl, jak moc se 892 liší od 810

Naposled editoval moderátor:
Toho som si plne vedomý, ale zídu sa mi aspoň fototextúry z pôvodného modelu, ináč mám nafotené dve sady fotiek :

ŽSR MVTV-02-12 /modrý/
ŽSR MVTV-02-22 /červený/

Tak zatím jsou hotovy dvě verse MVTV2, jedna je otočená a se zvednutým pantografem. Rozpracovaný je rozvinovací vůz a plošinový vůz připravený pro instalaci jeřábku. Pár betatesterů se zatím snaží najít poslední závady na MVTV, pracovní vagony ještě neopustily můj PC. Vzhledem k včerejšímu zahoření zdroje (R.I.P.) mého PC se práce trochu zpozdí, ale neviděl bych to až tak tragicky. Jen doufám, že při loučení zdroje nedošlo k poškození dat na hdd.

Vzhledem k release MSTS bin 1.5.3 jsem upustil od otočené verse, takže zatím jsou hotovy dvě varianty barevného provedení MVTV. Potřebují jen drobnosti, vpodstatě jsou provozuschopné. Jeřábek je tak z poloviny, rozvinovací vůz má jen podvozky a rám. Samotné MVTV2 bez doplňků nevypustím, jen vcelku jako sady OTV Oldřichov a OTV Střekov. Skinování na další varianty by nemělo být problémem. Přednost má rozhodně práce na dalších parních lokomotivách.

Zvuky by nebyly problém, jen by to chtělo nahrávku. Stačil by volnoběh a rozjezd. Zbytek se dá vyrobit.

bob57_cz napsal:
Jacek napsal:
Zvuky by nebyly problém, jen by to chtělo nahrávku. Stačil by volnoběh a rozjezd. Zbytek se dá vyrobit.
Zvuk by se dal chytit na P-V3S, ale, kde se dneska ještě chytí. I v metru mají muvky nové motory.
Čteš mi myšlenky, ale ta "vétřieska" je oproti muvce vzácná.
No a to jsem se v zimě svezl ze šichty na fréze (KSF 71), ale to mě nenapadlo nahrávat nějaké zvuky. Zato klepáním na stycích jsem po 10 km přišel o všechny ledvinové kameny :D

bob57_cz napsal:
... Tak ještě se dají použít zvuky z Hurvínka.
Hm ... hurvajs má o 6 valcov viac, než V3S a to je dosť výrazný a počuteľný rozdiel vo zvuku.
Na dedinách a vo stavebných firmách sa sem tam nejaká V3S ešte nájde ... toť nedávno, asi dva týždne tu u susedov jedna vrtala studňu. Nádherný rachot. Ale neprišlo mi na rozum, že by sa ten zvuk cúvajúcej V3S-ky hodil raz aj do MSTS. :?

Nahrávku hurvínka mám, ale zatím s tím bojuju - motor při rozjezdu pořád zvušuje otáčky, takže se z toho nedá udělat smyčka :?
Zvuky hurvínka v MSTS nejsou autentické, je to tuším z 842

Jacek napsal:
Nahrávku hurvínka mám, ale zatím s tím bojuju - motor při rozjezdu pořád zvušuje otáčky, takže se z toho nedá udělat smyčka :?
Zvuky hurvínka v MSTS nejsou autentické, je to tuším z 842

Přesně tak, je to z Dejvových zvuků z 842 a taky je to dost upravované.

Back
Nahoře