Hisatsu CZ - přestavba defaultní tratě

Martens

Strojvedoucí
Správce
Mirec napsal:
Martens napsal:
Fender napsal:
Ja mam Northeast Corridor alias Slovensko
Dorobil som stanice a tak
Takže fikce....

Martin, tu podľa mňa nejde ani tak oto že či je to fikcia ( možno je to urobené dobre, myslím esteticky a tak ), ale otázka znie či je trať dobre urobená ( či skôr prerobená ).Možno je v nej niečo na figu a potom sa aktivitár môže s tým predbehnutím snažiť a snažiť a furt dostane po ...
To je v poho....Hisatsu CZ je taky fikce, ale dobře se na ní jezdí a rád se k ní vracím.....spíš to bylo ze zájmu, že by se tu objevila další slovenská štreka....

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
To je v poho....Hisatsu CZ je taky fikce, ale dobře se na ní jezdí a rád se k ní vracím.....spíš to bylo ze zájmu, že by se tu objevila další slovenská štreka....

No to by bolo naozaj fajn, keby bola nová SK štreka ... Martin, kde sa dá stiahnuť tá Hitasu CZ ? Keď už vravíš že sa k nej rád vraciaš ...

Mirec napsal:
Martens napsal:

No to by bolo naozaj fajn, keby bola nová SK štreka ... Martin, kde sa dá stiahnuť tá Hitasu CZ ? Keď už vravíš že sa k nej rád vraciaš ...

Tuto: http://www.trainsim.igames.cz/?mod=article&nod1=1&nod2=2&nod3=6&nod4=1 Aj ja ju odporúčam, veľmi pekná trať

Naposled editoval moderátor:
David Kodet napsal:
Mám tra´ť Čáslav-Třemošnice,ale tahle mi nejde,nevíte proč?OStatní stažené tratě jsem smazal
Hisatsu potřebuje Xtracks a kopíruje si i objekty z default tratí.....

Back
Nahoře