Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pekná práca - ale musím ťa aj pokritizovať, a to preto, že si to dal na download ako polotovar. Dosť veľa užívateľov používa trainset Zb. Šemoru z trate Praha - Bratislava ako defaultný, tak si mohol tie zvuky dať aj podľa toho, ako je to v ňom zaužívané. Nemálo ľudí bude mať problém nielen s inštaláciou, ale aj s preeditovaním wagu.Kebarko napsal:Dnes som zverejnil na svojej stránke model MUV69+4vozíky. Kto má záujem môže si ich stiahnuť.
Nádhera, jen malý problémeček, nejede!Kebarko napsal:Dnes som zverejnil na svojej stránke model MUV69+4vozíky. Kto má záujem môže si ich stiahnuť.
Omlouvám se, JEDE! Zmátlo mne stanoviště z 810 a počítal s tím že řadí rychlosti automaticky.Carlos napsal:Nádhera, jen malý problémeček, nejede!Kebarko napsal:Dnes som zverejnil na svojej stránke model MUV69+4vozíky. Kto má záujem môže si ich stiahnuť.
Prima. neslo by dane kolejove pole vyvysit aby sly umistit na nejaky plosinovy vagon?Kebarko napsal:Vymodeloval som koľajové polia na podvozkoch. Sú k dispozícii na stránke http://ke-msts.ic.cz.
Pro ten vuz jsem delal naklady, ale jen pomoci Freightanim a navic ten vagon je pouze skin nejake snad nemecke verze.Kebarko napsal:Vrbam: No, chcel som urobiť aj variantu aby boli polia uložené na vozni (Smmp(s)), ale k tomuto vozňu nemám zatiaľ žiadne podklady aby som ho mohol vymodelovať.
Skoda, ale drzim palceKebarko napsal:Vrbam: Preto chcem vymodelovať nový. Zatiaľ sa mi nepodarilo zohnať žiadne vhodné foto.