prepocitani aktivity po aktualizaci trate Bratislava-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dusan Havlicek
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
D

Dusan Havlicek

Host
Chtel bych se zeptat, jak v Editoru nechat prepocitat aktivitu, abych nemusel po kazde aktualizaci trate zacinat aktivitu od zacatku... Zkousel jsem to, ale radeji jsem toho zase nechal, bez muceni priznavam, ze ze me zadny expert na MSTS nebude.

Podla toho aka je to aktualizacia ... ked mas aktualizaciu iba objektov, tak ti netreba ziadne prepocitavanie, len si to pekne nacitas ... ale jakmile sa sahne do TDB niekde v tvojom okoli, nepomoze ti veru nic ... len si to pekne zahrat odzaciatku ...

Re: prepocitani aktivity po aktualizaci trate Bratislava-Pra

Dusan Havlicek napsal:
Chtel bych se zeptat, jak v Editoru nechat prepocitat aktivitu, abych nemusel po kazde aktualizaci trate zacinat aktivitu od zacatku... Zkousel jsem to, ale radeji jsem toho zase nechal, bez muceni priznavam, ze ze me zadny expert na MSTS nebude.

Dušan, preto si treba dávať pozor nato či konkrétna aktualizácia nezasahuje do TDB ako hovorí Johnz a aktualizáciu neinštalovať.Aktivitu najskôr dohraj a potom nahraj aktualizáciu.Mne sa už pár krát stalo že som mal aj 3 nenainštalované aktualizácie.Lebo tie ti neujdú ale čas, ktorý stráviš znovuprejdením aktivity už hej ... :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře