MSTS - Prostředí...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna DJ_TRANSIT
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
D

DJ_TRANSIT

Host
Dobrý den. Mám problém. Před pár dny sem nainstaloval MSTS a těšil se že si vytvořím vlastní české prostředí a budu se hnát IC a EC po koridorech 160 kmh rychlostí,jenže když stahuju cokoliv z internetu tak to prostě program neuzná a žádné vozy/loko ČD se v něm nezobrazí. Jak na to? Prosím napište mi alspoň postup jak na věc... díky

Na tohle všechno je tady na fóru k nalezení odpověď a ne jedna. Stačí pohledat.......

DJ_TRANSIT napsal:
Dobrý den. Mám problém. Před pár dny sem nainstaloval MSTS a těšil se že si vytvořím vlastní české prostředí a budu se hnát IC a EC po koridorech 160 kmh rychlostí,jenže když stahuju cokoliv z internetu tak to prostě program neuzná a žádné vozy/loko ČD se v něm nezobrazí. Jak na to? Prosím napište mi alspoň postup jak na věc... díky
Pokud je mi známo, tak trať s koridory je pouze BP a 321 a ty jsou jen na objednávku. Pokud se cítíš na tvorbu vlastního prostředí, tak umět sestavit vlak patří k začátečnickým znalostem.

DJ_TRANSIT napsal:
...si vytvořím vlastní české prostředí....

Pokud to myslíš vážně, tak počítej že to neni za 2dny hotove....ale držím ti palce. Pohledej, uvidiš :idea:

Naposled editoval moderátor:
DJ_TRANSIT napsal:
Pokud se ti mají zobrazit nové soupravy, musíš je nejdříve vytvořit.
K tomu slouží v MSTS ConEditor jako součást ActivityEditoru a o nich vše je zde v sekci FAQ.
Soubory con jsou k samotným modelům přidávány autorem jen výjimečně a to většinou jen u specialit jako 451/2, 471, atd. , aby nedocházelo k špatnému sestavení soupravy amatérským uživatelem a předešlo se tak zbytečným dotazům.
Zkus si ze stránek BP nebo od Ppoolllla stáhnout a nainstalovat soupravu 451 a pokud se tato bude v programu zobrazovat, jsme na správné cestě.
Ostatní *.con si pak dle návodů vytvoříš sám nebo je získáš s aktivitami pro příslušnou trať.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře